Wkudk

Hvordan at bestride din mobiltelefon regningen

Bestride din mobiltelefon regningen hjælper med at undgå unødvendige gebyrer på din regning. Mange gange en simpel telefonopkald til dig mobilselskab kan spare dig for en masse penge.

Steps

Hvordan at bestride din mobiltelefon regningen. Har en kopi af din regning foran dig og kender de specifikke dele af din regning, du stridende.
Hvordan at bestride din mobiltelefon regningen. Har en kopi af din regning foran dig og kender de specifikke dele af din regning, du stridende.
 1. 1
  Har en kopi af din regning foran dig og kender de specifikke dele af din regning, du stridende.
 2. 2
  Beslut op foran, hvad den ideelle regningen reduktion ville være, og hvad du ville være glad for at afregne med. Erkend, at hvis afgifterne er gyldige, kan du ikke modtage en kredit.
 3. 3
  Ring til mobiltelefon selskab kundesupport nummer. Ofte kan du kort skære touch-tone prompt labyrint ved at trykke på 0. Læs hvordan man rent faktisk nå et menneske, når du ringer en virksomhed.
 4. 4
  Begynde med "Jeg har et spørgsmål om min bill." Hvis du åbner med en beskyldning så vil de være i defensiven. Få dem til at kigge på din regning og se, hvad du er bekymret. Det er muligt, efter du påpege det, kan de mærke det er en fejl på deres egne og ordne det, uden at du spørger - det er muligt, men ikke sandsynligt.
 5. 5
  Skriv navnet på den agent hjælpe dig, og holde specifikke noter af alle forpligtelser, de foretager dig. Juridisk set betyder en repræsentant ikke nødt til at give dig hele deres navn eller deres ID-nummer på grund CPNI regler. Hvis rep giver dig en "lokalnummer" være sikker på at opnå den stat eller region deres call center, således at forlængelsen er faktisk nyttigt.
 6. 6
  Dirigere dem til det specifikke problem, og forklare, hvorfor du synes, det er forkert. Fokus på ét spørgsmål ad gangen for at fremskynde opkaldet. Ofte hvis et problem er løst det automatisk løser andre.
 7. 7
  Hvis du er faktisk skyld så forklare, at de ekstra afgifter er en trængsler og du ville virkelig sætte pris på det, hvis de kunne hjælpe dig ud. De vil ofte nedsætte gebyrer, hvis du spørger pænt, men forvent ikke transportvirksomheden at tage ansvaret for dit forbrug. Credits som denne sjældent udstedt mere end én gang i en 12-måneders periode. Mere sandsynligt vil du blive givet "høflighed airtime" som det er billigere at tilbyde.
 8. 8
  Spørg efter den ideelle regningen reduktion, du ønsker. Forhandle høfligt hvis de ikke give dig mindst det minimum, du er villig til at bosætte sig på.
 9. 9
  Ringe igen på et andet tidspunkt, hvis man taler med en kunde service agent ikke virker i første omgang. Men "Rep Shopping", som dette kaldes normalt ikke arbejde, medmindre den næste repræsentant helt undlader at læse noterne placeret på din konto ved den tidligere "rep". Hver repræsentant har de samme ressourcer, forpligtelser og retningslinjer for at arbejde inden for.
 10. 10
  Prøv at tale med en manager, men kun hvis repræsentanten ikke kan give et tilfredsstillende afslutning efter at have undersøgt alle muligheder. Alternativt kan du bede repræsentanten at bede en manager på dine vegne, da mange ledere har begrænset tid til rådighed til at tale med kunder. Også, hvis agenten i særdeleshed være høflig, så lad dem vide, så de ikke får defensiv, som du ønsker at tale med en vejleder.
 11. 11
  Sende et brev til virksomheden og opfølgning inden for et par uger for at se, om de har modtaget brevet og har behandlet den. Generelt med alle slags virksomheder, kan dette være en langsom, frustrerende proces. Skriftlige besvarelser fra virksomheder ofte er omkvæd og ikke løse et individuelt problem godt. Nogle mennesker foretrækker at kontakte (se nedenfor) til BBB og FCC for bedre og hurtigere handling.
 12. 12
  Kontakt Better Business Bureau kun som en sidste udvej. De vil sende en klage brev til virksomheden og bede om en formel forklaring. Nogle virksomheder bekymrer sig om deres ratings i Better Business Bureau, og vil bestræbe sig på at foretage de nødvendige ændringer, hvis du blev uretfærdigt behandlet.
 13. 13
  For handling, der virkelig får opmærksomhed (normalt inden for en måned), klage til Federal Communication Commission (FCC). Det er nemt: http://www.fcc.gov/cgb/complaints.html. FCC regulerer virksomhederne, og derfor telefonen virksomheder hader at have klager der, især uløste dem. Klager til FCC hjælper agenturet spot hele virksomheden problemer, og vil hjælpe dig personligt.
 14. 14
  Dette vil ikke faktisk hjælpe dig med at løse din tvist, men hvis du gerne vil slå igen mod de ulovlige mobiltelefon luftfartsselskab, kan du også indsende en klage til Federal Trade Commission. De behøver ikke gribe ind i disse problemer, men de bruger klager at spore, hvordan virksomheder gør. Hvis en virksomhed får nok klager FTC vil undersøge deres praksis.

