Wkudk

Sådan ungoogle selv

Som du surfer på bitstream, du efterlader en digital spor af ord og billeder, der er samlet op og indekseret af Googles robotter, derefter tilbød for nogen at se. Ved den tid, dit navn hits Google, er der stort set intet, du kan gøre ved det-selv hvis du er en amerikansk præsidentkandidat. Google har hævdet, at de ikke fjerne indhold fra søgeresultaterne, medmindre indholdet er ulovligt eller overtræder deres retningslinjer. Men der er ting du kan for at un-Google selv, og trin, du kan tage for at reducere din eksponering i fremtiden.

Steps

Sådan ungoogle selv. Vide, hvad der er derude om dig.
Sådan ungoogle selv. Vide, hvad der er derude om dig.

Første del: løsne skader

 1. 1
  Vide, hvad der er derude om dig. Uanset om du kalder det selv søgning, forfængelighed søgning, eller egogoogling, er det en god ide at tjekke ind med dig selv fra tid til anden. Dette gælder især, når du tænker på at tage på en ny karriere (eller ny væsentlige andre, der vil uden tvivl blive Googling dig efter de er færdig ogling dig).
  • Søg efter dit fulde navn-med og uden mellemnavn-og også søge efter din familie navn, eventuelle kaldenavne og kaldenavne, du måtte have, og enhver anden variation af dit navn, som du kan tænke på.
  • For eksempel, ", AlwaysRight", hvis du jævnligt kommentere på et politisk blog under navnet for eksempel Google, at. Så Google "AlwaysRight" "Dit realname" anførselstegn og alle. Dette vil tvinge søgemaskine til at returnere et meget konkret resultat, der indeholder begge sæt ord, for at se om de to navne kan være knyttet til.
 2. 2
  Kontakt den fejlende hjemmeside. Der er tilfælde, hvor en særlig hjemmeside, blog, eller endda ven på Facebook har udstationeret en lidet flatterende billede eller pinligt citat fra dig, og Google har pligtskyldigt foreviget at der på deres sider. Mens Google vil gøre noget, kan den person, der sendte oplysningerne gøre noget.
  • Hvis de er en ven, bare kontakte dem uformelt og bede dem om at behage fjerne anstødeligt indhold. De kan ikke engang klar over det er pinligt for dig: måske alle på, at partiet fik tagget gør du-ved-hvad!
  • Hvis de ikke er en ven, sende dem en e-mail, skrives som du ville skrive noget business korrespondance. Være høflig, korrekt, professionel og direkte. Du kan sige noget lignende:
   • "Kære [Person] Jeg er glad for du følger mig på Twitter, men vil du venligst fjerne denne post jeg lavede den anden aften om guvernøren Jeg beklager, at jeg ikke var på mit bedste aftenen, og de påstande, jeg lavede omkring? hans familie træet afspejler ikke mine sande følelser. Tak for dine overvejelser. Hilsen, Ms oopsie. "
   • Dette vil ikke fjerne Google resultat, men nogen er interesseret på dine tanker om guvernøren vil kun se en "404-Not Found"-side, hvis webmaster ærer din anmodning.
  • Må ikke true sagsanlæg, medmindre indholdet er virkelig injurierende, ikke bare krænkende. Hvis du føler, at dette er tilfældet, skal du kontakte din advokat, før truende retsmidler. Hvis det kommer til det, vil din advokat brev bære meget mere vægt end din. De kan også sende dine trusler online.
  • Hvis den person, du gør anmodningen til handler i en ondsindet måde, ikke sende dem en e-mail:, der kan selektivt kopieres og indsættes til yderligere dig flov. Send dem skriftlig korrespondance via postvæsenet i stedet.
 3. 3
  Foretag ændringer i eksisterende indhold. For indhold, som du kan styre, såsom Facebook sider eller Twitter tweets, foretage ændringer til den side er knyttet til i Googles resultater.
  • Log ind på kontoen, følg linket fra søgeresultatet selv, enten derefter slette post eller billedet, eller blot ændre dem med noget mindre problematisk.
 4. 4
  Slet forældede konti. Mens gamle konti ikke må indeholde pinligt information, er det altid en god idé at fjerne oplysninger, der er ikke længere er aktuelle.
  • Hvis du havde en MySpace-side tilbage på århundredeskiftet, og du ikke har besøgt det i 10 år, er det tid til at lukke den ned. Chancerne er, du har ændret sig markant i de 10 år i både stil og substans. Hvis nogen søger efter dig, ikke nødvendigt for dem at se, at side af dig!
  • Overveje at slette alle online konto, der indeholder oplysninger, der kan være pinligt. Google-resultater er baseret på relevans, og hvis kilden (din gamle konto) er væk, er der meget lidt relevans der. Selv hvis du har et helt unikt navn, vil resultatet blive skubbet langt nede på listen. Kun de mest dedikerede snoop vil endda læse forbi øverst på siden.
  • Rediger personlige oplysninger på websteder som Facebook, eller indstille privatliv, så personlige oplysninger er ikke synlig for andre end dig.
  • Ændre dit navn. Mens links kan stadig være aktiv på Google, kan ændre dit navn på kontoen siden mindste forlade søgepersonens forundret over, hvor de landede.

