Wkudk

Sådan blokeres mobiltelefon spam

Lige når du tror, ​​du har fået junk mail og e-mail-spam under kontrol, kan du begynde at få uopfordrede SMS-beskeder på din mobiltelefon. Dette kan især være irriterende, fordi du normalt ikke kan slette en SMS-besked uden at åbne den, og i nogle planer, kan du få debiteret for hver SMS, du modtager!

Den vigtigste ting, du kan hjælpe med at stoppe SMS spam er at rapportere det til din udbyder. Carriers lukke ned og blokere spammere, ofte sagsøge de værste syndere. Men de har brug for dig til at fortælle dem, hvem er spam og hvad der er i spam-meddelelser. For at rapportere SMS spam, videresende SMS til short code 7726 (besværgelser "spam" på tastaturet).

Du kan prøve at blokere spam direkte ved hjælp af nedenstående trin, men det stopper mindre end 10% af spam (pr. december 2011), normalt kun stoppe gentage afsendere, som i tilfælde, hvor du på en eller andens postliste. De fleste spammere skjuler ved at ændre deres sende numre. nedenfor er nogle måder at blokere mobiltelefon spam, også kendt som SMS spam eller m-spam. De er ikke perfekt, men de kan holde dig over, indtil spam-blokering teknologien fanger op med mobiltelefoner.

Steps

Sådan blokeres mobiltelefon spam. Bloker alle tekstbeskeder oprindelse fra internettet.
Sådan blokeres mobiltelefon spam. Bloker alle tekstbeskeder oprindelse fra internettet.

Blokering trin

 1. 1
  Bloker alle tekstbeskeder oprindelse fra internettet. Da hovedparten af ​​mobiltelefonen spam sendes via internettet (hvor spammere kan tekst, du gratis) kan du bede din tjenesteudbyder for at forhindre alle Internet beskeder fra at nå telefonen. Som i juni 2008, er denne funktion, der tilbydes af T-Mobile, AT & T og Verizon Wireless.
 2. 2
  Opret et alias. Hvis der er nogle beskeder, du ønsker at modtage fra internettet (luftfartsselskabers fartplaner, hotelreservationer osv.), så vil nogle udbydere tillader dig at skabe en unik alias, blokerer alle meddelelser, der ikke er rettet til dit alias. Dette frasorterer spammere, som regel finde deres mål ved at sende SMS-beskeder til tilfældige tal (1234557890@txt.company.com). Giv din alias adresse kun for de mennesker, og hjemmeside, du rent faktisk ønsker at modtage meddelelser fra. Som i juni 2008, er denne funktion, der tilbydes af AT & T, Verizon Wireless og T-Mobile.
  • Dette kan uforvarende blokere svar på dine SMS-beskeder. Hvis svaradresse ikke dit alias og nogen svar på din besked eller e-mail, bliver deres budskab få blokeret, fordi det ikke blev sendt til dit alias.
  • Hvis din udbyder tillader dig at blokere alle tekstbeskeder, undtagen når det kommer fra en bestemt adresse, kan du oprette en e-mail-konto, der har god spamfiltrering software og have telefonen kun modtage beskeder fra det pågældende e-mail-adresse. Har folk tekstbesked dig på denne adresse, og har alle de e-mails fra denne konto uden videre til din telefon.
 3. 3
  Bloker et bestemt nummer, e-mail-adresse eller hjemmeside. De fleste udbydere tilbyder denne mulighed, og det kan være nyttigt, hvis spammer konsekvent tekstbeskeder dig fra samme nummer eller e-mail-adresse, eller hvis de altid omfatte deres URL i meddelelser, de sender. Du kan også blokere alle (eller de fleste) af de kendte telefonnumre spam numre for dit område i henhold til en bruger-genereret database.
 4. 4
  Dispute din mobiltelefon regningen. Hvis spammere fortsætte med at komme igennem, kan du være i stand til at overbevise luftfartsselskab til at droppe de afgifter, der er forbundet med disse meddelelser. Du har en bedre chance på dette, hvis du ringer, så snart din modtager spam.

