Wkudk

Hvordan at oprette et netværk i ubuntu

Konfiguration netværk som en Digital Subscriber Line (DSL) eller Asynchronous Digital Subscriber Line (ADSL) primært brugt til at få adgang til internettet kan være en problemfri, især når du ikke bruger det samme operativsystem som hvad de retninger oprindeligt blev skrevet til. Denne artikel er et udgangspunkt til konfiguration DSL hjælp Ubuntu Linux.

Steps

Hvordan at oprette et netværk i ubuntu. Åbn netværksforbindelser til at oprette netværksindstillinger i ubuntu.
Hvordan at oprette et netværk i ubuntu. Åbn netværksforbindelser til at oprette netværksindstillinger i ubuntu.
 1. 1
  Åbn netværksforbindelser til at oprette netværksindstillinger i ubuntu. Gå til "System", "Indstillinger" og vælger "Netværksforbindelser".
 2. 2
  Under "wired" fanen, klik på "auto eth0" og vælg "rediger".
 3. 3
  Klik på "IPv4-indstillinger" fanen. Valgte "Automatic (DHCP)", hvis dit netværk har en DHCP-server. DHCP-serveren automatisk har tildelt IP-adressen til dit system. Klik på "Anvend".
  • Du valgte også "Manual" fra Method drop-down listen og tildele IP-adresse, netmaske og gateway manuelt. Du vil også nødt til at tildele DNS-server adresse. Klik på "Anvend".
 4. 4
  Kontroller IP-adressen. Gå til "Programmer" "Tilbehør" og valgte "Terminal".
 5. 5
  Skriv følgende kommando i Terminal: "sudo ifconfig" uden citationstegn.
 6. 6
  Få dine nye adresser. Den Ifconfig kommando vil vise inet adresse, broadcast-adresse og maske-adresse.

Tips

 • Hvis du har en Live CD, så prøv at starte fra. Hvis det lykkedes konfigurerer netværksforbindelsen, åben System-> Administration-> Netværk og gøre et notat af indstillingerne. Genstart til den installation, og anvende disse indstillinger, og det burde virke.
 • Hvis du har en Ethernet-modem i stedet for en router, kan du bruge kommandoen PPPOECONF og en guide vil lede dig gennem konfigurationen trin i en PPPoE-forbindelse.
 • Alle internet virksomheder er forskellige. Hvis disse trin ikke fungerer, skal du kontakte din tjenesteudbyder og spørge, om der er en måde ud over deres konfiguration program til at oprette DSL. Om nødvendigt, bede om level 2 support, eller din udbyders svarende til højere niveau teknisk support
 • Hvis du har en anden måde at komme online, og forstår ikke, hvad din udbyder har fortalt dig (eller hvis de ikke kan hjælpe, fordi de ikke tilbyder noget udover hjælp til Windows), skal du bruge en IRC chat-program (som f.eks MIRC eller XChat) til at oprette forbindelse til irc.freenode.net. Skrive / join # ubuntu og stille dine spørgsmål der. Du vil ikke finde ud af den IP-adresse for DSL-router, men eventuelle Ubuntu specifikke spørgsmål skal besvares.
 • Disse tips er afhængige af DSL-router, som du modtager fra din internetudbyder. Nogle ikke har en IP-adresse, og kræver en anden konfiguration metode. Altid konsultere din internetudbyder for at finde ud af den bedste konfiguration metoden uden at installere nogen programmer.

Advarsler

 • Hvis du er uerfaren med computere, gør ikke noget, at du ikke bliver bedt om at gøre. Du kan gøre mere skade end gavn ved ikke at følge retninger fra teknisk support, og det kan betyde, at du er nødt til at bruge mere tid sætte tingene op for DSL fordi din boks kan være nødvendigt at blive nulstillet.