Wkudk

Hvordan at sende en cykel billigt

Uanset om du sælger en cykel online, eller forsendelse en til dig selv, det hjælper at vide, hvordan at pakke og sende en cykel på en omkostningseffektiv måde. For en billig cykel, er der ingen grund til at betale en cykelforretning til professionel pakning. Du kan også spare ved delvist at skille cykel og i en mindre boks.

Steps

Hvordan at sende en cykel billigt. Cykler kan også sendes fra Amtrak express, som leverer dem fra station til station.
Hvordan at sende en cykel billigt. Cykler kan også sendes fra Amtrak express, som leverer dem fra station til station.
 1. 1
  Finde en kasse: Find en ordentlig pap cykel kassen. Lokale cykel butikker vil normalt give væk cykel skibsfart bokse. (Indimellem de opkræve et nominelt gebyr, ikke mere end 5€.) Ved at afhente en kasse bede om en mindre størrelse - dette vil hjælpe dig med at spare på forsendelse.
 2. 2
  Beregning af omkostninger: Mål længden, højden og dybden af din boks. Sæt disse numre ind i skibsfart regnemaskiner på websites såsom og sammen med shipping adresse cyklen. En sikker estimat for pakkevægt er normalt omkring £ 35. Hvis du er heldig, cyklen box måler under "dimensionelle vægt" begrænsninger af luftfartsselskaber. Hvis du bemærker en ekstra 20€ eller 30€ dollar afgift i estimatet, du bliver nødt til at trimme din cykel kassen.
 3. 3
  Cykler kan også sendes fra Amtrak express, som leverer dem fra station til station. De skal være forsvarligt pakket i kasser og kasser kan også købes på stationerne. Besøg http://www.amtrak.com for flere detaljer.
 4. 4
  Trimning boksen (hvis nødvendigt): Cut to eller tre tommer slots i de fire hjørner af den åbne ende af kassen (mellem klapperne). Fold flapperne indad (du bliver nødt til at trimme de lange flapper), og tage ned dine nye målinger. Længden og dybden vil have forblevet den samme, men højden af ​​din boks er nu mindre - med held kassen nu kommer ind under den størrelse, restriktioner og 20€ eller 30€ ekstra gebyr er væk. Hvis kassen er stadig stor forsøge at trimme den igen fjerner yderligere to eller tre inches fra højden.
 5. 5
  Test fit: Det er bedst at foretage et par test passer. For at passe cyklen ind i en mindre boks, kan du nødt til at fjerne den ene eller begge af hjulene, pedaler, sadelpind eller måske endda styret, hvis ved at løsne stilken og dreje styret sidelæns vil ikke fungere.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • AMTRAK vil sælge dig en boks til 15€ på stationer, der håndterer bagage. Du er ansvarlig for montering / pakning / delvis demontering din cykel, tape, mærkning / adressering kassen. De vil veje din boks og 45€ -60€ burde få det til de fleste steder i sammenhængende USA. Du afhente cykel på bagage på bestemmelsesstedet og samle og ride væk. De vil holde kassen.
 • Dobbelttjek din boks dimensioner med online skibsfart regnemaskiner før turen til drop off placering. "Mål to gange, klippe én gang."
 • Generelt cykler kan sendes inden for en region for 15€ til 15€. Shipping tværs af land kan koste 25€ til 30€ eller derover, men forsendelsespriser har set en kraftig stigning for nylig på grund af stigninger i brændstofpriser, hvilket fører til typiske komplet cykel shipping pris på 75€ eller mere.
 • Mens dette skrives, generelt FedEx ser omkring 10% billigere end UPS for shipping cykel bokse. Glem ikke alternative afskibere med valgmuligheder såsom en online-konto, der diskonterer 10%.
 • Når du køber en cykel, shop lokalt først - du måske kunne undgå forsendelsesomkostninger helt.

Advarsler

 • Altid forsikre din cykel mod skader (de fleste luftfartsselskaber forsikre op til 75€ automatisk.)
 • Dyrt, sjældne, eller samlerobjekt cykler bør altid professionelt pakket af en cykelforretning.
 • Kontrolleret cykler er ofte tabt eller gå glip forbindelsesfly grund af deres størrelse og skrøbelighed, har en backup plan, hvis du kommer til din destination sans cykel.
 • Skriv med en permanent markør din shipping destination, kontakt og hjem telefonnumre på kassen, omfatter det samme inde i boksen. Hvis det er en del af dit flyselskab indskrevne bagage, medtage billetten identifier så godt.
 • UPS / FedEx giver ikke forsikring mod skader. De giver Deklareret Protection. Du skal og jeg gentager, skal pakke din forsendelse inden for deres retningslinjer, eller du vil miste et krav for skader. Cykel butikker ikke pack til UPS / FedEx regulativer bruge en professionel pakning selskab. Forsendelse priser er baseret på den endelige størrelse, vægt og destination postnummer for din forsendelse.

Ting du behøver

 • Bicycle box fra din lokale cykel butik
 • Værktøjer: Allen skruenøgler, skruenøgle, osv.
 • Tape, målebånd, zip bånd, emballage
 • Internetadgang til kontrol online shipping regnemaskiner