Wkudk

Hvordan til at spotte falske dvd'er

Med uautoriserede kopier af og andre medier, der sælges over hele verden, kan du spekulerer på, om det er en forfalskning. Hvis du er shopping fra en gade marked eller online sælger, her er, hvordan til at kontrollere ægtheden.

Steps

Hvordan til at spotte falske dvd'er. Forskning den film, du ønsker at købe.
Hvordan til at spotte falske dvd'er. Forskning den film, du ønsker at købe.
 1. 1
  Forskning den film, du ønsker at købe. Find ud af, hvor mange versioner er blevet officielt frigivet, er de særlige træk ved filmen, og som regioner filmen kodet til. Dette vil tillade dig at spotte en falsk let, når du er shopping, og det vil også give dig en bedre fornemmelse af, hvilke tilbud er for godt til at være sandt.
  • For eksempel er ægte DVD'er sjældent "Region 0", "spilbare i alle regioner" eller "region 1 forenelig". Hvis du ser en Disney DVD reklame nogen af ​​disse ting, vil du vide, at DVD er muligvis falsk.
 2. 2
  Kig nøje på dækslet. Coverets design skal være den samme som for den samme film, der sælges gennem en pålidelig stikkontakt (såsom et stort detailbutik), men sørg for at sammenligne det med en dvd fra samme region, for eksempel en ægte importeret udgave af Disneys Lion King DVD vil sandsynligvis være single-disc, men vil USA eller britiske version formentlig være to-disc, at være single-disc ikke automatisk gør det en kopi (se efter en Disney hologram). Variationer i cover design bør gøre dig mistænksom, fordi en anden dækning muligvis blev trykt for piratkopier. Hvis du ser nogen ord forkert, det er en død giveaway. En anden ting at kigge efter, er billedkvalitet. Grynet billeder, mat papir og matte farver indikerer, at dækslet var sandsynligvis fotokopieres. UPC på bagsiden af ​​DVD-sagen bør kun være sort. Hvis yderligere blækfarver kan ses overlejret over den sorte i UPC, eller hvis linjer i UPC er utydelig på grund af stregkoden image bliver re-behandlet med en halvtoneraster over det, så er det mest sandsynligt, at dvd-coveret er blevet kopieret.
  • Hvis du tænker på at bestille en dvd, der ikke kommer med et cover (oftest annonceret som værende en tidligere leje), skal du ikke tænke over det.
  • Fraværet af sikkerhedssegl og plast wraps bør også begrunde en mistanke.
  • Reklamen af ​​DVD-9 er ofte menes at være forbundet med falske DVD'er fordi mange officielle studio aldrig frigiver annoncere denne skelnen, det er falske forhandlere, der angiver det i relation til kvaliteten til at differentiere deres produkter fra lavere kvalitet dvd-5 forfalskninger. I almindelighed er en reklame for "kvalitet" et rødt flag, som original udgivelser sjældent nævne det. Undtagelsen her er nogle ægte thailandske dvd'er, der nævner DVD-9, hvis de også udgivet som DVD-5 (DVD-9 er dual layer og som sådan ofte har mere ekstra funktioner).
 3. 3
  Undersøge de faktiske DVD, hvis du allerede har købt det. Chancerne er, at du har spillet det, og kvaliteten er tvivlsom nok for dig at være at læse denne artikel for at sikre. Nogle yderligere spørgsmål at stille, er:
  • Kan du se igennem DVD? Hvis du kan se igennem det meget godt, er det højst sandsynligt ikke er ægte, selv om dette ikke altid er tilfældet.
  • Er det farverige (blå, guld, lilla, osv. i stedet for sølv)? Hvis det er et af de farver, der er anført ovenfor, er det sandsynligvis ikke en masseproduceret DVD.
  • Hold DVD op mod lyset og vippe den til den ene side. Du kan være i stand til at se et velkendt producentens navn, f.eks Maxell. Hvis disken har et sådant navn, så DVD'en var en brændbar disk og diskens indhold er forfalskede.
 4. 4
  Sæt dvd'en i dvd-drevet. I Windows på min computer klik, klik derefter afspillerens drev. Det vil give dig størrelsen af ​​disken. Der bør være tæt på 5 GB bruges på en enkelt lag eller mere på et dobbelt lag (men dette varierer afhængigt af køretid). Så gå igennem og højreklik på forskellige filer lagret på DVD for at kontrollere egenskaber. Kig efter oprettelsesdatoen. Hvis DVD'en er ude af print, for eksempel, og datoen er nyere, noget er ikke rigtigt. Dette vil dog formentlig ikke arbejde med Disney importerede DVD'er med kopibeskyttelse, og resultaterne kan være vildledende.
 5. 5
  Klag til sælgeren. Hvis det er en butik eller en virksomhed, kan du kontakte dem for en tilbagebetaling. Hvis de nægter, indsende en rapport med Better Business Bureau eller dit lands ækvivalent. Hvis det er en gadesælger, indberette dem til de lokale myndigheder. Og hvis det er en online sælger, som på en auktion site, indberette dem til den koordinerende partiet og forlade negativ feedback. Du kan også rapportere en sælger af forfalskninger til studiet anti-pirateri afdelingen.
 6. 6
  Hvis rygsøjlen af DVD er meget tynd, og sagen er uigennemsigtigt, er det formentlig falsk.
 7. 7
  Hvis tilfældige budskaber dukke op om hvordan bootlegs er ulovlige, eller farverne er forvrænget, er disse beskeder, at den gennemsnitlige kamera kan samle op. "

Tips

 • De fleste forfalskninger tendens til at komme fra Asien. Hvis du overvejer at købe fra en auktion, og er afsendt fra Asien, være på vagt. Look at se, hvad de ellers sælger og øjne beskrivelserne meget nøje. Det skal dog bemærkes, at mange sælgere fra Asien gør sælge ægte dvd'er, og det ville være uretfærdigt (og eventuelt også ulovlig) at diskriminere sælgere baseret på geografisk placering alene.
 • Risikable produkter og risikable folk går sammen, er det usandsynligt, at nogen leverandør på et gadehjørne vil sælge en ny ægte DVD til halv igangværende pris, en meget god indikator for et websted sælger falske er, at stedet vil være blevet foretaget i en skynde og vil have savnet ting som en ordentlig og vilkår side, og vil næsten altid have masser af stavefejl (eller kontekst fejl som en stavekontrol kan have været anvendt).
 • Hvis du køber et forfalsket DVD fra en stor online-auktion, kan du rapportere det til FBI, hvis du bor i Europa: Det er en føderal sag, ikke en lokal.

Advarsler

 • Gadesælgere må ikke være alt for glad for, eller måske ikke engang være der næste gang, hvis du forsøger at få en restitution.
 • Der altid vil være risiko for at blive snydt, når der beskæftiger sig med unreputable sælgerne købe omhyggeligt.