Wkudk

Hvordan du opretter en Hulk Hogan kostume

Hvad vil du gøre, bror?! Klæd som WWE vigtigste mand, Hulk Hogan og bemærkes.

Steps

Hvordan du opretter en Hulk Hogan kostume. Bær dit hår på den rigtige måde.
Hvordan du opretter en Hulk Hogan kostume. Bær dit hår på den rigtige måde.
 1. 1
  Få overskæg.
  • Hvis du er gammel nok (og af retten køn), kan du prøve at vokse ud af dit eget overskæg. Farve det blonde om nødvendigt (midlertidigt, med mindre du virkelig hardcore), og der du går.
  • For dem uvillige eller ude af stand til at vokse en overskæg selv, kan du prøve falske overskæg (let kan indhentes på ethvert kostume shop), farvet bomuld bolde afholdt med ånden tyggegummi, eller bare nogle gule eyeliner, afhængigt af dit budget, og hvordan autentiske du vil se.
 2. 2
  Bær en bandana. Afhængigt af hvilken Hogan æra du går efter, skal du have en anden farve bandana. "Classic" Hulk Hogan (den ene fra 80'erne, der bodyslammed André the Giant), typisk bar en gul bandana. "Moderne" Hulk tendens mere mod røde bandanaer og "Hollywood" Hogan fra midten af ​​90'erne havde en sort. Hvis du ønsker at lave en Hollywood Hogan kostume, se andetsteds, bror.
  • I begge tilfælde skal du skrive noget på bandana. Valgmulighederne omfatter "Hulk Rules", "Hulk stadig regler", "Hulkster," og "Hulkamania". Som for at få det på bandana, kan du enten hånden male det på med stof maling (vil give gode resultater, men er tidskrævende,) Magic Marker det på (hurtigere, men mindre "professionelle" leder) eller blot købe en autentisk Hulk Hogan bandana fra WWE butikken og bære den (flotteste, men dyrt.) Farvning af brevene skal være modsat af tallet bandana (IE gult på rød eller omvendt).
 3. 3
  Snag en skjorte. Hulk skjorte burde være ærmeløs, men ikke nødvendigvis en kone-beater. Igen, dit valg af rød eller gul, men sørg for dens farve er den, bandana ikke.
  • Skjorten skal også have et slogan malet på det, men sørg for dens et slogan, du ikke har sat på bandana. Valg for skjorte omfatter "Hulk Rules", "Whatcha gřre, bror!?", "Hulk STILL Rules", "Fremstillet i Europa", "Hulkamania", "Runnin 'Wild!", Eller blot "Hulkster".
 4. 4
  Lad 'er rip. Hvad godt er en Hulk Hogan kostume, hvis du ikke kan dramatisk rippe åbne din skjorte? Bemærk, at denne del er for mandlige Hulksters alene. Den enkleste måde at gøre en rippable skjorte er at skære en lille nedadgående slids i halsudskæringen af ​​skjorten, afbrød den nederste søm af trøjen helt, og blot rippe når (og hvor) hensigtsmæssigt. Dette mens flotteste og dramatisk, har to ulemper: en, du lige ødelagde en perfekt god skjorte. To: Nu har du ingen skjorte. For at omgå dette, købe en billig skjorte du er villig til at dele med, pre-skæring på midten, og anvende velcro til hver side. velcro de to halvdele op, RIP, når det ønskes, så bare velcrolukning den op igen, at det kunne være re-rippet senere. Gentag om nødvendigt, broder.
 5. 5
  Pick dine bukser. Classic Hogan havde gule wrestling kufferter, der er let nok at få, og hvis ikke, en gul speedo er temmelig meget skelnes. For dem, der ikke ønsker at gå rundt hele natten i hvad der svarer til tighty whities, går Modern Hogan spandex bukser til ringen. Tye-dye er din ven her. Få nogle hvide spandex bukser og Tye-dye dem røde og gule. Udført. En mindre avanceret løsning er simpelthen iført solid rød eller faste gule spandex bukser. Den spandex aspekt er nøglen, selvom, folk vil ringe til dig på det, hvis du forsøger at slippe af sted med regelmæssige bukser.
 6. 6
  Bær dit hår på den rigtige måde. Hogan hår er omkring halvvejs til skulder længde, og er blegemiddel blonde. Derudover kan du bære en skaldet cap for ekstra autenticitet, men hvis du ikke har planer om at fjerne bandana, derefter ikke gider.
 7. 7
  Bær røde knæpuder. Let nok til at opnå. Hvis alt andet fejler, få nogle hvide ettaller og spraymaling dem røde.
 8. 8
  Købe nogle støvler. Den noget hardcore vil få sig et par af de faktiske gule wrestling støvler. Den virkelig hardcore vil derefter male røde flammer og Hulkster ansigt på støvlerne, men kun for den moderne Hulk. Classic Hulk bærer plain støvler. Alle andre vil simpelthen ramme hæren overskud butikken, få et par billige militærstøvler og spray male dem gule. Glem ikke såler. Under alle omstændigheder har Classic Hulk hvide snørebånd, mens Modern Hulk har røde snørebånd, så få i overensstemmelse hermed.
 9. 9
  Vælg din wristwear. Klassisk Hulk wore hvid tape på hans håndled. Moderne Hulk bærer gule armbånd.
 10. 10
  Overvej tilbehør. Gulkantede solbriller og både røde og gule boa er valgfrie, men kun for Modern Hulk. Classic Hulk behov ikke sådanne ting. Også Modern Hulk, eftersom han skubber 60, bærer et rødt vægtløfter bælte med "HOLLYWOOD" malet på det i gul, men kun de virkeligt hardcore wrestling fans vil "få", der på Halloween aften. En foreslået alternativ er at male "Hulkster" på det, blot for ekstra genkendelighed.
 11. 11
  Hvis du ønsker at være mester (og efter alt dette, hvem ville ikke det?) WWE sælger skum-og plast mesterskabet bælter. De er nemme nok at finde på legetøjsbutikker, og de kører omkring 15€, så det ikke er for stor en budgetmæssig stamme. Der er ingen god måde at fake et mesterskab bælte. Enhver hjemmelavet bælte kommer til at se det, det er det ene område, kan du ikke sjuske ud på.
 12. 12
  Du er færdig! Strut dine ting på Halloween aften, forberede sig på at blive stoppet for fotos hyppigt, og husk at bo i karakter. Brug sætninger som "Jamen ya ved noget, broder..." "Whatcha gřre..." og kalder folk "Hulkamaniacs". Råde folk til at træne, siger deres bønner, og tage deres vitaminer. Hævder at være en reel europæisk, og at du kæmper for rettigheder for enhver mand. Strike Hulkster underskrift rejser, og generelt har en stor tid.

Tips

 • Den fysik for Hulkster er egentlig ikke nødvendigt, men det hjælper.

Advarsler

 • Må ikke være en showoff.

Ting du behøver

 • En skjorte du er villig til at dele med
 • Bandana
 • Overskæg af en slags
 • Bukser eller kufferter
 • Støvler
 • Bælte (r)
 • Benbeskyttere
 • Rød og gul spraymaling
 • Mere rød og gul spraymaling
 • Gulkantede solbriller
 • Røde og gule boaer