Wkudk

Hvordan at gøre dit liv synes fantastisk på facebook

Selvom Facebook gør gamle venner og kolleger til at genoprette og holde kontakten, kan det ofte blive en platform for pralende og selvpromovering om, hvor langt du er kommet, siden du sidst hobnobbed med den gamle tilskuerne. Og mens denne sociale medier køretøj løber parallelt med den sædvanlige menneskelige natur tendenser-du er glad for dine venner, når gode ting sker for dem-du stadig ønsker at blive vist, er, hvis du laver bedre end det nogensinde har syntes før, hvis ikke overgå din kontakter fra forgangne ​​tider.

Så selv hvis du er 42 år, er vokset en røv, der har sit eget postnummer og du lever under strygebrættet i dine forældres kælder, du også kan få en bedre Facebook liv - du skal bare have at vide hvordan man spiller spillet.

Steps

Hvordan at gøre dit liv synes fantastisk på facebook. Giv dine fotos plastikkirurgi.
Hvordan at gøre dit liv synes fantastisk på facebook. Giv dine fotos plastikkirurgi.
 1. 1
  Giv dine fotos plastikkirurgi. Photoshop er din ven på Facebook. Den hurtigste og billigste måde at se bedre ud end alle andre er til Photoshop Taylor Lautner er abs på dit billede, for eksempel. Nogle SKAL og MÅ IKKE for en realistisk Photoshop foto:
  • Må ikke rod med ansigtstræk. Du ønsker ikke at ende med at ligne en Photoshop version af Mickey Rourke eller Kenny Rogers. Hvis du ikke er rokkende ansigtet, kan du stadig opnå overherredømme ved hjælp af "smør ansigt" teori ved at fokusere på kropsdele i stedet (alt er attraktive ", men hans eller hendes ansigt"). Men du kan bruge Photoshop til at slette nogle fine linier og akne. En anden idé er at udskifte frisurer, især hvis du ikke længere har nogen. Undgå at have dit opdaterede gøre ligne en paryk - spørg om udtalelser, før du sender et fotografi.
  • Vælg en kropsdel, som du nemt kan opdatere. Bryster, maver, arme og ben giver gode Photoshop muligheder. Tommelfingerregel - lad være at gå til yderligheder. For eksempel, hvis du er en kvinde, der har en kiste, der er flad som en pandekage, opsøger ikke Jessica Simpson bryst til at erstatte dit - it'll kun se falsk. Medmindre store, falske stripper boobs er målet, så prøv nogen tættere på din størrelse, men bedre, skarpere, mere raffineret.
  • Må ikke gå Heidi Montag på dine fotos, fordi de kun vil begynde ligner en Picasso maleri. Subtile, naturlige ændringer er den eneste måde at levere en troværdig foto.
  • Føj nogle venner til dine billeder. For at undgå at ligne den ensomme taber, tilføje venner laver sjove ting i dine fotos. Du kan enten klippe og indsætte din faktiske posse (men kun vælge de gode udseende dem) at udgøre sammen med enkelte fotos.
  • Generer eksotiske steder. Du ønsker at gøre Facebook-venner tror du lever en spændende og spændende liv (selvom du ikke har forladt Mashpee, MA i over et år), så du bliver nødt til at finde billeder af glamourøse steder for at bruge en kulisse. Faktisk kan du oprette et helt album som, "Bali" eller "South Beach".
  • Drys i et par "D" liste berømtheder. Selvom "A" listers ville være det ultimative mål, du ønsker at forblive troværdig og få "venner" tror, ​​at du virkelig hænge ud med disse mennesker. Find alderssvarende D-liste berømtheder til at give udseende, du er måske pals med disse mennesker. Unge voksne kunne slippe afsted med dig udgør med "realebrities" som Snooki, hvorimod midaldrende folk kunne prøve en af ​​de "Rigtige Housewives" (eller endda Andy Cohen) på for størrelse.
 2. 2
  Vær mystisk med dine foto beskrivelser. Når der beskriver de billeder af dig og din D liste opløbet, henvise til dem ved fornavn som "Kimberly" i stedet for "Snookie". Også, hvis du opretter et album om din tur til Grækenland eller andre spændende destination, henvise til det som dit hjem væk fra hjemmet i stedet for "My Trip til Grækenland." Med sådan en afslappet reference, vil dine venner bare antage, at du besøger denne spændende placering ofte.
 3. 3
  Make up facebook venner, hvis nødvendigt. Lad os være ærlige, hvis du selv tænker på måder at forbedre din Facebook-liv, kan du brug for nogle imaginære venner. Da Facebook ikke formodes at være om at gøre op falske konti (faktisk falske konti er en overtrædelse af betingelser og vilkår, så hvis du får fundet ud af, kan den falske konto blive slettet), vil skabe en klike eller entourage kræve, at du åbne separate e-mail-konti, og bruge realistiske navne, så at Facebook ikke bliver mistænksom. Tips til at overveje, når der fyldes op falske ven profiler:
  • Begræns antallet af profiler, du opretter. Hvis du virkelig ønsker at fastholde denne kneb skal du opdatere deres status som godt. For mange profiler kan være ikke blot forvirrende, men alt for tidskrævende.
  • Sikre, at alle er interessant og attraktiv. Brug stock billeder for profilbilleder men intet alt for indlysende, såsom skære et indsætter Victoria Secret landingsbane modelfotos. (Se også "Advarsler" nedenfor for at undgå beskyldninger om udgive en virkelige liv person.) Give alle fede jobs såsom iværksætter, Hollywood hund groomer eller rumfart ingeniør. Også varierer forholdet status at føje til realisme... ikke alle kan være enkelt og varmt.
  • Giv venner forskellige steder. Hvis din hjemby venner begynder at spørge hvorfor du ikke feste med falske ven "Mike" (fordi han er awesome på Facebook) jig kan være op. Endnu mere akavet, hvis du påstår på Facebook du ud feste med denne cool ven uden dit virkelige liv venner. Sørg for, at foregive venner lever ud af byen, men er tilgængelige.
  • Gøre "venner" for dine imaginære venner usynlige for andre. Da du ikke kan oprette 1.000 venner til dine falske venner, er det bedre at gøre dette område låst og mystisk for andre. Dette vil give det indtryk, at disse mennesker er meget eksklusiv og har en yderst eksklusiv venneliste.
