Wkudk

Sådan slettes en facebook-gruppe

Har du fået en forældet gruppe i din liste, der er rod oppe din side, eller resulterer i meddelelser, som du ikke længere ønsker at modtage? Hvis nogen anden har oprettet gruppen, er det en enkel sag at bare forlade. Hvis du er admin, og har brug for at lukke gruppen ned, er det ikke meget sværere, men der er lidt arbejde involveret. Vi viser dig, hvordan du gør det.

Steps

Sådan slettes en facebook-gruppe. Log ind på din Facebook-konto.
Sådan slettes en facebook-gruppe. Log ind på din Facebook-konto.

Sletning af en gruppe, du oprettede

 1. 1
  Log ind på din Facebook-konto. Klik på Facebook-logoet, så du er taget til din News Feed, ikke din tidslinje.
 2. 2
  Naviger til hovedsiden for den gruppe, du vil slette. (Det kan være opført i venstre navigationslinje, eller du kan udføre en søgning.)
  • Klik på gruppens navn, og koncernens primære side åbner.
 3. 3
  Klik på dig indstillingsikonet. Det er den lille gear øverst til højre i gruppen siden.
 4. 4
  Gøre gruppen "hemmelige." Dette sikrer, at koncernen ikke vil blive vist i søgninger, og at de mennesker, du har fjernet kan ikke bare tilmelde dig igen.
 5. 5
  Klik på fanen Om. Til venstre for "Find et medlem" indtastningsfelt, klik på menuen, og vælg Alle medlemmer.
  • Dette vil vise dig alle i gruppen.
 6. 6
  Fjern medlemmer. En ad gangen, skal du klikke på gear-ikonet under gruppen medlemmets navn, og fra menuen Fjern fra gruppe vælger.
  • Sørg for at du ikke fjerne dig selv til det sidste!
 7. 7
  Når du er den sidste person, fjerne dig selv. Facebook vil bede dig om at bekræfte, at du ønsker at forlade, og at gruppen vil lukket, hvis du gør det. Hvis du er sikker på det er, hvad du vil, gå videre og forlade gruppen.
  • Gruppen vil blive slettet.

Sletning af en gruppe fra din liste

 1. 1
  Log ind på din Facebook-konto. Klik på Facebook-logoet, så du er taget til din News Feed, ikke din tidslinje.
  • Find afsnittet Grupper i den venstre sidebar, og find den gruppe, du ønsker at fjerne fra din liste. Hvis det ikke er, kan du klikke på knappen Flere.
 2. 2
  Klik på navnet på gruppen. Dens hjem side åbner. Gå til indstillingerne øverst til højre på siden (med gear ikon).
  • Klik på ikonet Indstillinger, og rul ned til Forlad gruppe.
 3. 3
  Kontroller, at du ønsker at forlade gruppen. Du har mulighed for at holde andre fra at tilføje dig igen, eller ej. Check eller fjern markeringen dette felt, afhængigt af hvad du føler er passende.
  • Klik på Udfyld gruppen knappen og du vil blive fjernet fra gruppen, og navnet på den gruppe, fjernes fra venstrekanten sidebar næste gang siden opdateres.

Tips

 • For mere hjælp, kassen Facebook Help Center.
 • Hvert medlem skal være individuelt fjernes, og der er ingen masse fjernelse mulighed. Hvis det er en stor gruppe, der er afsat lidt tid til at gå gennem de navne.
 • Hvis din gamle gruppe var mere af en salgsfremmende site, overveje at gøre en side, efter at du sletter koncernen. Facebook er opmuntrende salgsfremmende ventures at migrere til Page format.
 • Hvis din fysiske gruppe er stadig aktive, men du blot ønsker at opgradere til Facebooks nye gruppe format, der blev oprettet efter oktober 2010, skal du følge Facebooks anvisninger til at opgradere. Administratorer vil se en knap i toppen af ​​gruppen tillader dem at opgradere stadig aktive grupper. Medlemmerne vil modtage vejledningen for at anmode om opgradering fra Admins.
 • Hvis lukningen af ​​en gruppe vil være omstridt meddele medlemmerne, at du lukker den ned, og hvorfor gennem en masse budskab. Som en Admin, klik på "Message Alle medlemmer" knappen direkte under gruppe foto.

Advarsler

 • Blot efterlader en gruppe, som du er den eneste Admin sletter ikke koncernen. Koncernen vil forblive i kraft, og Admin positioner vil blive tilbudt til de nuværende Gruppens medlemmer.
 • Må ikke slette dig selv som administrator, før du har bekræftet, at en anden Admin forstår at lukke koncernens og vil gøre det. Hvis nogen medlemmer tilbage, vil koncernen ikke udløbe.
 • Hvis du ved et uheld forlod koncernen, mens det stadig havde andre medlemmer, bliver du nødt til at slutte sig til gruppen. Hvis der stadig er andre Admins, bede en til at gøre dig en Admin. Hvis der stadig er Gruppens medlemmer tilbage, men ingen Admins, kan det tage flere dage, før Facebook giver mulighed for enhver tilbageværende medlem til at blive en gruppe Admin. Hold øje med siden, da Facebook åbner muligheden, gør dig selv en Admin igen.
 • Såfremt koncernen har Admins, der ikke ønsker at beskæftige sig med at lukke den ned, bare bede dem om at forlade koncernen og vente Facebook for at tilbyde Admin positioner resterende gruppemedlemmer.