Wkudk

Hvordan man kan forbedre søgemaskine ranking

Viser op på søgemaskiner er en af de mest kritiske måder at øge trafikken på webstedet og eksponere dit indhold, produkt eller service til folk, der kunne være interesseret i, hvad du har at tilbyde. De fleste af de store søgemaskiner anvender en algoritme til at afgøre, hvor en hjemmeside rangerer. Søgemaskinerne har oprettet specifikke kriterier, at en hjemmeside skal opfylde for at komme til toppen af ​​listen. Kriterierne er forskellige for hver motor, men alle motorer deler flere fællestræk. Det hele kan koges ned til den type og mængde af indhold, der leveres på en given hjemmeside, niveauet for optimering gjort på stedet, og populariteten af ​​hjemmesiden (link popularitet / PageRank). Skræddersy din hjemmeside til bedre placering på søgemaskinerne er også kendt bredt som søgemaskine optimering, eller SEO.

Steps

Hvordan man kan forbedre søgemaskine ranking. søgemaskine optimering.
Hvordan man kan forbedre søgemaskine ranking. søgemaskine optimering.
 1. 1
  Forskning de søgeord. Beslut hvad søgeforespørgsler, du ønsker at vise dig. Lave noget research på, hvor mange mennesker der rent faktisk søger efter dit websted. Mange gange er det bedst at konsultere en "naturlig søgemaskineoptimering" professionelle i løbet af denne proces. Der er flere værktøjer til rådighed fra Google, Overture og tredjeparts software-udviklere, der kan gøre søgeord forskning processen lettere.
 2. 2
  Mål niche søgeord med lav konkurrence. Prøv at bruge Google Adwords til at kontrollere, hvor konkurrencedygtig før der træffes beslutning om det. Vær sikker på, at de søgeord har nok søgninger. Prøv at bruge brede nøgleordene for
 3. 3
  Tænk uden for boksen. Må ikke bare fokusere på dine vigtigste søgeord. Den første ting at indse, når målrette søgeord er, at det ikke handler om ranking for de mest populære søgeord. Den mest succesfulde søgemaskine markedsføring og optimering kampagner rettet mod de mest relevante søgeord. For eksempel, hvis du er en ejendomsmægler i et bestemt område ikke bare optimere dit websted for "fast ejendom". Optimer dit websted for tandlæge, blomsterhandler, biografer, osv. Du ville blive overrasket over, hvor mange unikke besøgende vil komme igennem til dit websted, når "uden for boksen" tænkning opstår.
 4. 4
  Fokus på slutbrugeren. Hvis du bruger for meget tid på at forsøge at behage søgemaskinespiders kan du glemme alt om slutbrugeren. Tænk over, hvad din målgruppe har brug for at nå deres mål, og derefter sætte den på dit websted, så de kan finde den. Udtrykket "indhold er konge" blev født omkring 6 år siden, og det gælder stadig i dag. Hvis du ønsker at være relevante for bestemte søgeord, end du har brug overlegen eller i det mindste yderst konkurrencedygtig indhold. Skriv om 225-300 ord kopi til hvert søgeord og plante det på dit websted hver dag. Vokse, vokse og vokse. I gennemsnit kan man målrette mellem 3-5 ligesom søgeordssætninger per side. Gør det så naturligt som muligt, og søgemaskiner vil belønne dig med en første side ranking.