  • Husk, at disse er "imaginære" venner. Hvis du begynder at vælger at hænge ud med foregive Facebook-venner i løbet af rigtige venner (fordi lad os være ærlige, kan falske venner muligvis være vejen køligere) er tiden kommet til at rådføre sig med en professionel terapeut.
 4. 4
  Hold din "info" sektionen kort og søde. Giv lidt at ingen detaljer om dit liv end en obskur beskrivelse af dit job. Hvis du nødt til at gøre et job, så gør det med en meget vag titel som Chief Shepherd of Ideas eller forlade området tomt. Undgå også at røbe dine politiske eller religiøse præferencer, fordi det kan tage dig ind farlig territorium, som er sikker på at dæmpe sjovt. Hvis du kommer til at omfatte multimedier "lide" sørg for at det er noget kritikerroste stedet for at sige du er en stor fan af "The Family Guy" eller "Jersey Shore". Når det kommer til forhold status, skriver, at "det er kompliceret" vil give mystik og intriger. Glem ikke at skrive din fødselsdag (år, du blev født er valgfrit) - på den måde får du masser af shout-outs på din store dag.
 5. 5
  Må ikke opdatere din status mere end én gang om dagen. Du ønsker at give den illusion, at du er for travlt og cool for Facebook, der har kun lige tid nok reservedele til at smide dine peeps en knogle med din opdatering. Også:
  • Brug din mobiltelefon til nogen statusopdateringer til at give det indtryk, at du er på farten.
  • Opdater din status sent på dagen, så folk vil synes, du er ude i byen whooping det op.
  • Har dit falske venner kommentere din status siger ting som: "Se dig i en time" eller "Du er boss!"
 6. 6
  Skriv sjove og smart statusopdateringer. Aldrig skrive om, hvad du spiser, læser, ser på tv eller dit helbred, og især vejret - kedeligt! Folk vil gerne vide, hvordan rad du egentlig er, og hvilke spændende erobring du er på. Træk citater fra berømte forfattere og digtere at flette ind i dit indlæg såsom "Be uklar, tydeligt i arbejdet og spille," derefter tilføje din vens navn og awesome placering, såsom en koncert eller natklub.
 7. 7
  Her er en metode, der ikke engang tage faking det. Sæt et mål, der er populære og interessant, så skriv om dine daglige fremskridt. Hold det positive, at holde op, hvad det er, og skrive små daglige succeser. Hvis du lykkes på noget, noget at arbejde ud for at DIY-projekter til at lære at tegne eller tale et fremmedsprog, efterhånden i meget små succeser, det bliver en uimodståelig uafgjort. Især hvis du besvare de kommentarer ved Hepper på alle andre, der forsøger at arbejde ud, bygge et dæk, lære at tegne, spare op til en tur til London eller taler spansk godt.
  • Tilføj billeder, og beskrive dine selv-belønning på vendepunkter, som den første anstændige spanske afsnit, få en tomme på din bicep eller mister en på din talje, trække en genkendelig hund, få tømmer til dæk til en god pris. Bygge op til disse stillinger med successive små post - det er ligegyldigt hvordan lille baby skridt er, så længe de er altid optimistisk, og du gjorde dem. Glasset er ikke engang at være halvt fyldt, hvis det fik en teskefuld mere i det, der tæller som optimisme.
  • Hvis du beskrive dine problemer, følge dem op med, hvordan du besejrede dem. Dette kan gøre enhver sygedag, sår, medlidenhedsfest ind den uimodståelige opadgående klatre af underdog.
  • Hvis du ikke ønsker at lyve om de eksotiske steder, kan du bygge op til det ved at sende barnet trin a fem eller ti ad gangen, hver gang du springer en krans til at sætte dollaren i London fonden flere og flere mennesker får interesseret i dit mål. Andre folks billeder, stock billeder og beder om forslag af hvor skal gå, når du er der vil tiltrække folk, der har været, og folk, der bor der.
  • Hver eneste dag, liste noget positivt i retning af at nå dette specifikke kølige mål, du plukket. Giv ikke op på det og samle dig op efter tilbageslag. Hvis du skulle trykke på London fond til at gøre din bil betaling, beregne, hvor lang tid turen vil blive forsinket snarere end at give det op, indstille den nye dato og holde i gang. Dette er ægte grus og tiltrækker ægte beundring, som har en mere solid effekt på dit selvværd end snydes til klapper falske succes.
  • Sørg for, at målet er noget, du rent faktisk ønsker at gøre, fordi hvis du holder det op længe nok vil det sandsynligvis blive til virkelighed. På det tidspunkt, behøver du nødt til at sørge for at få en masse af fotos og definitivt opdatere din nyder det. Så sæt et nyt mål, når den er nået, ligesom at gå til Indien næste eller optage en sport eller redoing køkkenet, bare noget andet, du ønsker at gøre, som vil tage en masse tid og kræfter på at få det gjort.
 8. 8
  Kommentar på kun nogle få statusopdateringer fra venner. Da du er alt for travlt til at kommentere på alles status, skal du vælge én eller to venner (ægte eller falske) og giver korte og vittige kommentarer såsom "Jeg er enig!" eller "Tillykke!" Mød disse ud over tid til at give folk en total spændingen, når du gider at slippe dem en linje.
 9. 9
  Aldrig vises som "til rådighed" for at chatte online. Tilføj mere mystik til din Facebook liv ved fravalg af chatten komponent. Hvis du får busted online, kan du blive involveret i en spørgerunde med nogen, der kan udsætte din "rigtige" liv.
 10. 10
  Sidst men ikke mindst, lever dette liv, du opretter. Marlon Brando karakter i On the Waterfront hævdede, at "Jeg kunne have været en contender. Jeg kunne have haft klassen og været nogen." Hvis man har planer om at udskifte din drøm om at »være nogen" med en falsk Facebook-liv, være forberedt på boblen af uvirkelighed at poppe en dag. Hvorfor ikke bruge Facebook som sporen til at leve et liv, du virkelig ønsker at leve i stedet faking det ud hele tiden? Hvis du fortæller folk, du er ude feste, rapelling, bygning Taj mahals, så komme derud og give disse ting, du drømmer om en go! Du kan kun overraske dig selv.

