Wkudk

Hvordan man skriver en sang til klaver

For dem, der er musikalsk tilbøjelige, kan skrive musik være en trøstende, spændende eller følelsesmæssigt udrensning oplevelse. At skrive musik på klaver, dog tage mere end blot et ønske, men også en vis mængde af talent og viden. Her er en Google til at vejlede til at skrive en sang til klaver.

Steps

Hvordan man skriver en sang til klaver. Vær kreativ og lege på et klaver.
Hvordan man skriver en sang til klaver. Vær kreativ og lege på et klaver.
 1. 1
  Vær kreativ og lege på et klaver. Brug forskellige akkorder og finde en rigtige rytme. Hvis du ikke ønsker en helt nøjagtig komposition, skal du oprette en sang tilfældigt uden en fast beat. Hvis du ønsker en rytme, du er bedre stillet ved hjælp af en metronom, kan disse holde dig til den korrekte rytmen, mens fortæller dig, hvad klokken er.
 2. 2
  Opret en tom musik personale ved bare at bruge en lineal. Tegn fem linjer, så et andet sæt af fem linjer nedenfor for venstre hånd. Du kan også downloade den, men hvis du gør dette eller tegne personale (de fem linjer, som du skriver musik på), bør Deres medarbejdere ligne den medfølgende billede.
 3. 3
  Langsomt spille det stykke musik, du har spillet på dit klaver igen, og skrive ned hver tone på score. En standard et slag note skal se ud som forudsat billede.
  • Hvis du spiller til venstre for den midterste C (eller med venstre hånd normalt), vil disse noter går i din basnøgle, dette er den nederste sæt linjer, der begynder med C søger form.
  • Hvis du spiller til højre for Mellemøsten C (eller med din højre hånd normalt), vil de gå på din diskant nøgle linjer.
 4. 4
  Længden af noter er skrevet forskelligt, og har brug for koncentration, men når du har fået styr på det, vil det blive let. Et link til længder af noter er i Tips kassen.
 5. 5
  Start med melodien. Melodien er tonerne af sangen, hvis der er ord, sangeren synger melodien, som er din højre hånd på klaveret. Det er, hvad får dig i gang på det stykke. Spørg dig selv disse: Hvad handler det om? Er der en stemning? Er der et budskab, som kærlighed, sommer, eller sorg? Opbevar disse i tankerne hele din sang, fordi det er det vigtigste omdrejningspunkt.
 6. 6
  Gentag lidt anderledes. Efter den anden gang du spiller nøjagtig samme melodi, skal det ændre lidt for tredje time.This kaldes variation. Det begynder at få gentagne og kedelige, når du spiller den samme melodi igen og igen, så ændre det en smule. Prøv at svinge noterne, ændre artikulation af dem, tilføje et par nye sedler, spille mere bas, eller afspille den en oktav højere (eller omvendt). Bare lege med det.
 7. 7
  Føj bassen. Bassen linje er meningen at holde rytmen og støtte harmoni eller melodi. Prøv at starte bassen 2 oktaver lavere end melodien. Når du er til den sang, du kan gå højere op, men holde det lyder lavt.
 8. 8
  Tilføj et klaver fyld. Når der er en pause i melodien i et par pauser, ville en ny solo fylde det i. Normalt er der en jazzet solo eller en arpeggio. Det ville være som din flugt fra den gamle melodi og det hjælper dig med at få dit publikums interesse tilbage.
 9. 9
  Strukturere din sang. Følgende er de mest almindelige typer.
  • Mønster 1: Melody etableret -> Chorus -> Bridge -> Melody (oktav lavere) -> Chorus -> Bridge -> Rediger up -> Chorus til End
  • Mønster 2: Intro sætter stemningen -> Melody -> Chorus -> Melody (med udsmykning) -> Chorus -> Rediger up -> Chorus -> Melody (oktav højere) for at afslutte.
 10. 10
  Jeg foreslår at bruge mønster 1.
 11. 11
  Opret intro. Keep it simple, korte og akkorder-baseret.
 12. 12
  Tilføj lyrics hvis det beslutsomhed eller engagement, starte stærk og slutter stærkt, med mange gentagelser, og ud af den gennemsnitlige sangerens interval (høj eller lav). Hvis det er kærlighed eller medfølelse, bør det være blødt gennem ud i det gennemsnitlige sangerens sortiment og tilføje høje toner for meget emotionelle øjeblikke. Hvis det er en historie, tilføj repetitive noter og i den gennemsnitlige sangerens range.You kan skrive tekster, før du foretager den sang, og efter det gør ikke rigtig sagen. Alternativt kan din musik bare være instrumental og ikke have tekster på alle.
 13. 13
  Spil det for din familie og venner og bede om reelle kommentarer!

Tips

 • Lav en begyndelse del, så en anden del, der er næsten helt anderledes, men har den samme føler om det, Chorus, og en bro (vendepunkt) rækkefølgen af ​​disse ting skal gå så så... 1st... kor... 2nd... kor... bridge... omkvæd (i nogle tilfælde kan du ønsker at bruge koret to gange i den bitre ende efter broen.)
 • Find nogle seje treklange (akkorder), og læg dem i en rækkefølge, og det vil blive kaldt akkord progression. På denne måde ser det ud, som om musikken er faktisk går et eller andet sted. Et eksempel på akkord progression er dette:
  • C dur skala (CDEFGABC). Her er en liste over, hvad akkorder er i C-dur: CEG - C-dur, DFA - D minor, EGB - E minor, FAC - F-dur, GBD - G-dur, ACE - En mindre, BDF - B dim... En akkord progression fra dette kunne være: C-dur, A-mol, e-mol, C-dur, G-dur, C-dur.
 • Brug omvendinger. Komponister bruger omvendinger at gøre et notat skiller sig ud (den øverste note). Omvendinger er enkle.
  • Lad os tage C-dur akkord, for eksempel. Root inversion er CE G. 1st inversion er EG C. 2. inversion er GC E. I 3. inversion, går vi tilbage til CE G. Som du kan se, du tager den nederste note og sætte det på toppen.
 • Prøv ikke at kollidere noter sammen, hvis du skriver en sang, der vil have ord, som for et band. Hvis det skulle være et dødsfald sang, gør det sammenstød. Det tilføjer en følelse af drama og uro af en slags.
 • Lyt til en sang, du kan lide og stjæle en eller to akkorder ud af dette, hvis du ikke kan tænke på dine egne akkorder til at begynde med.

Advarsler

 • Sørg for at give kredit, hvor det er på grund, hvis du baserer din sang på en andens.
 • Må ikke falde i den samme akkord progression. Det er okay for de vers er ens i strukturen, og absolut omkvædet. Men tilføjer et mellemspil, eller en bro med forskellige akkorder til at gøre sangen mere interessant.
 • Undlad at skrive sange, der ikke er dig, per se. Dette er din kreative øjeblik, så lad din egen talent blomstre.