Del to: beskytte dig selv

 1. 1
  Vær proaktiv. Google kan ikke kravle, hvad de ikke kan se, og du kan ikke identificeres ved, hvad du ikke vælger at dele. Være meget selektiv om, hvem, hvornår og hvor du deler personlige oplysninger.
  • Dette er især tilfældet i online fora eller spil, hvor man ikke rigtig kender de andre personer involveret. Brug altid en upersonlig brugernavn, og aldrig dele din rigtige oplysninger eller billeder med nogen, du ikke ønsker at banke på din dør.
  • For professionelle eller kommercielle konti såsom kabel eller Netflix, holde dit brugernavn forkortet. I stedet for at kalde dig selv "joe.realname," brug "jrealname", eller hvis dit rigtige efternavn er meget unikt, prøve at vende tingene: "josephr".
  • For e-mail konti, følge de samme generelle retningslinjer, men også skabe et par spam vagt konti, som du kan bruge til din "offentlige" email adresse. For eksempel, i stedet for at bruge "joerealname@yahoo.com" som din Facebook-e-mail-adresse, skal du oprette en e-mail-konto bare for Facebook: ". Joeyr.facebook @ yahoo.com Denne måde, hvis du er kompromitteret, kan du blot slette kompromitteret konto, og dit "rigtige" email-konto forbliver sikker.
  • Brug disse teknikker, når du bliver bedt om at sætte dit navn på en offentligt sted, som Google bots kan finde og indeks. Du kan ikke stoppe dem fra at finde dig, men du kan forhindre dem i at pege på den virkelige dig.
 2. 2
  Mærk dit indhold. Hvis du ønsker at fortsætte med at offentliggøre oplysninger under dit navn, men ikke ønsker det vises i nogen søgeresultater, skal du bruge et metatag: <meta name="robots" content="noindex,nofollow" />
  • Dette gælder kun, hvis du har din egen hjemmeside og få adgang til den underliggende kode, som det stopper de fleste søgemaskiner fra indeksering (katalogisering) din side eller følge links på den.
  • Det <meta> tag skal gå i <head> i et dokument. Hvis du vil, kan du udelade "nofollow" bit, som giver søgemaskinerne til at følge de links, men ikke indeksere siden. For at forhindre kun Google i at indeksere webstedet, ændre udtrykket "robotter" til "Googlebot".
 3. 3
  Begrave det indhold, du ikke ønsker at blive fundet. Anvend det samme træk, der er forårsaget problemet til faktisk at løse problemet! Indlæg til flere steder under det navn, der genererer uønsket indhold, vil din krænkende indhold blive flyttet ned på siden eller endda på en anden eller tredje side.
  • De fleste internetbrugere ikke fortsætte med at browse forbi de første 10 søgeresultater, så deltag i en postliste, der er ofte indekseret i eller tilmeld dig for nogle hjemmesider, som i sidste ende vil indeksere dit navn.

