Wkudk

Sådan finder awesome musik (for scene kids)

Hvis du lige har fået ind det hele, kan du blive kæmper lidt med musikken. Du vil måske ikke være i stand til at finde nogen gode bands, eller du ikke er sikker på hvilke genrer for at lytte til, og du ikke ved præcis, hvad børn lytter til. Tja, hvis du er forvirret om musikken og har brug for noget hjælp, så skal du ikke sved det. Bare læse denne artikel!

Steps

Sådan finder awesome musik (for scene kids). Få at vide din lokale bands!
Sådan finder awesome musik (for scene kids). Få at vide din lokale bands!
 1. 1
  Vælg en genre. Hvis du kun kender én eller to genrer, vil du ikke have så bredt et udvalg af musik at vælge imellem - og du vil ikke vide meget om musik. Gøre nogle forskning, og pluk en eller to genrer, som du tror, ​​du vil sandsynligvis gerne. Husk altid at eksperimentere, du ved aldrig, hvornår du kan komme på tværs af noget stort! Disse er de typiske Kid genrer:
  • Alternative Rock og Pop Punk
  • Glam Rock og Metal
  • Skate punk, elektronisk Punk Rock
  • Metalcore, Deathcore, Hair Metal
  • Techno, Dance, Trance, Posicore (Positiv Hardcore) Crunkcore, Electronica / Electro, Dubstep, Nightcore
 2. 2
  Gør din forskning. Jo mere du ved om disse typer, jo mere sandsynligt du er til at finde noget virkelig stor. Du kan se på en genre navn og tænk ikke på det, men det kunne være lige den type musik for dig. Vælg et par genrer og gøre nogle forskning på dem - finde ud af deres historie, stil, populære kunstnere og bands, etc.
 3. 3
  Spørg folk. Hvis du er i, bede dem om at anbefale dig et par bands eller sangere. Må ikke være eller flov - du kan opdage nogle virkelig god musik. Hvis du kender nogen andre, der måske kender noget musik du måske gerne, så spørg dem, hvem deres favorit sangere eller bands er.
 4. 4
  Gennemse. Når du hænger rundt i indkøbscentret med nogle fritid, træde ind i en god musik butik. Tjek de forskellige genre sektioner, og se dig omkring, du kan finde noget, du virkelig gerne eller gerne vil afprøve. Du ønsker måske at se på genrer, som du ved, du kan lide, eller bare plukke på tilfældigt. Må ikke være bange for at eksperimentere og prøve noget nyt - du vil ikke komme nogen steder ellers!
 5. 5
  Find alikes. Hvis du er virkelig i en bestemt eller band, prøv at finde en, der er lidt ligesom dem, for eksempel: hvis du virkelig gerne en bestemt kunstner, så prøv at lytte til nogen, der er, eller er lidt ligesom deres. Du kan finde en anden stor kunstner eller et band, som du ikke har opdaget før. Prøv nogle online musik anbefaling sites som last.fm.com eller ilike.com. de vil tage, hvad du lytter til, og forsøge at finde lignende kunstnere.
 6. 6
  Få at vide din lokale bands! Find underjordiske bands, så du kender dem, før de får berømt, og gå til lokale, selvom du ikke har nogen idé om, hvem der spiller. Gå med din scene til nogen anden shows. Seeing bands spille, før de er virkelig berømt er en fantastisk måde at rent faktisk komme til at kende og tale med bandmedlemmerne personligt - hvem ved, hvis du ønskede at få til at spille guitar eller bas, kan de være i stand til at give dig et par pointers!

Tips

 • Når du finder et band eller enkelt du vil, prøve at gå til Pandora. Den vil anbefale mere musik til dig via en radio spilleliste, at du enten give et thumbs up eller thumbs down til.
 • Må ikke begrænse dig selv til bestemte genrer, kan du lytte til noget, du ønsker.
 • Undgå at blive en poseur. Må ikke gå rundt og kalde dig selv en Kid, og aldrig prøve for hårdt. Du vil blive stemplet som en poseur, og det er en meget dårlig ting.
 • En stor ting at bruge, er last.fm. Få en konto, plug i de kunstnere, du kan lide, og derefter gå til en kunstner, du virkelig kan lide, og tryk på "Play (kunstner her) Radio". Dette vil give dig en masse gode ukendte bands.
 • Hvis du er lidt forvirret over alle disse forskellige genrer og / eller blot ønsker at starte simpelt, kan du ønsker at starte lytte til elektronisk musik, noget hardcore eller endda rap. Senere, afhængigt af, hvad genrer, du vil, kan du forgrene sig.
 • Hvis du leder efter ny musik at lytte til, ikke bare blæse bestemte genrer. Du ved aldrig, hvordan denne "underlig"-klingende musik har påvirket, hvad du lytter til nu.
 • Altid. Hvis du altid holde sig til de samme ting og aldrig forgrener, går det at være næsten umuligt for dig at finde noget nyt.
 • Også, hvis du har venner, der er alt om musik, bede dem om hints, kan de være i stand til at føre dig til nogle af dine yndlings bands!
 • Find et par bands du kan lide og tjekke deres Myspace-profiler. Tilføj alle de bands, der er på deres top venneliste, og sørg for at lytte til deres musik. Brug MySpace Music tjeneste at finde fede bands også via deres bibliotek.

Advarsler

 • Dette vil tage og tålmodighed.
 • Hvis du ikke lytte til bands, og ikke kender navnene på nogen af ​​deres, siger ikke du kender dem - andre vil vide, og du vil blive stemplet som en poseur.