Wkudk

Sådan får skyskrabere i SimCity 4

Hvis du har været at opbygge en by, der har en stor befolkning, men ingen høje bygninger, her er et par tips til at hjælpe dig med at få skyskrabere.

Steps

Sådan får skyskrabere i SimCity 4. Fokuserer primært på kommercielle distrikter.
Sådan får skyskrabere i SimCity 4. Fokuserer primært på kommercielle distrikter.
 1. 1
  Fokuserer primært på kommercielle distrikter. Du vil ikke få nogen kommercielle skyskrabere på alle medmindre du har et kontor befolkning på mindst 5.000 arbejdstagere. Når du har nået at milepæl, kan du bygge et aktiemarked, der tiltrækker store bygninger.
 2. 2
  Sørg for at dit område er ønskeligt nok. En god kommercielle område skal være væk fra industrielle dele af byen og har flere plazas i nærheden, sammen med en høj grundværdi. Også være sikker på, at pendle er okay. Det betyder, at der er boligområder i nærheden, og det tager ikke lang tid for simmere at komme fra deres hjem til forretningsområdet.
 3. 3
  Giv din by god motorvej og motorvejen forbindelser. Hurtigruterne er et godt valg, fordi de støtter langt mere trafik end andre veje. Det er absolut nødvendig, hvis din by har pendlere fra andre byer. For kortere afstande, som bare på tværs af byen veje fungerer godt også.
 4. 4
  Giv din by nok strøm og vand. Sørg for at have høj tæthed zoner, da højere bygninger ikke kan udvikle sig på lav densitet jordlodder. Du vil også få brug Hi-Tech Industrial zoner i din region eller by.
 5. 5
  Sørg for, at din skat er ikke for høj. Lave skatter betyder mindre indkomst, men flere mennesker vil komme.

Residential skyskrabere

 1. 1
  Få din by befolkning til 45.000.
 2. 2
  Sørg for, at området, du ønsker skyskrabere i har god pendler tid.
 3. 3
  Rezone alle bygninger til høj tæthed boligområder.
 4. 4
  Sørg for at du har behov for boliger og sætte spillet på gepard hastighed.

Tips

 • Sørg for at dine zoner er høj tæthed.
 • Bruge andre transport muligheder end blot veje, så prøv med forhøjet jernbane, undergrundsbaner og monorails.
 • Sørg for, at hver blok har en form for masse transit. Når din by skrider trafik vil være højere derfor skyskrabere vil ikke udvikle sig.
 • Sørg for at din by er ønskeligt nok.
 • Byg kommercielle områder væk fra industrielle dele af byen.
 • Highways, motorveje og alléer kan give bedre transport for Sims, derfor generere mere efterspørgsel efter kontorer og store virksomheder, og dermed få høje bygninger.
 • Husk på, at den krævede befolkning skyskrabere ikke er alene baseret på din byens befolkning, men også for befolkningen i regionen som helhed.

Advarsler

 • Alle byer kan udvikle skyskrabere, men nogle byer får brug for flere krav, såsom de større byer får brug for mere kommercielle kontor befolkning.