Wkudk

Hvordan til at sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjælp af Bluetooth-teknologi

Ønsker du at have en ringetone på din telefon? eller har et billede fra din laptop / computer på din telefon? Læs videre, hvis du gør!

Steps

Hvordan til at sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Sørg for at din computer er udstyret med Bluetooth-teknologi (enten integreret i maskinen eller en USB-dongle) og aktiv.
Hvordan til at sende filer til en celle / mobiltelefon ved hjælp af Bluetooth-teknologi. Sørg for at din computer er udstyret med Bluetooth-teknologi (enten integreret i maskinen eller en USB-dongle) og aktiv.
 1. 1
  Sørg for at din computer er udstyret med Bluetooth-teknologi (enten integreret i maskinen eller en USB-dongle) og aktiv.
 2. 2
  Aktiver Bluetooth på din mobile enhed. Denne mulighed kan ofte findes i Indstillinger eller Connectivity menuen på din telefon.
 3. 3
  Parre computeren med din mobile enhed ved at gøre begge enheder synlig (også kendt som synlige eller utilslørede) i Bluetooth-indstillingerne. Når begge er synlige, søge efter Bluetooth-enheder på din mobiltelefon.
 4. 4
  Find navnet på din computer på listen over resultater og vælg det.
 5. 5
  Indtast en 4 til 8-cifret adgangskode efter eget valg, og tryk fortsætte. Hvis du parrer med en Bluetooth-headset eller en anden skærm-less enhed, vil adgangskoden være enten 0000 eller forudsat i enhedens manual.
 6. 6
  Når dine enheder er parret, kan du sende og modtage filer.
 7. 7
  Der er flere metoder til at sende en fil til din mobile enhed. En metode er at kopiere filen fra din computer, naviger til din mobile enhed (ofte fundet i Denne computer eller My Bluetooth Places), og derefter indsætte filen til telefonen. En anden mulighed er at højreklikke på den ønskede fil, og vælg Send til -> Bluetooth-enhed -> (mobiltelefon navn). Nogle telefoner (især Verizon telefoner) understøtter ikke den nødvendige 'profil' for at tillade filoverførsler, og i stedet kun tilbyde støtte efter Bluetooth headsets.
 8. 8
  Mens filen bliver overført, bør du se en statuslinje på din computer og / eller telefon. Når filen er færdig med at overføre, skal en meddelelse om en sådan dukke op på enhedens skærm.
 9. 9
  Find den overførte fil på din mobiltelefon ved hjælp af telefonens indbyggede file explorer.

Tips

 • Hvis du har problemer, så prøv at google telefonens model med ordet "Bluetooth-filoverførsel" eller "Bluetooth OBEX" (Object Exchange profil). Nogle telefoner har specifikke metoder eller problemer med Bluetooth filoverførsler, mens andre ikke understøtter Bluetooth filoverførsel metoder overhovedet, i stedet kun tillader Bluetooth headsets til at arbejde.
 • Sørg for, at både computeren og din mobile enhed er på og har Bluetooth. De fleste telefoner kræver bruger input til at tillade Bluetooth-forbindelser og operationer.

Advarsler

 • Hvis du ikke er i stand til at overføre en fil med Bluetooth, afhængigt af filtype og størrelse, du kan være i stand til at e-maile det til din telefons e-mail-adresse, der blev oprettet gennem din udbyder. Se Email til en mobiltelefon for yderligere oplysninger.
 • Nogle telefoner tillader ikke efter Bluetooth filoverførsler eller har særlige metoder til at overføre filer. Se Tips afsnittet for mere information.
 • Sommetider MP3-filer vil ikke arbejde på ældre telefoner eller telefoner, der begrænser filtyper. For eksempel vil nogle telefoner kun kunne spille. WMA-filer, mens andre kun kan spille. MP3,. MIDI eller. WAV.

Ting du behøver

 • Telefon med Bluetooth support
 • Computer med intern Bluetooth support eller computer med en vedhæftet USB Bluetooth dongle.