Wkudk

Hvordan at flirte via IM

Så du ønsker at 'flirt' med en fyr eller gal på MSN, AIM eller andre øjeblikkelige chats uden at lyde som en møtrik. Denne vejledning er for dig.

Steps

Hvordan at flirte via IM. Spørg dig selv "kan du lide denne person?".
Hvordan at flirte via IM. Spørg dig selv "kan du lide denne person?".
 1. 1
  Spørg dig selv "kan du lide denne person?" Hvis svaret er nej, så skal du ikke fortsætte ad med guiden. Det vil sende et forkert signal.
 2. 2
  Spørg dig selv:
  • Er han / hun langsomt ved at skrive?
  • Hvad er hans / hendes personlighed ud?
  • Kender du denne person?
 3. 3
  Forvirret over, hvem der skal starte samtalen? Prøv at tage det i sving og huske du ikke altid starter det, og vice versa!
 4. 4
  Hils den anden person.
 5. 5
  Kom op med ting at sige om din dag, og hvor meget det stunk eller noget at se svaret. Hvis du får en tilsyneladende interesseret respons, flirte lidt. Hvis de andre fungerer som uinteresseret, lad den derefter. Flirting vil ikke hjælpe.
 6. 6
  Brug forskellige linjer. Spørg om dagen og når der sker noget go "Aw", der lyder virkelig sød og kan fortolkes på forskellige måder. Det er ofte bare flirtende nok. Der er mange andre ting, du kan gøre, såsom "* hugs (personens navn) *".
 7. 7
  Nogle legesyge fornærmelser altid arbejde, men ikke gå alt for langt selv, og sætte en: P ansigt på enden for at vise du ikke er alvorlig.
 8. 8
  Brug blinkede humørikon når det er nødvendigt;)
 9. 9
  Du må ikke kopiere den andens ord! Hvis du får svaret "Hey" eller noget andet, du ikke vedtage det.
 10. 10
  Sørg for at holde samtalen i gang, men hvis du altid synes at holde det at gå, og den anden ikke tænke på noget, lad det.
 11. 11
  Tal om interesser, film, sange, bands, mad, noget virkelig og sørg for at du ikke altid enig med hvad "ven" kan lide.
 12. 12
  Hvis personen beder dig om din dag, gøre det interessant. Selv hvis du er nødt til at lave en lille hvid løgn for at gøre det sjove / sjovere, gør det, fordi folk kan lide at grine. Må ikke gå overbord, men fordi du kan få fundet ud af!
 13. 13
  Hvis den anden person spille-fornærmelser dig, så en chokeret eller trist ansigt og fortælle du forventer krybende eller noget med et ": P" på enden eller en ";)" hvis du er meget selvsikker.
 14. 14
  Spørg ikke den person, der troede, da din ven vil fortælle det samme.
 15. 15
  Tale lidt slang på IM, men ikke for meget. Det er kedeligt. Sig Ja, ja i stedet for Yes... ser bedre, ikke?
 16. 16
  Emoticons stedet for bogstaver ser noget vrøvl! Alt for mange emoticons er irriterende. Det er godt at bruge netop den smileys forudsat af den anvendte chattjeneste.
 17. 17
  Må ikke vaffel på om hvordan grim du er. Den anden person vil tro det. Hav tillid, men ikke for meget.
 18. 18
  Gør dig selv synes sjovt, men altid være dig selv. Din bedste selv, selvfølgelig.
 19. 19
  Må ikke være for dum og ikke være alt for smart. Simple!
 20. 20
  Kompliment det modsatte køn ved at sige ting som "cutie" og "sweetie". Fyre, når du taler med en pige, du kan lide, siger ting som "hey, smukke pige."
 21. 21
  Undgå akavet pauser i samtalen. Hvis den anden siger noget, som du ikke virkelig bekymrer sig om, men du stadig ønsker at flirte og kan ikke tænke på hvad jeg skal sige, indsæt et humørikon (såsom en smiley ansigt).
 22. 22
  Udnyt de "farvel" eller "godnat". Det er en meget centralt element i din samtale og god måde at efterlade et varigt indtryk på den enkelte i renter. Siger ting som "søde drømme", og måske bruge navnet, som "Godnat, Emily."
 23. 23
  Hvis personen ikke er i dig lige nu, tage tingene lidt langsommere.

Tips

 • Prøv at kigge over hvad du skrev hurtigt for at undgå stavefejl / skrivefejl. Du ønsker ikke nogen til at få det forkerte budskab.
 • Altid tænke to gange over, hvad du siger og sørg for at bruge en smiley til at sørge for, at det er taget det på den rigtige måde, som den anden person ikke kan høre tonen i din stemme, og medmindre du bruger et webcam, kan ikke se din ansigt enten.
 • Bliver kinky ikke flirte. Sure, nogle seksuelle forslag er acceptable, men at være fuld på kinky kan være forstyrrende og akavet, især hvis den anden ikke føler på samme måde.
 • Må ikke være for anmassende, hvis den anden er optaget, eller bare ikke svare. Du ved ikke, hvad der foregår.
 • Må ikke grine så ofte som der kan flippe ud!
 • Må ikke reagere øjeblikkeligt - det virker som om du er alt for desperate! Lad det i et minut eller to, og derefter tale: der kan du også tænke på, hvad jeg skal sige.
 • Når jeg forsøger at flirte på MSN eller andre messenger, grine let ofte som "ha ha". Det hjælper samtalen og gør de andre tror, ​​at du nyder at tale til denne person.
 • Hvis du virkelig gerne den person, der viser dig interesse, gå videre og slippe subtile hints.
 • Sørg for, at det er ikke altid om dig eller det andet.
 • Knus er en meget kærlig ting at bruge næsten lige så kraftig som kysser, men mindre provokerende, som er god for en lille flirt.
 • Vær ærlig, men ikke deprimerende.
 • Hvis den anden person er en langsom maskinskriver, også skrive langsomt for at se reaktionen på alt, hvad du siger. Er personligheden genert eller udadvendt? Hvis det er udadvendt, og derefter give meget subtile hints alene. Kender du den person? Hvis du kender personen, og derefter flirte på internettet kan være meget sværere, da du kan frygte eftervirkning. Hvis du møder på et site som MySpace, så være forsigtig stille spørgsmål og se, at det ikke er en falsk.

Advarsler

 • Må ikke offline besked for meget, kan det virke som om du er desperat. Hver gang i et stykke, er i orden, hvis du bare fortælle, at du ikke vil være online, at dagen, eller hvis det er for vigtigt til at vente til næste dag.
 • Må ikke moan om din dag, og holde det positive.
 • Som med enhver form for flirt, ikke får alt for komfortabel og begynde at klage over dit liv for meget. Du kan blive desperat, men bestemt ikke gør det indlysende.
 • Som med gør noget andet online, kan dette være farligt. Aldrig oplyse dit telefonnummer eller hjemme adresse eller andre identificerende oplysninger til folk, du ikke stole på!
 • Ikke fører videre til en blindgyde. Det er bare betyder. Må ikke flirte af hensyn til det. Gøre det, hvis du kan lide den pågældende person eller ønsker at sende et signal.
 • Prøv ikke at nævne andre mennesker, da det vil efterlade den person føler en smule knust.