Wkudk

Hvordan åbner stive plast clamshell pakker sikkert

De overdimensionerede, stive 'clamshell "pakker kan bidrage til at sikre elementer for shipping og skære ned på butikstyveri, men de kan være et mareridt for forbrugerne. Der er endda et udtryk for den frustration, de inspirerer: wrap raseri. I 2004 gik over 6.000 europæere på skadestuen med skader som følge af åbning af vanskelige emballage! Her er en nedslidt om, hvordan man bevare dine hænder og tilregnelighed, når det står en blisterpakning, der har ingen synlige midler til at komme.

Steps

Hvordan åbner stive plast clamshell pakker sikkert. Se bag på pakken for en åbning, før du fortsætter.
Hvordan åbner stive plast clamshell pakker sikkert. Se bag på pakken for en åbning, før du fortsætter.

Perforering metode

 1. 1
  Se bag på pakken for en åbning, før du fortsætter. Det er stadig temmelig sjældne, men nogle producenter - som svar på forbrugerklager - er inklusive slidser, perforeringer, og andre udgangspunkter for at åbne deres clamshell pakker på bagsiden. Også se omkring siderne for at se, om der er nogen pop-sammen faner, kunne blot trække fra hinanden.

Dåseåbner metode

 1. 1
  Få en manuel roterende dåseåbner.
 2. 2
  Åbn clamshell som om det var en dåse. De skarpe hjul dåseåbner vil skære plastik uden at skære hænderne. Det vil ikke gå omkring hjørner, så bare skåret op én side. Dette vil give dig masser af plads til...
 3. 3
  Sæt en kniv mellem de to lag plast og skære hele vejen rundt. Da bladet er i pakken, og peger mod centrum, er det meget sikrere end at forsøge at stikke gennem plast og kile spidsen i mellem. Med en ordentlig kniv, bør resten af ​​plast være let at skære.

Kniv, box cutter eller saks metode

 1. 1
  Erkende farerne ved at bruge disse skarpe redskaber. Folk har skåret sig ofte, som nævnt i indledningen.
 2. 2
  Skær forsigtigt hele vejen rundt i kanten med de bedste saks eller hobbyknive, som du kan få dine hænder på, indtil pakken nemt åbnes. IKKE skæres over midten af ​​pakken, du kunne skære igennem instruktionerne eller en del af produktet, og det er den mest besværlige vej at gå. Start på højre side af pakken, skære op og rundt omkredsen, hvis du er højrehåndet. Hvis du er venstrehåndet, skal du starte til venstre.
  • Vær villig til hurtigt at indrømme det, hvis dine foretrukne saks eller kniv ikke er skarpe nok til at tillade dig at skære problemfrit og sikkert. Dine uslebne hænder vil takke dig senere. Låne eller købe en dåseåbner.

Kommercielle produkter metode

 1. 1
  Der er produkter, der sælges specielt til åbning clamshell pakker, men de er ikke altid effektive.

Luftfart klip metode

 1. 1
  Hvis du kan få dine hænder på dem, bliver luftfart klip (også kaldet tin klip) beregnet til at skære tynde metal og vil arbejde på hård plast så godt. Den sammensatte hængsel giver ekstra gearing og knivene er ikke alt for skarpe.

Tips

 • Ryd op efter dig selv: genbruge den skarpe plastik pakke rim (r), som du har skåret af, og stuve dine skærende værktøjer korrekt.
 • Hvis du er træt af disse pakker, så lad fabrikanter kender. De er attraktive for producenterne, fordi de er stærke, lette, billige, og de afskrækker butikstyveri og varer retur. Hvis ulempe eller de miljømæssige konsekvenser af clamshell pakker bug dig, sige op!

Advarsler

 • De fleste metoder vil stadig efterlade nogle skarpe plasthjørner, så vær forsigtig.
 • Husk at lægge væk din hobbyknive eller tunge sakse når du er færdig med dem, især hvis du har, eller host, børn på dit hus.
 • Holde fokus på, hvad du laver. Det burde ikke tage lang tid, men det burde kommando din fulde opmærksomhed. Hård PVC emballage er i stand til at forårsage alvorlige nedskæringer. Dette er mest sandsynligt, hvis du mister din tålmodighed, eller forsøger at åbne clamshell pakker mens distraheret af noget andet.