Wkudk

Hvordan man tilslutte din iPod til en bil stereo

Tilslutning af en iPod (eller anden bærbar MP3-afspiller) ind i en bil stereo er enkel. Du har tre grundlæggende muligheder - brug et RCA-kabel, gå trådløst med en FM-sender, eller tilslut via kassettebånd. Hvis du går med en FM-sender, skal du følge de instruktioner, der kommer med det. Det er undertiden indebærer at installere software på din pc, hente radiostationer til din iPod, finde en station med ingen feedback på alle, og matching stationen på dit stereoanlæg til stationen på din iPod.

Steps

Hvordan man tilslutte din iPod til en bil stereo. Køb en kassette adapter på din lokale radio shack eller bedste køb butik.
Hvordan man tilslutte din iPod til en bil stereo. Køb en kassette adapter på din lokale radio shack eller bedste køb butik.
 1. 1
  Køb en kassette adapter på din lokale radio shack eller bedste køb butik. De kører generelt omkring 15€ dollars, og det er en nem måde at lytte til din iPod i bilen. Du skal blot tilslutte et standard stik i hovedtelefonstikket på din iPod, og en ledning løber fra, at for at en kassette, som du placerer i båndoptager. Tune bilens stereoanlæg til kassette, og du er klar til at gå (enhver kassette adapter på de butikker bør arbejde med iPod, så ikke få suckered til at købe den dyreste navn mærke). Det er værd at bemærke, at kassettebåndet er en analog medie og derfor lider vist tab i lydkvaliteten. Sommetider disse adaptere ikke vil arbejde som bunken vil fornemme, at intet bevæger så langt som tape hjul, og vil skubbe adapteren.
 2. 2
  Tjek manualen først.
 3. 3
  Køb en trådløs sender, disse enheder normalt knytte til din iPod, og kræver, at du tune din radio til en udpeget FM-frekvens. Mens dette er helt sikkert den hurtigste og nemmeste fix, trådløs sendende har sine ulemper. Først, vil du bemærke en lille nedgang i dit samlede batterilevetid. For det andet, FM-radioudsendelser normalt ikke overstige 96 Kbps, hvilket betyder, at eventuelle høj kvalitet lydfiler (128 Kbps MP3 eller højere, AAC, FLAC, MP4, osv...) er nede-konverteres, før de sendes til radioen. Dette tab af kvalitet, er irrelevant for det utrænede øre, men øvede og avancerede lyttere vil måske bemærke en drastisk forskel, især på high-end stereoanlæg.
 4. 4
  Også der er altid nogle indblanding eller statisk, når de sender, og der er tidspunkter, du ikke kan finde en åben frekvens, især hvis der er en kraftfuld radiosender i nærheden. Nogle gange er det svært at placere senderen, så du får en ren signal.
 5. 5
  Prøv at bruge RCA-kabler for bedre lydkvalitet.
 6. 6
  Fjern stereo fra instrumentbrættet. Hvis det er en nyere bil, kan du bruge et specielt værktøj, som normalt bare ligner 2 U er. Spidserne er indsat i små huller på hver side, hvis stereo. Træk håndtagene væk fra hinanden (træk den venstre til venstre, og den rigtige til højre). Træk og stereo vil glide lige ud. Hvis du har en ældre bil, bliver du nødt til at finde ud af, hvordan du fjerner streg og / eller stereo. Nogle gange er det bare et par skruer, og resten er holdt på med clips. På andre, er du nødt til at regne det ud med trial and error (men husk, jo flere fejl, du foretager, vil det værre din bil formentlig se i slutningen). Spørg nogle venner, der kan have den samme bil som dig, eller slå det op online, så det er gjort rigtigt.
 7. 7
  Vær sikker på, at dit stereoanlæg har en vis form for input i ryggen. Hvis dit stereoanlæg har en cd-skifter indgang i den bageste med phono-indgange, er du ikke ude af lykke - men du kan være ud af en anden 40€, fordi du har brug for en adapter, der ændrer cd-skifter input til simple venstre og højre RCA-indgange. Hvis du allerede har RCA-indgange, vil der være 2 af dem (venstre og højre lyd). Normalt, den ene er rød, den ene er hvid, og de måske eller måske ikke være dækket af små gummipuder (afhængigt af hvor gammel den er). Hvis der er hætter, kan du fjerne dem.
 8. 8
  Beslutte, hvor du vil lægge din ipod og hvor du vil wiren går. Når du har gjort dette, bore din hul. For en måde at sikre wiren aldrig falder gennem hullet (tvinger dig til at tage alt fra hinanden for at få det), skal du gå til trin 7.. Ellers gå til trin 8..
 9. 9
  Forholdsregler-hvis dens RCA derefter RCA til 1/8-del tommer jack bør være fint, få en forlængelse af den 1/8-del tomme, hvis du har brug for det, men ikke gå samling af ledninger! Bor ikke nogen huller, i stedet finde en måde at køre kablet under instrumentbrættet.
 10. 10
  Kontrollere, at alt fungerer, som normalt kræver at skifte til et "input"-tilstand eller "ekstra" mode på dit stereoanlæg. Hvis det virker, er du klar. Udskift dit stereoanlæg og streg. Du er færdig.

Tips

 • De fleste eftermarkedet stereoanlæg i dag har enten en vedhæftet dock-stik, eller en dock-stik til rådighed. Ikke alene har disse stereoanlæg afspille din musik, men de fleste kan du kontrollere din iPod fra stereoanlægget, samt oplade din iPod, mens det opbevares sikkert i handskerummet.
 • En nem måde at holde din iPod indebærer en almindelig mobiltelefon holder, men vær sikker på det er justerbar og det åbner brede. En nem måde at finde disse er at kigge efter dem, der siger, at de kan holde din mobiltelefon eller en Palm Pilot.
 • Før du køber en kassette-adapter på et Best Buy for 15€ tjekke et par lokale dollar butikker, fordi de har mange elektroniske adaptere inkluderet kassetter!

Advarsler

 • Forsøg ikke at skære RCA og splejsning det, hvis du aldrig har splejset nogen ledninger før. Det indebærer at komme til 4 skjulte ledninger, og det er tricky.
 • Sørg intet metal er blotlagt på ledningerne, når du er færdig. Udsat metal kan kontakte andre metaller og forårsage kortslutninger, beskadige din iPod, bilstereo eller begge dele.

Ting du behøver

 • For RCA-kabel metode: wire stripper, elektrisk tape, RCA-kabel (mindst 3 meter lang og det skal være et Y-kabel, med 1/8 "stik i den ene ende og 2 RCA s på den anden), en skruetrækker (eller stereo værktøj at fjerne det, hvis det er en nyere bil), iPod, bilstereo