Wkudk

Hvordan til at lande en Cessna 172

Imponer dine venner på din luftfart viden. Landing et fly er den vigtigste del af en flyvning. Flyv sikkert! Disse instruktioner antager, at du nærmer dig et tårnede lufthavn for landing i en venstre trafikmønster, og vindene er rolig og synlighed er god.

Steps

Hvordan til at lande en Cessna 172. Få ATIS angivelser 10 miles ud fra indrejse i luftrummet, skal du kontakte kontroltårnet eller indflyvningskontrol for lufthavnen, og oplyse følgende.
Hvordan til at lande en Cessna 172. Få ATIS angivelser 10 miles ud fra indrejse i luftrummet, skal du kontakte kontroltårnet eller indflyvningskontrol for lufthavnen, og oplyse følgende.
 1. 1
  Få ATIS angivelser 10 miles ud fra indrejse i luftrummet, skal du kontakte kontroltårnet eller indflyvningskontrol for lufthavnen, og oplyse følgende:
  • "Tårnet / tilgang navn, fly halenummer, placering, højde, Landing med oplysninger uanset" ATIS "kode, du har modtaget ovenfor." Tårnet vil give dig instruktioner. Denne vejledning forudsætter at de pålagde dig at tage venstre (eller højre) trafik for Runway X samt at rapportere om 45.. (Dette er et groft retningslinje det mangler nogle specifikke oplysninger om, at tårnet undertiden beder om)
 2. 2
  Gør din pre-landing tjek med din checkliste: Bremser markeret, undervogn ned & låst, Blanding fuldt rige, Fuel vælgeren på både Flaps som kræves, (Propeller tonehøjde fast), Suction angiver, Olie Temps. og tryk på. (Ts & Ps) i grøn, Skibsfører, Mags på både, (Carb. varme til varme, hvis RPM er under 1500RPM) Lugerne & Harness 'låst og låst, Landing lys på. FLY klar til at lande
 3. 3
  Anvend carb. Varme og gør din nedstigning til, hvor du kommer mønster højde for lufthavnen ved den tid, du nå 45 ° indrejse ben. Du kan være lidt højere på 45.. Lad os antage det mønster højde er 1200 fod MSL. Prøv at gå ned på 500 fpm. Det vil være lettere for dine trommehinder.
 4. 4
  Nå 45 og kontakte tårnet og fortælle dem, hvor mange miles du er ude på 45 og din højde. Tårnet kan klare dig til jord, eller vil erkende.
 5. 5
  Husk, at når du når 1/4 mile fra landingsbanen, drej vindretningen. Ved nu tårnet skulle have ryddet dig til at lande. Du skulle have bremset flyet til 80-85 knob og drevet motoren omkring 2000 omdrejninger.
 6. 6
  Vid, at når du er abeam de vindretningen landingsbanen numre tænde karburator varme på, magten tilbage til 1500 omdrejninger. Hold næsen niveau indtil flyvehastighed falder ind i den hvide bue, så udvide 10 grader af flapper. Pitch for 75 knob ved hjælp udenfor visuel reference, og bekræft derefter ved flyvehastighedsmåler. Sørg for at du koordinerer dine sving med rorpedalerne. Vær særlig forsigtig med ikke at bruge overdreven indvendig ror dog: skid + stall = spin!
 7. 7
  Lær at tærsklen på landingsbanen er 45 ° bag dig, drej til venstre base, og anvende en anden 10 grader flaps. Dette skulle bringe din flyvehastighed ned til 70 knob. Du er nu vinkelret på landingsbanen. Vær særlig forsigtig med ikke at skyde din sidste tur i en lufthavn med parallelle baner, fordi parallel bane kan have landing trafik.
 8. 8
  Slå endelig. Når feltet er lavet (du ville nå det endnu, hvis motoren skulle afslutte) forlænge de næste 10 grader flaps. Den plet på jorden, hvor du lander vises stationær. Brug tonehøjde for at opretholde anflyvningshastighed (normalt 60-70KIAS). Brug magt til at kontrollere højden. Vær omhyggelig med at holde flyvehastighed over 60KIAS, men ikke fiksere på den flyvehastighedsmåler. Brug krængeror for at korrigere for enhver sidevind og rorpedalerne at holde flyet på linie med landingsbanen center-line.
 9. 9
  Når du er et par meter fra jorden, forsigtigt power back og niveau off. Holde niveau vil kræve stigende mængder af modtryk i åg, og (stigende mængder af krængeror i en sidevind). Efter touchdown holde åget trukket helt tilbage, og uanset hvilken side er nødvendig for sidevind. Kun opbremsninger om nødvendigt (for marken længde eller at undgå at holde op andre landing trafik). Fortsæt på landingsbanen midterlinje, indtil du når taxi hastighed (en hurtig ganghastighed), derefter slukke på det nærmeste rullevej og ikke stoppe før du har bestået hold kort linje.
 10. 10
  Komplet dine indlæg landing checks, så kalder tårn, hvis de ikke har kaldt dig allerede.

