Wkudk

Sådan fjernes en indvendig dør panel fra en bil

Sommetider bilrude vil ikke rulle op eller ned. Undertiden bilens dørhåndtag vil ikke åbne døren. Så ved man, det er tid til at tage den indvendige dørpanel slukket.

Steps

Sådan fjernes en indvendig dør panel fra en bil. Hvis låsen stikker ud af toppen af den indre plade, fjerne det - som regel ved at skrue den.
Sådan fjernes en indvendig dør panel fra en bil. Hvis låsen stikker ud af toppen af den indre plade, fjerne det - som regel ved at skrue den.
 1. 1
  Åbn døren.
 2. 2
  Hvis låsen stikker ud af toppen af den indre plade, fjerne det - som regel ved at skrue den.
 3. 3
  Find indvendig dør håndtag, der åbner døren. Træk på den, så du kan se om der er en skrue under armen. Fjern skruen og fjern hård plast kabinet omkring døren håndtaget.
 4. 4
  Kig under armlænet. Du vil finde skruer, der holder armlænet til døren. (Sommetider disse skruer er under plastik covers, der skal poppet ud med en flad skruetrækker.) Fjern skruerne. Fjern armlænet. Hvis dine vinduer er elektrisk, skal du fjerne ledninger fastgjort til armlænet ved at klemme plastik sider af plug-ins.
 5. 5
  Fjern vinduet krank (hvis dine vinduer ikke er elektrisk). Nogle gange er der en skrue i midten af ​​krumtappen under et dekorativt dæksel (gammel VW Beetle). Lirke dækslet og skru. Nogle gange er der en låsering omkring bunden af ​​krumtappen. Lirke låseringen væk fra vinduet krank med en flad skruetrækker.
 6. 6
  Brug en bred flad spartel til at lirke bunden af panelet væk fra metallet del af døren. Panelet holdes til metallet del af døren ved hjælp af adskillige plastik øskner, der er knyttet til bagsiden af ​​pappet panel, der passer ind i hullerne. Forsigtigt pop øskner ud af deres huller, forsøger ikke at rippe dem ud af pap panel.
 7. 7
  Kontroller at se, om der er nogen skruer op nær bakspejlet eller på hver side af vindueskarmen (audi). Fjern skruerne, hvis der er nogen.
 8. 8
  Løft karmen op ud af holderen ved vinduet og træk panelet væk fra døren.
 9. 9
  Træk forsigtigt plastik væk fra døren, så du kan se, hvad der skal repareres.

Tips

 • Window dele er ofte tilgængelige på eBay.
 • Nogle biler bruger en stjerneskruetrækker, andre bruger Allen skruenøgler, og nogle bruger et 12 point skruetrækker.
 • Hver bilproducent er lidt anderledes, så du måske nødt til at regne nogle ting ud for dig selv. Måske en søgning på internettet vil vise billeder.
 • Stick plastik på igen. Det er fristende bare at hænge det tilbage derinde.

Advarsler

 • Ved bestilling af reservedele skal du sørge for du kun bestille de dele til den præcise dør du arbejder på: førersiden betragtes som den venstre side af bilen. I passagersiden er den rigtige side. (Medmindre du er i et land, hvor føreren er til højre)