Wkudk

Hvordan at fastsætte Time Warner Cable spørgsmål

Du abonnerer på Time Warner Cable, men nu du har problemer med din telefon, kabel og / eller internet service. Her er Google at fastsætte Time Warner Cable spørgsmål, for at få din tjeneste tilbage op og køre på ingen tid.

Steps

Hvordan at fastsætte Time Warner Cable spørgsmål. Kontroller at se, hvis mere end én af dine Time Warner Cable ydelser ikke fungerer.
Hvordan at fastsætte Time Warner Cable spørgsmål. Kontroller at se, hvis mere end én af dine Time Warner Cable ydelser ikke fungerer.
 1. 1
  Kontroller at se, hvis mere end én af dine Time Warner Cable ydelser ikke fungerer. Hvis en kombination eller din internet, kabel og / eller telefon service er ude, så er problemet sandsynligvis ikke på din ende. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte Time Warner Cable.
  • Hvis et alvorligt indgreb som vanskelige vejrforhold eller elektriske reparationer forekommer i nærheden af dig, eller Time Warner Cable kontorer, er problemet formentlig bliver arbejdet på allerede. I så fald er kundesupport linjer på Time Warner Cable sandsynligvis pakket og kald vil ikke opnå meget.

Kabel spørgsmål

 1. 1
  Kontroller alle forbindelser for at sikre ingen ledninger uheld blev unplugged eller løsnes. Sluk for fjernsynet og kabelboks. Og så prøve at trække stikket af alle kabler og sætte dem tilbage i hver input / output. Vend kassen igen.
 2. 2
  Kontrollér indstillingerne. Kontroller, at "input" valg på tv er på rette indstilling og at kanalen er sat til tre.
 3. 3
  Kontrollere for interferens problemer. Hvis dit kabel stadig ikke fungerer korrekt, kan der opstå forstyrrelser. Interferens kan være forårsaget af vejret, tunge apparater, der kører eller endda den faktiske lokale stationer. Her er nogle grundlæggende tegn på, at interferens kan være et problem:
  • Hvis du ser en sne effekt, kan det være et midlertidigt broadcast problem. I så fald skal du kontrollere de andre kanaler. Hvis de også oplever sne, så kan det være interferens, som vil simpelthen gå væk af sig selv. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, skal du kontakte Time Warner Cable.
  • Hvis du ser plettet bands på tværs af billedet, kan det være et resultat af ekstern indblanding ligesom vejret eller en heavy-duty apparat kører nær kabelboks. Prøv at slukke for kabelboks og se, om det løser problemet. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, skal du kontakte Time Warner Cable.
  • Hvis du ser lige eller bølget linjer diagonalt i billedet, kunne det være enten indblanding eller et problem med TV ikke kabelboks. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, skal du kontakte tv reparation mand.
  • Hvis du ser ghosting eller dobbelte billeder så er du sandsynligvis på en lokal station, ikke en grundlæggende kabel station. Problemet kan løses med finjustering eller med den lokale station rette problemet på sin ende. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, skal du kontakte tv reparation mand.
  • Hvis du ser på billedet trækker vandret prøve at justere "horisontale hold" indstillingen. Dette kan være resultatet af din boks picking up for meget signal. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, skal du kontakte Time Warner Cable.
  • Hvis du ser på billedet ruller lodret, justeres "vertikal hold" indstillingen. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, ringe til dit tv reparationsservice.
  • Hvis du ser på billedet er for stort eller for lille til skærmen, skal du kontrollere de indstillede justeringer på fjernsynet. Hvis problemet fortsætter i mere end en dag, ringe til dit tv reparationsservice.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller professionelle. Hvis du har været ude af stand til at løse dine kabel problemer på egen hånd, er det tid til at bringe i en professionel. Især hvis problemet er en af ​​følgende:
  • Hvis du ser noget billede på en tændt skærm, undgå manipulation med tv eller kabel boks. Problemet er ikke sandsynligt på din side af forbindelsen, eller noget, du kan ordne selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser et billede, men ingen lyd på hver kanal, undgå manipulation med tv eller kabel boks. Problemet er ikke sandsynligt på din side af forbindelsen, eller noget, du kan ordne selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser noget lys på skærmen med eller uden lyd, undgå manipulation med tv eller kabel boks. Problemet er ikke sandsynligt på din side af forbindelsen, eller noget, du kan ordne selv. Kontakt Time Warner Cable.
  • Hvis du ser en vandret hvid streg hen over midten af dit tv betyder det, at din vertikale forstærker kollapsede. Kontakt en tv-reparatør.

Internet problemer

 1. 1
  Kontroller alle forbindelser for at sikre ingen ledninger uheld blev unplugged eller løsnes. Sørg for, at dit modem er korrekt tilsluttet til en stikkontakt, og at der ingen ledninger er løse.
 2. 2
  Tjek din computer. Sikre, at alle trådløse indstillinger og tilslutninger er sat til at modtage det trådløse signal. Sørg for at du ikke ved et uheld aktiveres "airport mode" eller skifte til en anden internet-netværk.
 3. 3
  Genstart alt. Sluk modemmet, trådløs router og computer. Genstart alt. I de fleste tilfælde vil dette løse dine internet problemer.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller professionelle. Hvis du har været ude af stand til at løse dine internet problemer på egen hånd, er det tid til at bringe i en professionel.

Telefon spørgsmål

 1. 1
  Tjek dine forbindelser til at sikre, at ingen ledninger var et uheld unplugged eller løsnes. Der bør være et kabel, der er tilsluttet fra din telefon til "Linie 1" på bagsiden af ​​din Time Warner modem. Hertil kommer, at kontrollere, at din coaxial-kablet er sluttet til kabelstikdåsen eller til den "Cable In" udtag på bagsiden af ​​modemet. Også kontrollere modemet er tilsluttet korrekt til din væg via et telefonstik.
 2. 2
  Kontroller, at problemet ikke er telefonen. Prøv at tilslutte en anden telefon på kablerne. Hvis du hører en klartone, problemet er ikke din, men snarere den faktiske telefon modtager.
 3. 3
  Genstart modemmet. Gør dette ved at trække batteriet ud fra modemet eller frakobler modemet fra en stikkontakt. Tænd tilbage på modemmet og tjek af telefonen til en klartone.
 4. 4
  Kontakt Time Warner eller professionelle. Hvis du har været ude af stand til at løse dine telefon problemer på egen hånd, er det tid til at bringe i en professionel.

Kontakt Time Warner Cable

 1. 1
  Kontakt dem via telefon. Ring 1 (888) TW-Cable eller 1 (888) 892-2253 for at tale med en repræsentant.
 2. 2
  Kontakt derefter via e-mail eller live chat. Besøg Time Warner Cable hjemmeside for at finde ud af mere information om, hvordan man chatte online gratis eller email en repræsentant for mere hjælp med dine Time Warner Cable spørgsmål.

Tips

 • Genstart rettelser fleste spørgsmål
 • Kundeservice og teknisk support team er åbne 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Advarsler

 • De konverter bokse har harddiske i dem, så de kræver nogle genstart hver gang i et stykke tid.
 • Watch dyr derhjemme, de har tendens til at kravle bag tv og stativer og kan ofte vrikke ledninger løs.