Wkudk

Sådan har et virkeligt samtale på omegle

Den populære hjemmeside Omegle.com er nyt og spændende. Du skal blot trykke på Talk på hjemmesiden og du er forbundet med en fremmed fra overalt i verden. Men det har ulemper. Mange mennesker er 'trolls' - betydning en person, der bare ønsker at gøre op historier at forsøge at flipper folk ud. Følg denne guide til at forsøge at få en rigtig samtale med nogen.

Steps

Sådan har et virkeligt samtale på omegle. Start din samtale på den rigtige måde.
Sådan har et virkeligt samtale på omegle. Start din samtale på den rigtige måde.
 1. 1
  Start din samtale på den rigtige måde. Sige "ASL" og "jeg er liderlig" er ikke en god start. Man kan sige "Hej, jeg er (navn her), jeg er (Alder her), og jeg bor i (Location her). Hvad med dig?" eller blot "Hej, hvad sker der?"
 2. 2
  Hvis du vil undgå trolde, gør det klare. Efter at have introduceret sig selv, noget som siger, "Jeg ønsker ikke at være uhøflig, men hvis du er liderlig, kan ikke tale engelsk, eller ikke ønsker at rent faktisk have en samtale, kan du afbryde forbindelsen."
 3. 3
  Lær at identificere trolde. Der er vigtige måder at påpege mennesker, der er trolde. De kan sige noget meget tilfældige og handling i starten af ​​samtalen, eller blot sige "Jeg er liderlig." De normalt skrive først, og skriv ofte, så godt.
 4. 4
  Må ikke være bange for at afbryde. Hvis den person, du taler med synes at være mærkeligt, blot afbryde. Også, hvis personen starter en samtale ved at sige "asl" de er mest sandsynligt søger nogen til at have cyber sex med.
 5. 5
  Du kan give nogle personlige oplysninger, men stop når det bliver for meget. En person beder om dit fornavn, alder, køn, placering og fritidsinteresser er ikke en big deal på Omegle. Men når de beder dig om mere specifikke, ligesom byen, job, eller endda et billede, skal du afbryde forbindelsen.
 6. 6
  Må ikke ødelægge din samtale! Efter at have talt for lidt, skal du sørge for begge kender de grundlæggende fakta om hinanden, ligesom navn, alder, placering, køn og udveksle e-mail adresser, hvis du ønsker at tale i fremtiden.
 7. 7
  Have det sjovt på omegle uden at tale med trolde. Nogle mennesker kan sige noget tilfældigt, så spille sammen. Hvis det er stødende, afbryde, men nogle gange det bedste samtaler starter de mærkeligste.
 8. 8
  Må ikke blive lokket af trolde. De kan sende dig en besked, der siger Omegle har sporet din IP-adresse, eller at Omegle har klassificeret dem som en sexforbryder, som regel ender med falske kontaktoplysninger. Disse er alle falske, ikke blive lokket.
 9. 9
  Du vil støde på næsten alle typer af person på omegle. Du vil komme på tværs af mennesker, der synes at være ærlig, de åbenlyse løgnere, de trolde, de liderlige mennesker, de mennesker på udkig efter et godt grin, de mennesker, der siger, at de er på randen af ​​selvmord, de mennesker, der går igennem kedsomhed og den normale mennesker. Lær at håndtere de mennesker, og du kan slå næsten enhver samtale til en sjov én.
 10. 10
  Vær forsigtig med fupmagere. Du kan støde på folk, der lyver om sig selv for at få din opmærksomhed. Må ikke være godtroende, og hvis de synes for godt til at være sandt, så de er formentlig lyver!
 11. 11
  Overveje at tale med ikke-engelsk som modersmål. De er som regel mere brugervenlige. De fleste af dem er der på grund af deres vilje til at lære og få venner, som kan hjælpe dem med engelsk.
 12. 12
  Omegle kan være vanedannende. Sørg for at du øve selvkontrol. Den besættelse af at møde nogen nye online kan forårsage forsømmelighed mere vigtige daglige aktiviteter.

Tips

 • Når du bruger Omegle, udvid din samtale over ASL og Whats up? Tal om fælles interesser, som musik og sport, eller populære internationale nyheder.
 • Hold en positiv holdning i hele samtalen.
 • Hvis nogen afbryder på dig, skal du ikke blive fornærmet. Der er typisk 15.000-30.000 brugere online, vil du finde nogen bedre at tale med.
 • Du kan have det sjovt og være tilfældige på Omegle uden at være en trold. Start en samtale med en tilfældig trivia faktum kan være sjovt og føre til en god samtale.
 • Nem måde at få øje på misbrug mennesker: De beder om et billede af dig, som regel nøgen eller halvnøgen.
 • Må ikke blive krænket af, hvad folk siger. De fleste af dem forsøger at få folk gal på dem, så du vil bare indgå i deres agn.
 • Næsten alle drenge vil kalde piger sød, men ikke får seksuel med dem.
 • En sjov måde at starte en samtale er "Hej, ASL eller AC?" ASL betydning Age / Sex / Location, og AC betyder selve samtalen. Se hvilken en de vælger.

Advarsler

 • Udlever ikke dit billede eller for meget personlige oplysninger.
 • Forældre: Omegle kan være meget stødende tider. Hold børn under 13 væk fra Omegle.