 5. 5
  Sørg for, at alle sider på webstedet har brugerdefinerede titler og beskrivelser. Hvis dit websted er ved hjælp af de samme koder for alle de sider, du er ikke at hjælpe søgemaskiner finde ud af emnet eller relevansen af ​​dine individuelle sider. Vedrørende Meta Tags er der 2 meget vigtige områder:
  • Afsnit Tag - nok den vigtigste SEO tag for ethvert websted. Google understøtter ca. 60 tegn i titlen, mens Yahoo giver mulighed for op til 110 tegn i titlen. Det er vigtigt at målrette de mest kritiske søgeord i titlen. Hver side skal have en unik titel.
  • Meta beskrivelse tag - Det var engang vigtigt, men ikke længere. Nogle motorer kan vise den definerede beskrivelse, mens andre ikke gør. Nogle søgemaskiner læser beskrivelsen tag, og lad udnytte indhold, der findes inden i karaktergivning. Google, MSN og Yahoo giver meget lidt vægt på nogen vægt for disse.
 6. 6
  For at sikre, at du ikke er gået glip af nogen tags eller beskadiget nogen links i processen, skal du bruge en inspektion værktøj til at kigge over din hjemmeside. I processen med inspektion, vil du også automatisk være forsynet med et sitemap (se trin 7 for betydning).
 7. 7
  Hold struktur, navigation og URL struktur på dit websted simpelt nok for søgemaskiner at følge. Husk, at søgemaskinerne ikke kan parse navigationen, hvis det er ved hjælp flash eller javascript. Så prøv at bo tæt på standard HTML, når det kommer til navigation. URL'er med dynamiske parametre (?, & SIDS) normalt ikke udfører, når det kommer til placering på søgemaskinerne.
 8. 8
  Opret et oversigtskort, der fortæller folk, hvor alt er på dit websted. Du vil få omkring en 1% klikfrekvens på dit site map. Dog vil det gøre underværker for dem, der ved, hvad site maps gør, og søgemaskiner vil kunne lide det så godt.
 9. 9
  Opbyg din popularitet. Så nu du har bestemt de rigtige søgeord på de rigtige sider, har du oprettet alle de nødvendige indhold, og du har optimeret alt indhold til det bedste af dine evner. Tillykke - du er nu i top 80. percentil (fra en optimering synspunkt) af de websteder, der er anført for de søgeord, du forsøger at målrette. Så hvordan får man en 1., 2., eller 3. side notering? Svaret er ganske enkelt: Du er nødt til at være den mest populære, også. Det er rigtigt, det er en popularitetskonkurrence. Med andre ord, ved, hvor mange andre hjemmesider, du (link til dig), og hvor populære er de? Dette er typisk omtalt som link popularitet, eller kaldet PageRank af Google. Jo flere steder der linker til din hjemmeside, jo bedre, og jo mere populær webstedet linker til dig jo mere værdi, du vil modtage for dit link popularitet. De bedste typer "link building" er biblioteket registrering, tekst link reklamer, og pressemeddelelse distribution. Prøv at tilbyde værdifulde oplysninger eller værktøj, så andre mennesker er motiverede til at linke til dit websted. Well-linkede hjemmesider (der ikke bruger spamming) gøre det bedre i søgemaskinerne.
 10. 10
  Opbyg god kvalitet indhold. Dette vil trække regelmæssig besøgende til din hjemmeside.

