Wkudk

Sådan køber en egnet vej cykel

Hvis du ønsker at tage op road cykling og ønsker en cykel du kan bruge uden at kræve opgraderinger senere, 750€ er en god prisklasse til at shoppe for en ny cykel.

Steps

Sådan køber en egnet vej cykel. Overveje formålet med din cykel.
Sådan køber en egnet vej cykel. Overveje formålet med din cykel.
 1. 1
  Overveje formålet med din cykel. Hvis du planlægger at bruge cyklen til camping eller pendling, vil en turcykel til at bære dine ejendele passer bedre til dit formål.
 2. 2
  Realisere primære pris determinant i at vælge en cykel er den type af rammen og kvaliteten af komponenterne.
 3. 3
  Beslut, om du er mere fokuseret på komfort eller ydeevne. Nogle mennesker vil fortælle dig, at "stålrammer tilbyde en mere behagelig tur. Aluminium vejer mindre og er mere effektive, men er mindre behagelige. Kulfiber giver den bedste komfort og ydeevne, men er ude af 750€ prisklasse." Kvaliteten af ​​en frame varierer drastisk, så ovenstående er ikke altid tilfældet. Frame geometri og design er også vigtigt.
 4. 4
  Vær opmærksom på hjul. Ikke alene skal de have en betydelig indvirkning på turen fornemmelsen af ​​cyklen, de er også en væsentlig del af vægten ligningen. Ikke alene skal de vejer så meget eller mere end rammen, tegner de sig for roterende vægt, som har en meget større effekt på den lethed acceleration end den faste masse af rammen. Hvis du kan finde en cykel med lette, stærke hjul, vil det være en stor bonus. Spørg din cykel shop hvilke typer de anbefaler.
 5. 5
  Lær de forskellige komponenttyper. Ved 750€ dit bedste håb er at få de fleste eller alle Shimano Tiagra komponenter. Shoppe rundt for at sammenligne specs, men komponenterne er kun ét aspekt af en landevejscykel.
 6. 6
  Find to eller tre cykler i din prisklasse. Ride hver cykel at afgøre, hvilken passer dig bedst. Huske på, at hvis du aldrig har redet en ordentlig cykel, før de alle vil føle sig utilpas i starten, så få nogle råd om pasform fra en person med en smule erfaring.
 7. 7
  Husk på, at der vil være meget lidt forskel i selve geometrien af de rammer, og at alle nye cykler, uanset om de er 75€ eller 7470€ vil skifte gnidningsløst. Så hvad du ønsker at være opmærksom på, når du tester ride cykler er turen "føler", og pasformen / opsætning af cyklen.
 8. 8
  Din lokale cykel butik vil passe cyklen til din krop og kørestil ved at få dig til at, A. Stå over rammen, og B. ride den cykel (eventuelt i en træner), og indstilling af sædet (højde, frem / tilbage), og styr (højde, stængel længde). Husk på, at der er flere variabler i fit af cyklen. Afstanden fra sædet til pedalerne, er direkte relateret til din benlængde, og de vil justere denne afstand ved at hæve eller sænke sædet. Afstanden frem til styret, og højden af ​​styret er ikke så let justerbare, og indstilles først ved størrelsen og geometrien af ​​rammen, sammen med stammen. Få position omkring højre med rammens størrelse, og finjustere pasformen ved at bytte ud stilke.
 9. 9
  Undgå at få besat af at finde den perfekte cykel. Du bliver nødt til at gøre afvejninger. Selvom cykler i 750€ prisklasse er meget god, vil du ikke få det bedste af alt. Hvis du tror, ​​du vil ikke være helt tilfreds med den cykel, du får for 750€ overveje at købe en med en pænere ramme, men lavere spec komponenter, de vil være let at opgradere én efter én, som du får pengene.

Tips

 • Hvis du køber en brugt cykel, være villig til at bruge 75€ til at tage det ind i din lokale cykel butik for at justere pasformen for dig og har cyklen tunet op.
 • Hvis du er villig til at bruge lidt tid, kan disse websteder give nogle gode tilbud, men gør din forskning, før hånd. Gå til en cykel butik, finde ud af hvad størrelse cykel, du har brug for, regne ud hvilke cykler du er interesseret i, og derefter begynde at jage.
 • Du kan ofte købe en brugt to år gamle version af det nøjagtige cykel, du ønsker fra eBay eller Craigslist for mindre end halvdelen af ​​prisen på en ny cykel.
 • Langdistance forlystelser / triatlon er pænere med aerodynamiske stænger. Sørg for at du øve med dem før de går til en stor tur!

Advarsler

 • Mange cykelproducenter tilbyder en livstidsgaranti på cykelstellet, men hvis du læser nøje, vil du opdage, at garantien gælder kun for den oprindelige ejer. Det kan ikke overdrages. Så hvis du køber en brugt cykel, og der er en ramme problem, vil du være ude af lykke.
 • Køb en cykel, der passer. Må ikke blive fristet af et godt tilbud på en cykel, der er ikke en perfekt pasform. En stor-fitting cykel vil alder som en gammel ven. De store komponenter og materialer på denne dårlig montering røverkøb vil ikke gøre dig noget godt, når du føler dig øm på dit utallige lang tur.
 • Ebay er et godt sted at købe cykler, men pas på bedrageriske sælgere. hvis de ikke accepterer paypal, ikke sende dem penge. Især pas på hvis tilbuddet virker for godt til at være sandt. Kig efter lister med i-fokus billeder af hele cyklen, håndsvinget, derailers, og bremserne.