Tips

 • Brug Googles anmodning om fjernelse værktøj til at bede Google om at fjerne søgeresultater eller cached indhold.
 • Lav en donationer til non-profit, så du dukke op på en liste over donorer. Ikke alene betyder det hjælpe dig med at se godt-positive søgeresultater er ligesom guld-det hjælper non-profit blive en succes.
 • Der er også ydelser, nogle gratis og nogle betalt, som vil hjælpe med at rydde dit navn i søgeresultaterne for dig (f.eks Ziki, LinkedIn).
 • Nogle arbejdsgivere vil omfatte medarbejdernes navne og billeder på deres hjemmesider. Spørg din arbejdsgiver til kun at bruge en del af dit navn eller et kaldenavn på hjemmesiden. Hvis du er til at forlade, bede dem om straks at opdatere hjemmesiden at udelade dine oplysninger.
 • Start udstationering på industrien relaterede hjemmesider med din professionelle navn og kontaktoplysninger. Sørg for alt er godt formuleret og formulere og undgå politiske eller stødende indlæg. Deltag kammer eller faglige organisationer møder, der har hjemmesider og drage fordel af foto ops med vigtige mennesker.
 • Hvis du forsøger at abonnere på en social eller netværk site og kan ikke bruge et alias eller kaldenavn er der en god chance for dine oplysninger kan blive vist i Google-søgninger. LinkdIn er et websted, der ikke vil tillade folk at bruge aliaser og kræver dit fulde navn. Også vogte os for alumni sider som dem synes godartede, men som regel har dine personlige oplysninger (ægtefælle, børn, job og email). Invitation websteder kan også give din e-mail eller navn for at dukke op på søgninger tillader folk at se, hvilke typer af partier, du er inviteret til at.
 • Brug en pen navn, og ændre det ofte. Aldrig bruge det på en måde, der kan forbinde det til dit rigtige navn.
 • Omvendt, hvis du forsøger at begrave skeletter i dit skab kan du ønsker at skabe en professionel blog ved hjælp af dit professionelle navn og kontaktoplysninger. Indlæg billeder af vellykkede arrangementer og personale sammenkomster, post nyhedsbrev information om forskellige velgørende erfaringer, post fotografering, blog om din branche, og hvor stor den er. Hold det alle meget smagfuldt og meget orienteret mod, hvad en professionel overachiever ville have. Bare ikke gøre det ud som et online CV.
 • Ud over at ikke bruger dit fulde navn online, bør du heller ikke bruge den samme e-mail-adresse, som du gør professionelt. Recruiters kan søge efter din e-mail-adresse lige efter søger efter dit navn.
 • Hvis en anden har det samme navn, som du gør, og du bekymre dig om det ødelægger dit omdømme, eller du ikke var lykkedes at fjerne pinlige links til dit navn, kan du overveje at bruge en midt indledende eller herunder dit fulde mellemnavn, både når du er aktiv online, og på dit cv.
 • Tilmeld dig alumni sider og sociale / faglige netværk. Forhåbentlig faglige referencer vil skubbe din nøgne bar dancing billeder længere tilbage i Google-søgning.
 • Lær at vise søgeresultaterne med dit navn gennem øjnene på en potentiel arbejdsgiver. Det er blevet observeret, at de fleste af rutinemæssigt undersøge kandidater ved at søge på internettet (i henhold til en undersøgelse foretaget af ExecuNet.).

Advarsler

 • Moderne søgemaskiner er på vagt over for de oplysninger, tilføjes meta tags fra websiden forfatter, og ses som et forsøg på at påvirke, hvad der er tilbage i søgeresultaterne.
 • Når noget er online, er det ofte gemt i så mange steder, at det er effektivt udødelig. Den bedste måde at komme omkring dette er at undgå det. Sørg for, at uanset hvad du placerer online er noget, der kan holde sig rundt i år, ellers overveje ikke at sætte det online på alle.
 • Vær forsigtig. Spørge din arbejdsgiver til at fjerne eller sløre dit navn på deres hjemmeside kan give bagslag, når de fremtidige potentielle arbejdsgivere ved selskab Y søgningen for dig online-og finde nogen post af dig på virksomhed X, der giver indtryk af, at du aldrig har arbejdet for virksomheden noteret på din genoptages.

Ting du behøver

 • En computer med adgang til internettet