Tips

 • Altid nedskrive opløsning, navnet på den person, du talte med, og den dato og tid, du talte til dem. Hvis du kan, få deres forlængelse og / eller ID-nummer.
 • Må ikke konstant kalde din udbyder hver chance du får for at modtage en kredit, fordi du tror, ​​du kan. Alle mobiltelefon udbydere grundigt opmærksom regnskabet skyldes statslig regulering. eventuelle kreditter, der er udstedt, er noteret, og hvis du har et mønster af at modtage en stor del af kreditter, at udbyderen er mindre tilbøjelige til at udstede fremtidige kreditter selvom kreditten kan være legit.
 • Spørg repræsentanten at sætte en note på din højde for eventuelle pristilbud og opkræve justeringer du er lovet. Dette er din eneste måde at bevise hvad du var verbalt fortalte under opkaldet. Noter er normal praksis med store udbydere og repræsentanterne kan blive straffet for ikke at bemærke den konto. Du bør særskilt registrerer tid, dato og den person, du talte med, hver gang du kaldte og deres udvidelse / ID-nummer. Bemærk nogen detaljer om hvad kundeservicemedarbejder sagt om din situation og definitivt registrere eventuelle sagsnumre der er forbundet med dit problem.
 • Hvis du er ude af kontrakt (dog ikke under en X års forpligtelse), så du har mere kontrol.
 • Bevar roen. Være rart, høflig og venlig. Sig venligst og tak. Tilbyde at give komplimenter en manager for et godt stykke gennemstegt eller en særlig god tone og opførsel.
 • Påpeg, at du har været med dem X år, og at du altid betaler din regning til tiden. Det er mere effektivt end at true med at skifte.
 • Sommetider en justering af lovforslaget kan tage uger at forekomme. Spørg om den forventede ekspeditionstid og huske på, at kreditter ikke altid gælder for den nuværende balance, men kan reducere det skyldige beløb på en fremtidig regning. Betaler mindre end det skyldige beløb resulterer i en "balance forward", der ikke umiddelbart synes at være opvejet af den kredit, men beløbet er det samme i det lange løb.
 • Prøv at tage regningen til selskabets butik i din by. Salget repræsentanter der kan ofte give de samme kreditter eller rabatter som de nationale kundesupport team og dens ofte lettere at forklare dit problem i person snarere derefter over telefonen.
 • På Sprint ikke bede om en manager. Bed om en Team Lead. De har evnen til at tilsidesætte en persons kredit og give ud 'tilbageholdelse «bonusser at forsøge at holde dig en betalende kunde. Sprint har også 2 forskellige slags 'Consumer Generelt' kundesupport. Nogle af de agenter, kan du tale til, er ikke Sprint medarbejdere, men arbejder for en sælger. Disse agenter ikke have al den adgang, som en Sprint medarbejder gør. De kan sige, at de arbejder for Sprint, men spørge, om de arbejder for en sælger selskab.
 • Mobilselskaberne beregne rentabiliteten af ​​hver enkelt kunde baseret på uopsigelighed, sats plan gebyrer og rabatter givet for service eller udstyr. Det betyder, at brugere på højere omkostninger rate normalt planer får større kreditter eller rabatter.
 • Din serviceaftale detaljer, hvordan kreditter være gældende. For eksempel vil alle større luftfartsselskaber kreditere 100%, hvis problemet er deres skyld, men kan give kun 50% (eller mindre) for utilsigtet misinformation eller misforståelser.
 • Spørg efter Annullering afdeling. Undertiden kundeservice afdeling ikke have strøm nok til at foretage de rettelser, du ønsker. Aflysningen afdeling repræsentanter som regel har mere magt til at holde dig som kunde, og kan normalt skære dig en bedre aftale.
 • Hvis du er på et GSM-baseret netværk, og alle andre trin ovenfor har svigtet, kan du spurgte operatøren at sende dig ikke kun specificerede regning men de faktiske opkald poster. I nogle lande har operatøren juridisk forpligtelse til at levere disse opkaldsposter og kan beslutte det er billigere at give dig kredit i stedet gå ud og søge efter dit opkald optegnelser. Må ikke få spist af den specificerede regning, bede om MAP (Mobile Application Protocol) opkaldslister.
 • Nextel (nu fusioneret med Sprint) også outsourcer meget af deres pleje til eksterne leverandører. Disse repræsentanter har beføjelse til kredit og juster så meget som en egentlig Nextel ansat, men som ikke har adgang til de samme forskning værktøjer. Undertiden manglende information vil arbejde i din favør, men også være parat til at vente længere på visse anmodninger skal behandles på grund af dette (at skifte til en salgsfremmende plan, for eksempel, eller tilføje høflighed min.)
 • Kundeservicemedarbejdere modtager omfattende, løbende uddannelse arbejder for alle større udbydere af trådløse tjenester og har den viden til at hjælpe eller kan let forskning det, hvis du giver fuldstændige, klare oplysninger og kan bistå med fejlfinding eventuelle problemer.
 • Måske du kan være villige til at forpligte sig til en ny kontrakt, eller forlænge den, du er på. Lad dem vide, hvis du er.
 • Betal din regning til tiden, så når du kalder de ser dig som en værdifuld kunde.
 • Spørg repræsentanten til at gennemgå de elementer, der udgør din konto, så andre overraskelser vil ikke blive vist på de kommende regninger. Nogle gange kan en funktion ikke bill straks på grund af en salgsfremmende periode, men kan vise afgifter i et par måneder.