Carrier specifikke blokering / rapportering instruktioner

Ud over at ringe til din udbyder for at tilføje disse indstillinger, kan du også være i stand til at blokere spam gennem bære hjemmeside som følger. (Husk på, at layoutet af hjemmesiden, kan have ændret sig siden dette skrives, så er du velkommen til at opdatere denne side efter behov.)

 • AT & T:
 • 1.. Først indberette dine spam tekstbeskeder. Gør dette ved at videresende beskeden til short code 7726 (besværgelser "spam"). Systemet kan bede dig om at rapportere det telefonnummer, spammet dig.
 • 2.. Log ind på http://mymessages.wireless.att.com. Under Indstillinger, kigge efter tekst-blokering og alias muligheder. Du kan også blokere bestemte adresser og hjemmesider.
 • Verizon Wireless: Hoved på over til, og sørg for at du er logget ind første, hvis ikke, skal du logge ind Under "My Verizon", skal du se "Mine tjenester", og derefter under Mine tjenester, bør du se en liste af muligheder bør i bunden af ​​listen være "Spam Control". Gå videre og klik på det, og derfra kan du blokere op til fem numre og 15 internet e-mails / domæner / etc.
 • T-mobile: Log ind http://www.t-mobile.com og gå til "Min T-Mobile" ved hjælp af t-mobile sites drop down øverst på siden. Nu, søg efter "Change planen eller services" og klik på linket. Du vil blive ført til en side med afsnittet "Dine aktuelle tjenester", hvor du bliver nødt til at klikke på "ændre services"-knappen. Her kan du blokere SMS-beskeder, chatbeskeder, foto-beskeder, beskeder sendt via e-mail, eller endda alle tekstbeskeder.
 • Sprint: Log ind på. På den øverste navigationslinje, musen flytte til svæve over "Digital Lounge" og klik på "Messenging" i mindre menu, der vises. (Alternativt, klik på "Min enhed & medier", og klik derefter på "Beskeder"-ikonet.) Klik på "Block Tekster" knappen under "SMS-beskeder" sektionen. Vælg "Bloker meddelelser fra alle afsendere i min blok liste"-funktionen. I tekstfeltet, indtaste et telefonnummer, e-mail-adresse eller et domæne (f.eks Comcast.net), som du vil blokere. Klik på knappen "Tilføj". Klik på "Gem ændringer" knappen.
 • Virgin Mobile: Kontroller Messaging-indstillinger på Virgin Mobile hjemmeside ( http://www.virginmobile.com ) for at blokere tekstbeskeder fra op til ti telefonnumre eller e-mail adresser, og du kan også ændre indstillingerne på dit håndsæt (VirginXL eller VirginXtras> Beskeder> Beskeder Management).

Tips

 • Kig på den pågældende meddelelse og afgøre, om afsenderen er en person, du kender eller ej. (Sommetider venner irritere andre venner på denne måde.)
 • Der er software designet til at blive installeret på din telefon til at filtrere tekstbeskeder. Dette kan være den eneste måde at blokere spam fra din egen luftfartsselskab, som er almindelig i lande som Thailand.

Advarsler

 • Samme gælder for ukendte telefonnumre. Hvis for eksempel, er din bank ringer telefonen, bedre hænge op og kalder dem tilbage på deres officielle kontaktnumre. Hvis du er usikker, hvis et tal er sikkert at ringe tilbage at gøre en søgning på internettet.
 • Må ikke reagere på sms spam, fordi normalt for første gang er tilfældige tal bliver testet for svar. Hvis du reagerer på en spam-besked, kan du uforvarende tilmelde dig op til ekstra spam-beskeder, så mange gange spammere kan og vil sælge dine cifre til andre spammere. Må ikke tage deres agn.
 • Registrering af din telefon på National ikke kalde registreringsdatabasen forhindrer kun telefonopkald, ikke tekstmeddelelser.