Wkudk

Sådan jailbreak en 2. generation af iPod touch

Jailbreaking er en proces, der giver iPhone og iPod Touch brugere til at køre uofficielle kode på deres enheder uden om Apples officielle distribution mekanisme i App Store. Når jailbroken, iPhone brugere er i stand til at hente mange applikationer tidligere var utilgængelige gennem App Store via uofficielle installatører såsom Cydia, Rock App, Icy og Installer.

Steps

Sådan jailbreak en 2. generation af iPod touch. Tilslut din iPod touch ved hjælp af USB-kablet.
Sådan jailbreak en 2. generation af iPod touch. Tilslut din iPod touch ved hjælp af USB-kablet.
 1. 1
  Gå til www. Blackra1n.com og klik på ikonet for dit operativsystem for at hente Blackra1n.
 2. 2
  Tilslut din iPod touch ved hjælp af USB-kablet.
 3. 3
  Åbn blackra1n og klik på "gør det Ra1n".
 4. 4
  Vente omkring 5 minutter som hele jailbreaking processen foregår. Ikke forstyrrer processen.
 5. 5
  Åbn din ipod touch, og klik på nyinstalleret "blackra1n" ansøgning.
 6. 6
  Bemærk, at du har to muligheder: Cydia og Rock. Det anbefales at bruge Cydia, men du kan frit vælge, hvilken en du ønsker at installere. Du kan endda installere både hvis du vil.
 7. 7
  Klik på knappen Hjem og åbne programmet. Det er her du kan finde masser af sjove spil, hjælpeprogrammer, tweaks og temaer til din iPod Touch. Tillykke, du har nu jailbreaket din iPod Touch.

Tips

 • Denne proces virker også med 3. generation iPod Touch, men din iPod kan blive tøjret, hvilket betyder at tænde den, er du nødt til at slutte den til din computer hver gang.

Advarsler

 • Der er en lille chance for, at din iPod touch kan blive "bricked" i jailbreaking processen. Hvis dette sker, skal du ikke bekymre dig! Sørg for, at iPod er synkroniseret til iTunes, skal du holde hjemmet og afbryderknappen sammen i 10 sekunder, og slip derefter afbryderknappen og fortsætte med at holde knappen Hjem, indtil iTunes popper op med en "iPod i recovery mode fundet" besked. Derefter gendanne din iPod touch, og det bør arbejde som om du lige har købt det!
 • Ved at jailbreaking din iPod, har du annulleret din garanti. Den eneste måde at vende dette er at un-jailbreake din iPod, som er simpelthen gendanne den.

Ting du behøver

 • En iPod Touch (denne tutorial kun er blevet testet med en 2. generations iPod touch)
 • iTunes
 • En USB-ledningen for at tilslutte din iPod i.
 • Blackra1n (link inkluderet i det første trin)