Tips

 • Fed og kursiv kan gøre dine søgeord skiller sig ud mere med søgemaskinerne.
 • Søgemaskine algoritmer vurdere relevansen af ​​din side til noget bestemt søgeord ved indholdet på dine sider. For eksempel, hvis du sælger "widgety widgets" på dit websted, og du ikke nævner "widgety widgets" på din side tekst, søgemaskiner har meget lidt at arbejde med. Sørg også for, at du ikke er spamming søgemaskiner ved hjælp af de samme søgeord igen og igen.
 • Korrekt brudte links, søgemaskiner ikke kan lide blindgyder.
 • Selvom det ikke er så vigtigt som de plejede at være, gør gensidige links stadig sagen med Google. Gengælde med lignende hjemmesider og medtage nøgleord i nærheden links på dit websted.
 • Et af de vigtigste ting, du kan gøre for din placering i søgemaskinerne er trafik. Enhver form for trafik vil arbejde, og kan ikke ske ved de algoritmer, fordi at blokere al trafik i en algoritme kunne påvirke søgemaskinerne eget produkt som i tilfælde af Google og deres pay per click annoncering. De fleste algoritmer bruger den afvisningsprocent på din trafik som en måde at blokere trafik udveksling trafik, som er næsten 100% bounce trafik. Hvis din eneste reklame kommer fra trafik udvekslinger, så du gør mere skade end gavn. Én soulution til dette er at bruge en service som Just10Time eller Ad Cykloner Trafik, der giver 100% bounce fri trafik til dit websted, som kan nedsætte virkningen og endda ændre din afvisningsprocent forholdet af din hjemmeside til et punkt, at din Traffic Exchange trafik faktisk starter hjælpe din placering.
 • Nu når grave dybere for at forstå de trafikmønstre af visse søgeord brug Wordtracker s GTrends Tool. Du kan få en idé om størrelsen af ​​konkurrencen på Google i forhold til mængden af ​​søgninger. Nu er disse tal er langt fra korrekt, men hvis du kan slags skridt tilbage og tage et bredere kig på ting, du ikke bekymre dig så meget om tal, men sammenligne de tendenser, da det viser den tidligere historie. Se om sin stadige trafik, trafik, der går uddøde eller trafik lige begyndt at toppe. Ved at bruge dette værktøj, kan du mange gange finde nogle gyldne muligheder.
 • Interiør links på dit websted vil forbedre SEO, Sitemaps er en fantastisk måde at generere interne links og gøre din hjemmeside bedre også!
 • Det mest vigtige ting at huske er formålet med næsten alle online-annoncering er at få dit websted til top 3 sider i søgemaskinerne, så når nogen er på udkig efter det, du sælger eller tilbyde din side dukker op. Denne gratis annoncering i de mest magtfulde i verden, men det kan ikke købes, skal det fortjent. Folk betaler milliarder af dollars om året til virksomheder som Google til bittesmå annoncer, der ikke giver nok information til endda tiltrække den rigtige slags klient. Grunden til, at det fungerer selv er, fordi annoncerne er så lille. En lille annonce, der fanger nogen opmærksomhed vil også få dem til at klikke på tingene i stedet på udkig efter, hvad de mente annoncen sagde. Det er værdifuld trafik som så øger placering i søgemaskinen, fordi det ikke tager en masse reelle trafik for at få din side til de første 3 sider af søgemaskiner. Mens nogle steder får tonsvis af trafik hver måned de fleste ikke, så det er ret nemt at banke de fleste steder ud af toppen og få dit websted set.
 • Hvis du ønsker at optimere godt for din by, stat etc., så sørg for at drysse geografiske søgetermer hele. Medtage det i tekst såvel som indsat. Søgemaskinerne ikke ved, hvor du er, medmindre du fortæller dem.
 • Hvis du har over 30 søgeord, der betyder forretning for dig, så du måske ønsker at ansætte en professionel søgemaskine Copywriting virksomhed eller outsource det til freelancere.
 • Enhver, der kan gå til google og skriv "søgeord forskning" vil finde mange værktøjer, der blandet med sund fornuft burde være nok ganske godt.
 • Det er virkelig kommer ned til bare at bruge sin sunde fornuft. Bare sidde ned og tænke: "Hvad ville andre mennesker søger at finde denne? Hvad ville jeg søge efter for at finde det?" Prøv sætninger i dit søgeord forskning værktøj til at få nye ideer og finde de højere trafikerede mest målrettede sætninger. Må ikke se på tallene spyttede tilbage ud på dig i disse programmer som nøjagtige tal, de sjældent er. Du kan stadig bruge disse værktøjer til at få idéer til nye søgeord, søgemønstre af brugere, og mange andre ting, der blandet med oplysninger om tendenserne i dette område, kan virkelig hjælpe dig.

Advarsler

 • Aldrig har hyperlinks som "klik her", skulle hyperlinks altid være søgeord, lange hyperlinks med flere søgeord er endnu bedre.
 • Aldrig deltage på nogen form for link udveksling med andre sites, der kan føre til et forbud fra søgemaskiner
 • Husk, at hvis du bruger sort-hat SEO teknikker, du løber risikoen for at blive straffet af søgemaskinerne og at have dit websted permanent fjernet fra deres indeks.
 • Hvis du vil bruge freelancere, pas på kopieret indhold. Sørg altid for at kontrollere det indhold, du får ved at søge efter indhold på Google, Yahoo og MSN.
 • Må ikke skjule indhold.
 • Undlad at oprette dublerede hjemmesider.