Wkudk

Sådan tank som en kriger i World of Warcraft

Behov for tanken en instans, men ved ikke hvordan? Tankning er den primære rolle, som krigere spille i et parti, og det er nok det vigtigste også. De beskytter de andre mindre holdbare spillere fra dødelige angreb. Af denne grund, er en erfaren og vidende beholder, der ved, hvad de laver de bedste ting et parti kan have - og du kan lære at være det her.

Steps

Sådan tank som en kriger i World of Warcraft. Brug defensiv holdning - Selv om alle dygtige tanks spec skulle ind Tactical Mastery og skifte holdninger når det er nødvendigt, (ligesom at bruge Mocking Blow eller Intercept) er det vigtigt, at din vigtigste og mest almindelige holdning, når tankning er den defensiv holdning.
Sådan tank som en kriger i World of Warcraft. Brug defensiv holdning - Selv om alle dygtige tanks spec skulle ind Tactical Mastery og skifte holdninger når det er nødvendigt, (ligesom at bruge Mocking Blow eller Intercept) er det vigtigt, at din vigtigste og mest almindelige holdning, når tankning er den defensiv holdning.
 1. 1
  Brug defensiv holdning - Selv om alle dygtige tanks spec skulle ind Tactical Mastery og skifte holdninger når det er nødvendigt, (ligesom at bruge Mocking Blow eller Intercept) er det vigtigt, at din vigtigste og mest almindelige holdning, når tankning er den defensiv holdning. Her får du en +10% skade nedsættelsessats, samt mere trussel genereres mod dig (og ikke dine andre skrøbelige partimedlemmer!).
 2. 2
  Brug et skjold - Sørg for at have et skjold og en one-hander. Alt for mange krigere forsøger at tanken med en to-hånds våben eller dual wielding, og, bortset fra visse omstændigheder lavt niveau tilfælde generelt er det ikke arbejde meget godt eller forårsager megen un tiltrængt arbejde for healer. Dit job er ikke at behandle skader, men for at forhindre skader fra at blive behandlet til andre. Desuden er der meget nødvendige evner, som kun kan bruges med et skjold, samt den afgørende skader reduktion og blokering.
 3. 3
  Bygge nogle trussel! - Nu hvor du har fået alt andet ned, er det tid til at gøre fjender hader dig så de angriber dig, eller bygge op, hvad nogle kalder "aggro". For at gøre dette, skal du bruge de evner, du har, at skabe denne "trussel". Evner som Devastate (hvis beskyttelse), Sunder Armor, hævn, Heroic Strike og Shield Block / Shield Bash (hvis beskyttelse) og Thunder Clap, blandt andre. Altid være spamming heroisk strejke, hvis du har omkring 40 + raseri, og det starter ikke den globale køle ned, så det kan blive spammet mellem evner, hjælper du generere meget mere trussel. Hvis din gruppe er indlagt, kan du ønsker at åbne med Bloodrage at få nogle indledende vrede for denne åbning strejke.
 4. 4
  Hold trussel! - Godt, du har fået den trussel, men du ikke ønsker at miste det! Vær vedholdende! På en enkelt mål, så sørg for at holde bruge evner som Sunder Armor / hærge at holde truslen, og selvfølgelig hævn, når du kan. Hvis du kæmper flere fjender, måske alternative væsener, når du bruger Sunder Armor, og støbt Thunder Clap når du kan. Prøv at sikre, at du altid er på toppen af ​​den globale køle ned, så hver gang du kan kaste en evne sørg for at gøre. For nylig krigere har fået nogle pæne skinnende nye talenter og evner, som Shockwave. Tordenskrald nu rammer alle mål inden for rækkevidde, så ikke undlade spamming det, når AOE tankning. Vandtætning mange fjender kan tage nogle praksis, som det bliver besværligt, men når slip ups ske (og de vil), kan du altid håne målet tilbage til dig, spottende slag nu bruges i defensiv holdning, så du ikke bliver nødt til at skifte til kamp holdning. Denne evne kan være en livredder, hvis håne modstås eller på køle ned, bruge Udfordrende Shout, hvis tingene virkelig komme ud af hånden.

Tips

 • Må ikke føler sig begrænset i Sunder Armor og hævn. Faktisk bør du slet ikke. Brug Thunder Clap og demoraliserende Shout at holde fjender svage, og vred, og sørg for at bruge Shield Block at afbryde magi, eller bare for at opbygge trussel, når du kan.
 • Hvis du har en masse vrede og ikke ved, hvordan man bruger det hele, kan du ønsker at smide i Heroic Strikes in-mellem angrebene, da den ikke bidrager til den globale køle timer, og kan bruges i mellem sunders. Men pas på, du ikke ønsker at rase sulte. Vær smart.
 • Få en varierede våben. I tilfælde vil du opdage, at det meste af tiden, vil du ikke være i stand til at opkræve fjenden uden at trække andre uønskede fjender. Også ved at have dig selv trække, og ikke en anden, din stigende og oprettelse af din oprindelige trussel samt have mere kontrol over trækket. Sjældent men nogle trækker er bedst overladt til dygtige jægere, som de kan skyde det samme og køre hurtigt.
 • Vær opmærksom på! Hold altid øje med dine partimedlemmer, sørg for, at ingen andre bliver angrebet (medmindre andet er anvist). Især healer, de fleste healere er meget skrøbelige (ligesom Præster) og vil ikke vare længe mod kraftige elite monstre. Hvis dette sker, bare håne målet tilbage til dig og holde dem.
 • Sætte dine talenter på beskyttelse vil hjælpe dig til at blive en bedre akvarium, men det vil begrænse andre ting, du kan gøre. Hvis du hovedsageligt bare ønsker at være i stand til tank, vil dog være Protection gør det en meget lettere ting at gøre.

Advarsler

 • Må ikke blive for kæphøje - bare fordi du er iført plade (eller post), betyder ikke at du er uovervindelig. Du bør forsøge at kun trække hvad der er nødvendigt, medmindre du og din gruppe enige om, at du er stærk nok til at gøre andet. Du ønsker ikke at dø, og du ønsker heller ikke at lægge for meget pres på healer, deres job er lige så hårdt som din.