Wkudk

Sådan får tre regis i pokemon emerald

Mange Pokémon fans var forbløffet over at opdage, at den gamle måde at fange Regirock, Regice og Registeel ikke virkede i Emerald. Men her er, hvordan man låse dem i Pokémon Emerald. Bemærk venligst at du måske nødt til at prøve flere gange.

Steps

Sådan får tre regis i pokemon emerald. Alle regis har forbandelse, supermagt, ancientpower og deres egne særlige træk.
Sådan får tre regis i pokemon emerald. Alle regis har forbandelse, supermagt, ancientpower og deres egne særlige træk.
 1. 1
  • Du skal bruge en Pokémon, der ved grave et Relicanth i slutningen af ​​din fest, og et Wailord på forsiden af ​​din fest. Du kan også ønsker at have en oversætter for punktskrift, et sprog, ikke er almindeligt brugt, men stadig bruges i dag. Det er i form af prikker.
 2. 2
  Få en masse ultra bolde og timer bolde, så gå til det forseglede kammer (et sted i vandet strømme mellem slateport og pacificlog {rute 132-134}). Du bliver nødt til at holde mod den nederste del af ruten. Til sidst, vil du se et sted, hvor du kan dykke. Dyk en følge vejen. Når du er der, skal du gå til punktskrift på den nordlige ende af kammeret og bruge grave. Gå gennem døren og holde walking nord til den næste braille og tryk A. Et jordskælv skal udløses, og en dør åbner på hvert af de Regi sites.
 3. 3
  Alle regis har forbandelse, supermagt, ancientpower og deres egne særlige træk.
 4. 4
  For at finde regirock, gå til ørkenen ruiner og ind. Det ligger mod bunden af ​​ørkenen nær Mauvile. Gå over til punktskrift, og tryk på A for at læse den. Så gå to venstre trin, så to trin ned. Brug Rock Smash. Gem og gå kamp Regirock. Det har Rock Throw.
 5. 5
  For at finde regice, gå til ruinerne på ruten 105 og ind. Gå over til punktskrift, og tryk på A for at læse den. Opholder sig ud for væggene på alle tidspunkter, gør en uret lap (gang, løb, eller på din cykel) rundt i hele hule. Gem og gå kamp Regice. Det har Icy Wind. Vær forsigtig, det er isnende vind sænker Pokémon hastighed (han vil bruge forbande en masse, så bringe en Pokémon med Gabe).
 6. 6
  For at finde registeel, gå til ruinerne på ruten 120 og ind. Du bliver nødt til at surfe under broen. Gå over til punktskrift, og tryk på A for at læse den. Gå til midten af rummet og brugen Flash. Gem og gå kamp Registeel. Det har Metal Claw.
 7. 7
  Få 50 ultra bolde og 50 timer bolde. Svække Pokémon så meget som muligt, og påfører en dvale for at få de bedste resultater.
 8. 8
  Husk at gemme dit spil, før du slukker din gameboy avancerede system eller Nintendo DS. Håber det hjalp!

Tips

  1. Trække det tilbage.
 • Hvis du ikke allerede har været sådan bringe en stærk Pokémon med elektriske bevægelser til at udslette alle de svage undervisere.

Advarsler

 • Brug ikke masterball, hvis du ikke har mere end one.If du bruger en Masterball vil du bare spilder det. Prøv at bruge Timer Ball, Pokeball, Greatball, Ultraball og mange andre. Men Masterball er værdifuld. Brug den på Rayquaza eller Latios / Latias stedet eller virkelig virkelig sjældne Pokémon. Du kan også bruge kloning Pokémon trick.
 • Gem dit spil. Dette kan ikke understreges nok. Utallige trænere har forsømt at redde deres spil, og derefter besvimede Regis (Regirock, Regice og Registeel), mens de kæmper!