Wkudk

Sådan fjerner du en tatovering fra et foto ved hjælp af Photoshop

Sværhedsgrad: 2 af 5

Fjernelse af en tatovering fra et billede er ret simpelt ved hjælp af Adobe Photoshop s Healing Tool. Dette fungerer bedst for små tatoveringer. Dit første billede kan ligne billede 1.

Og efter at have givet billedet Photoshop behandling, vil det se ud som billede 2.

Steps

Sådan fjerner du en tatovering fra et foto ved hjælp af Photoshop. Sværhedsgrad: 2 af 5.
Sådan fjerner du en tatovering fra et foto ved hjælp af Photoshop. Sværhedsgrad: 2 af 5.
 1. 1
  Åbn Photoshop og åbn det billede, du vil redigere. Skriv "L" for at åbne Lasso Tool. Tegn en markering omkring tatoveringen.
 2. 2
  Skriv "m" for at åbne markeringsrammeværktøj. Ved hjælp af værktøjet, markeringsrammen flytte til en plet af hud med nogen tatovering.
 3. 3
  Type "ctrl + c" for at kopiere området, og "ctrl-v" for at indsætte området. Flyt nu den nye indsatte stykke hud over toppen af ​​tatoveringen. Type "CTRL-E" for at flette den indsatte lag med det oprindelige lag.
 4. 4
  Type "j" for at åbne den helbredende børste, indstille pensel størrelse til 15 og marker "justeret". Det er her, det virkelige arbejde begynder.
 5. 5
  Sæt børsten lige på kanten af, hvor det indsatte huden begynder. Gå tilbage omkring 20 pixels og ALT + Klik på dette område. The Healing Brush Tool er en meget gerne klon værktøj it kloner et område, at du har ALT + klikkes på det område, du maler. Forskellen mellem Healing Brush Tool og Clone Tool er områder, som du klon bliver fusioneret ind i den omgivende farve og lys.
 6. 6
  Begynd at trykke museknappen for at klone den omgivende hud på kanten af det indsatte hud.
 7. 7
  Se det indsatte hudområde begynder at flette ind i den omgivende hud. Hold gøre dette rundt om hele kanten af ​​indsatte hudområde, indtil kanten har fusioneret ind i den omgivende hud. Du skal have noget, der ser sådan ud:
 8. 8
  Erkender, at dette ikke ser alt det reelle. Så bruger Healing Brush Tool og begynde at male over hele området af indsatte hud. Til dette brug din sunde fornuft til at få belysningen til højre. Du har måske til ALT + Klik forskellige områder af den omgivende hud til at sikre belysningen er rigtige.
 9. 9
  Nyd det endelige billede, som skal se noget som dette:

Tips

 • Hvis den omgivende hud er meget lysere eller mørkere end det sidste område, du ALT + Klikkede, så ALT + Klik på lysere eller mørkere område, når sammenlægning af indsatte hud.
 • Dette tager omkring 10 minutter.
 • Hvis du har brug for en endnu hurtigere fix, bruge Patch værktøj (hvis din Photoshop har det). Bare følg trin 1 og 2, bortset fra brug korrektionsværktøjet. Klik og hold Healing Brush knappen, det er der.