Wkudk

Hvordan at oprette en kunstudstilling


Uanset om du udstille din egen kunst eller en andens, oprette en kunstudstilling kan være en kreativ, der opfylder bestræbelse i sig selv. Men det har sine udfordringer, og du har brug for god planlægning for at trække det ud.

Steps

Hvordan at oprette en kunstudstilling. denne fordobler som en markedsføring teknik.
Hvordan at oprette en kunstudstilling. denne fordobler som en markedsføring teknik.
 1. 1
  Vælg et tema. Det er ikke nok blot at have masser af illustrationer, du gerne vil udstille, for at binde hvert stykke sammen, er du nødt til at komme op med et fokus. Vigtigere, men denne fordobler som en markedsføring teknik - især for lidet kendte eller ukendte kunstnere - ved at trække folk, der er specielt interesserede i konceptet blive undersøgt. Af denne grund er det vigtigt ikke at være vage, "Lys og skygge" ikke kommer til at have folk i kø for at se en udstilling.
  • Vælge et tema vil også hjælpe med et par af de mere praktiske aspekter af udstillingen, såsom hvad man skal titel, den, og som andre kunstnere kan medtages.
 2. 2
  Find andre kunstnere til at udstille sammen med. Browse på lokal kunst klubber eller gademarkeder, hvor du kan se kunstnere med godt arbejde på salg. Spørg nogen du kender, der er en kunstner i dit samfund. Artists med tilhørende (eller endog modstridende) temaer bidrager til at skabe en gruppe momentum.
  • Må ikke begrænse dig selv til kunstnere inden for din egen medie. Overvej malerier, skulpturer, modeller, fotos, glaspusteri, performance stykker, etc. til at skabe dynamiske samarbejder.
 3. 3
  Find et sted til din udstilling. Leje en del af et studie er altid en mulighed, især hvis du har forbindelser i kunst samfund. Afhængigt af omfanget af projektet, dog vil mange forskellige slags rum gøre, herunder et lager, restaurant, café, et bibliotek eller endda en andens hjem. Sørg for, at den valgte plads er godt fremlagt, ren og passende størrelse til din udstille.
  • Vær sikker på at vælge et sted, der er tematisk relevant for dit arbejde. En moderne rum med laminatgulv og hvide eller blege, un-mønstrede vægge vil gå med næsten enhver udstilling, men hvis din udstille har en industri-, friluftsmenneske, mørk, romantisk eller steril atmosfære, måske en komfortabel moderne indstilling ikke give det den rette kontekst.
  • Vær især opmærksom på tilgængelige belysning. Store vinduer kan være god, og spor belysning kan især være nyttigt i at belyse arbejdet.
 4. 4
  Sætte en dato. Giv dig selv masser af tid til at trække det hele sammen, eller andet, du kan ende op med en sjusket arbejde og dårlige salg. Det er altid bedst at holde en kunstudstilling, så det indeholder en weekend. Dette vil give dem, der arbejder på hverdage til at deltage og ofte familier vil gøre en udflugt af begivenheden.
  • Hvis du har nogen idé om, hvad vejret kommer til at være ligesom omkring tidspunktet for din udstilling, så prøv at gå til en mørk, kold, regnfuld par dage. Du ønsker ikke at konkurrere med badebolde og picnics til din seernes tid.
 5. 5
  Set priser. Overveje alle dine omkostninger, herunder gebyr for at leje den plads, de materialer, reklame, kunstneren andel, din andel, og enhver procentdel doneret til velgørenhed. Beslut om et gebyr for optagelse vil være nødvendigt eller hensigtsmæssigt.
 6. 6
  Be salg-kyndige. Ud over at sælge værket, kan det også være rentabelt at udskrive kort med fotos af kunstværket og sælge i pakker med fem eller deromkring. Hvis en procentdel (eller alle) af overskuddet går til velgørenhed, er der en bedre chance folk vil komme og købe kunstværket.
 7. 7
  Tackle bureaukrati. Blandt andet skal du art-exhibit/event forsikring (eller undertegnet dispensation fra kunstnerne), en tidsplan og hjælpere til at koordinere artwork drop-offs og pick-ups, nærmere oplysninger om, hvordan hvert stykke bør præsenteres, anbringes, hang, tændte, etc., til kunstnernes genoptages (for at holde på hånden og i et ringbind til showet), en mester prisliste, galleri posering ophold med arbejdet på alle tidspunkter (måske kræver de deltagende kunstnere til at gøre et skift) og andre logistiske detaljer. Den bedste måde at løse disse problemer er at gå til andre shows, åbninger, og gallerier, og brainstorme med mennesker, der har gjort det på dit område.
 8. 8
  Annoncer udstillingen. Opret postkort for kunstnerne at sende indbydelser. Overveje at gøre pressemeddelelser til højere niveau udstillinger. Sætte plakater omkring lokale kunstskoler, universiteter, trendy områder, cafeer, klubber, eller endda supermarked opslagstavler. Kom i kontakt med lokale aviser og fortælle dem om den kommende udstilling.
 9. 9
  Opsæt udstillingsrummet. Forestil dig, hvordan en besøgende vil interagere med rummet. Selvfølgelig vil arrangementet have en visuel flow, men du bør også overveje fysisk lede folk gennem plads til at gøre dem såvel deltagere som seere. Hvilket stykke vil de ser først? Hvilken retning er de tilbøjelige til at flytte ind? Er der nogen "døde" områder? Ville hæmmet bevægelse måske være mere passende at temaet for udstillingen?
  • Overvej at tilføje beskrivelser til enhver eller alle brikkerne.
  • Sørg for, at der er tegn på, hvorvidt mennesker kan røre ved eller interagere med stykkerne.
  • Altid lave priser klart synlige.
  • Transport kunstværket omhyggeligt. Husk, at stabling af tunge, indrammede stykker kan resultere det knust glas. Arranger illustrationen i rummet ved hjælp af din egen dømmekraft.
 10. 10
  Underholde med mad og drikke. Hvis du har råd til det, tilbyder drikkevarer såsom champagne, vin og ikke-alkoholiske valg, sammen med finger mad eller buffet. Eller, reservere dette blot for åbning natten eller om morgenen til at dele blandt dem, der kommer til en invitation-only åbning.
  • Hvis det er en elegant affære, tjener finger fødevarer som rejer, falafel og mini-tærter. Give en behagelig baggrund atmosfære.
  • Hvis det forbedrer oplevelsen, afspille musik på et lavt niveau, især i slutningen, når folk begynder at forlade.

Tips

 • Pas i hængende din illustration i en passende højde. En almindelig valg er at hænge billeder, så deres center er 60 "fra gulvet.
 • Hvis at rejse penge til velgørenhed, kan det være en god idé at have en auktionarius eller en tavs auktion.
 • Spil værten så meget som muligt, indføre kunstnere potentielle købere til at udløse samtaler. Flit omkring som en social sommerfugl.
 • Vær sikker på at give dine kunstnere ordentlig kredit. Spørg dem, hvis de alle kan deltage for at kunne diskutere deres kunst med gæster.
 • Hvis du vil have et tema, så spørg dine kunstnere til at klæde efter temaet. Hvis begivenheden er klassiske, kjole klassiske. Hvis temaet er Victorian, kjole i elegant victoriansk tøj. Du skal også - værter virkelig skal deltage.