Advarsler

 • Opkald under roaming uden for dit dækningsområde eller internationalt kan forsinkes med så meget som 60 dage. Bestrider disse gebyrer er normalt ikke effektiv.
 • Undgå at tomme trusler. Prøv ikke at få arbejdet op eller ty til tiggeri.
 • Ingen tjenesteyder kan være ansvarlig for hvad der overstiger. De giver den service, og det er op til dig, hvordan det bruges. Vær sikker på at du ved, hvordan at kontrollere dit forbrug i løbet af faktureringsperiode. Dette er normalt tilgængelige via udbyderens hjemmeside. AT & T Mobility abonnenter kan ringe * 646 # og tryk derefter på <Send> knappen på den mobile enhed til at modtage en gratis sms, at detaljer forbrug til den pågældende telefon. Brugere på delte planer kan være nødvendigt at kontrollere individuelt. For T-mobile, kan du bruge # 646 # og Send til dine minutforbrug og # 674 # og Send til tekstbeskeder sendt og modtaget under din faktureringsadresse måned. No provider lover at have brug opdateringer, der friskere end 24-72 timer, hvis dit opkald foregår, mens du bruger deres netværk, selvom oplysningerne er normalt strøm.
 • For Sprint tjekke dine minutters brug er * 4 og Nextel er 612.
 • Bede om et lovforslag reduktion via e-mail ikke ud til at virke.
 • Har en legitim grund til at kalde. De fleste kundeservicemedarbejdere kan fortælle forskellen mellem en person, der virkelig har brug for en pause og en, der er lige billigt.