Tips

 • Når du er i flare / holde ud (når lige over landingsbanen og "bedrift" flyene næse, da det sinker) se mod slutningen af ​​landingsbanen og opretholde den vandrette afstand mellem instrumentbrættet og horisonten / slutningen af ​​landingsbanen til Hele holde ud - flyet vil bremse og bosætte sig ned på landingsbanen. Du må ikke være i stand til at se landingsbanen under flare / holde ud, skal du bruge dit perifere syn og kigge ud sideruder at se din position over landingsbanen.
 • Hvis du ikke har mindst en elev pilot certifikat, kan du kun gå op med en flyveinstruktør. Selv da, vil du nødt påtegninger fra en flyveinstruktør på bagsiden af ​​dit certifikat og i din logbog om, du er kvalificeret til at flyve solo.
 • Have det sjovt.
 • Hvis du er overskridelse af landingsbanen, skal du ikke være bange for at gå rundt. Anvend fuld kraft og tryk for at holde flyvehastighed op og næsen fra kommer for højt op. Etablere en positiv stigehastighed og rydde op flyet, klapperne i etaper. Forskellen mellem en god pilot og et fjols er viljen til at gøre en gå rundt.
 • Approach hastigheder vil variere afhængigt af de betingelser (dvs. vindretning / hastighed. Bekræft med din instruktør den hastighed, hvormed den tilgang skal flyves, hvis usikker. Du kan også bestemme landing hastighed ved at gøre boder og tilgang til boder. Approach hastighed, Vref, typisk 1,3 gange stall hastighed, og en tilgang hastigheden kan bestemmes ved at multiplicere stall hastighed med 3, flytte kommaet til venstre et sted, og så tilføjer, at værdien plus eventuelle yderligere hastighed stiger som krævet for vind til stall hastighed ( dvs en 50 mph stall hastighed ville have en 65 mph Vref). sikre, at flyvemaskinen er konfigureret til landing, mens du gør tilgangen til stall. Denne teknik er især nyttig for ældre fly, der er blevet ændret i årenes løb (a 1973 Cessna 172 er sandsynligvis ikke kommer til at flyve den samme, som det gjorde, da den forlod fabrikken for 40 år siden), hvis du flyver en ny flytype, som du ikke er bekendt med, eller hvis du har en fejl, der ændrer den normale fløj ydeevne ( stak flaps, tabte paneler, eller en fugl strejke, der efterlader en stor bule i vingen).

Advarsler

 • Hvis du ikke ved, hvordan man flyve et fly, kan dette være farligt.
 • Flying et fly uden en pilot certifikat er ulovligt og farligt.
 • Dette er kun en generel vejledning. Spørg din instruktør om de specifikke procedurer på din lokale lufthavn.
 • Må ikke flyve under indflydelse af narkotika eller alkohol.