Tips

 • Skift dit profilbillede hver tre eller fire måneder. Vær sikker på at du altid bruge et foto, hvor du ser ekstremt varmt eller laver noget spændende som windsurfing, spelunking eller rapelling.
 • Aldrig "re-post" virale citater eller dem, der siger, "99% af befolkningen vil ikke re-post det her." Det er uoriginale og kedelige.
 • Hvis du kommer til at skrive noget om dine børn, være kortfattet. Ingen ønsker at læse en tre-sideopdatering om Johnnys videnskab projekt om skildpadder... dine venner kan slutte at have "antipati" knappen instated hvis du gør det. Det er bedst at lade børnene er på kostskole, hvis du har dem.
 • Hvis dit virkelige liv har ethvert element, der er interessant, populære eller glamourøse endda til en udvalgt niche af mennesker, så spiller det op over nogen af ​​fiktionen. Enhver kat elsker med en fotogen kat kan fremhæve dette og få et stort antal af rigtige venner med fotos og gode billedtekster - især når nogle af dine billedtekster ville arbejde som lolcats.

Advarsler

 • Husk, at hvis Facebook finder ud du har lavet en falsk Facebook, vil de ikke kun slette den falske konto, men din rigtige konto også.
 • Må ikke opdatere din status, hvis du er syg eller deprimeret - der er intet værre end klynker indlæg. Plus, vil folk begynde at tænke du ikke er så cool som du vises på Facebook. Cool mennesker ikke bliver syge, i hvert fald ikke offentligt.
 • Vær meget forsigtig, når du bruger billeder af andre til at lade som om de er dine venner. Ikke alene kan du blive fanget, hvis nogen lægger to og to sammen på en bestand foto, men hvis du bruger billeder af venner eller folk, du kender, risikerer du at blive beskyldt for at forsøge at udgive dem. Overvej at bruge tegneserie billeddiagnostiske ydelser på fotos eller Photoshop livet ud af dem, så de ikke ligner en virkelige liv person.
 • Undgå at blive involveret i politiske eller aktuelle argumenter på Facebook - kommentarer om politik, er race eller religion bundet til at irritere andre umådeligt.

Ting du behøver

 • Facebook-konto (mindst én)
 • Facebook-venner (reelle og indbildte)
 • Fotos, sandsynligvis stock billeder er bedst