Wkudk

Hvordan at være en Pokémon mester

Så du ønsker at være en mester i Pokémon? Har du har evnerne til at være nummer et, den bedste? Nå, her er en how-to, der vil lære dig, hvordan at være en Pokémon mester! At være en Pokémon Master kræver nogle hårde arbejde og beslutsomhed, samt en flok Pokémon.

Steps

Hvordan at være en Pokémon mester. Hvis du ikke har en Pokémon spil, købe en!
Hvordan at være en Pokémon mester. Hvis du ikke har en Pokémon spil, købe en!
 1. 1
  Hvis du ikke har en Pokémon spil, købe en! Du får også brug for en Nintendo DS, DS Lite, DSi, DSi XL eller en 3DS. Det anbefales stærkt at få mindst ét ​​Generation V spil, Generation V spin-off spil, Generation IV spil, og en generation IV spin-off spillet (nogle eksempler på spin-off spil er Battle få! Pokemon Typing DS og Pokemon Ranger: Guardian Signs). Generations I-III spilles på Nintendo Game Boy. Den nyeste konsol kan du spille generation 1 og 2 spil på er Game Boy Advance SP, men Generation 3 spil kan spilles på Nintendo DS og Nintendo DS Lite. Starter i Pokémon HeartGold og Pokémon SoulSilver versioner, kan du fange næsten alle 493 Pokemon, og der har været næsten ikke behov for at migrere siden. Når du har fået dit spil (r) og har valgt din starter Pokémon, gå videre til trin 2..
 2. 2
  Besøg en online pokemon walkthrough websted (f.eks dette website ).
 3. 3
  Gør hvad ærinde er påkrævet i spillet. Når du får nogle stikke Balls, fange nogle nye Pokémon. De skal være vilde dem, så hovedet ind noget græs at tilfældigt kæmpe en vild Pokémon. Har din nuværende Pokémon bekæmpe det, og svække, men ikke besejre det. Når de er så svage, som de kan få, kaste en Pokeball på de vilde Pokémon. Jo mindre sundhed er, jo bedre chance erobringen er vellykket. Når det lykkes, kan du bruge din nye Pokémon straks, hvis du har en tom plet i din fest. Du har 6 slots i din fest. Eventuelle Pokémon fanget uden en tom plads transporteres til Nogen (snart at være enten Bill, Lanette s, Amanita er eller Bebe s, afhængigt af den version, du vælger) PC, som kan tilgås på computere på et Pokémon Center.
 4. 4
  Begynde at træne din Pokémon. Ovennævnte metode er en god måde at fange Pokémon. Nu er du nødt til at træne dem! Lad dem kæmpe mod vilde Pokémon og få erfaring point. Sørg for at du helbrede dine Pokémon på Pokémon Centers i byerne. Pokémon Centers give deres tjenester gratis. Også gå shopping på sækken Marts for vigtige elementer, der vil hjælpe dig på din rejse. Hvis man ser på statistikken for din Pokémon, kan du se, hvor mange erfaringspoint det tager for dem at komme til næste niveau. Hver Pokémon besejrede er værd nogle erfaringer point for din Pokémon, og hvert niveau tjente gør din Pokémon stærkere.
 5. 5
  Lær stats. Hvert niveau opnået gør din Pokémon stærkere. Men hvor meget stærkere? Tag et kig på statistikkerne skærmen. Det burde have Hit Points, angreb, forsvar, Special Attack, Special Defense, og Speed. Hit Points angiver, hvor meget skade de Pokémon kan tage, før den ledes ud. Attack styrer, hvordan magtfulde dit Pokémon er med fysiske angreb, såsom Giga stød eller Outrage. Defense styrer, hvor meget skade dine Pokémon tage fra fysiske overgreb, jo mere forsvar mindre skader. Special Attack styrer styrken af ​​særlige angreb, ligesom Ice Beam eller Thundershock. Special Defense er ligesom normal Defense, undtagen mod Special Attacks. (Bemærk, at i rød, blå og gul, Special Attack og Special Defense er simpelthen én stat:. Special) Endelig Speed ​​bestemmer, hvilke Pokémon går angreb først hver tur.
 6. 6
  Lær kamp mekanik. Ved at spille spillet, bør du allerede regne ud, hvordan spillet spilles. Men du kan gå endnu videre. Pokémon med højere hastighed får den første tur i kamp, ​​som kan være meget afgørende. I kamp, ​​har en Pokémon s flytter en chance for at ramme modstanderen. En Pokémon har endda en chance for at gøre dobbelt skade med et angreb, der kaldes et kritisk hit. Hvert angreb har en Power Point skik count. Denne tæller bestemmer, hvor mange gange en Pokémon kan bruge angrebet. Angreb som Tackle har en høj PP optælling, på 35. Stærkere angreb, ligesom Thunder, har en PP optælling af kun 10.. Sørg for, at du balance flytter ved at vælge angreb, der er effektive, Thunder er kraftfuld, men du kan kun bruge det 10 gange, og det er forkert. Thunderbolt er svagere, men du kan bruge det 15 gange, og det er meget accurate.Remember hvis dine pokemon er ude af power point for alle bevægelser, du begynder at bruge et træk kaldes kæmper Nogle typer af bevægelser er fantastisk mod andre (ligesom vand mod brand), der henviser til bestemte bevægelser ikke er meget god mod andre (som ild mod vand).
 7. 7
  Lær om status effekt. En status effekt har en chance for sker i kamp, ​​og de har negative virkninger for de berørte. Disse virkninger er: Lammelse, Burn, Poison, Frys og Sleep. Når en Pokémon er lammet, er deres hastighed halveret, og der er en 20% chance for at være fuldstændig ude af stand til at angribe dette sving. Når en Pokémon er forgiftet, begynder de at miste nogle HP hver tur, indtil de er besejret. Når en Pokémon er brændt, deres angreb går lidt ned, og de mister nogle HP per tur. Når de sættes til at sove, kan Pokémon ikke angribe før de vågner op på et tilfældigt antal omgange senere. Endelig, den mest potente lidelse er fryse. En frossen Pokémon kan ikke gøre noget overhovedet, indtil de tø op. Der er også andre status effekter, som ikke er umiddelbart synlige. Disse kan overlappe med de åbenlyse, såsom Sleep eller Poison. Disse virkninger omfatter blinke, hvor flinched Pokémon ikke angriber den tur, forvirring, hvor Pokémon har en chance for at angribe sig selv, og andre. Også Pokémon med statustilstande er lettere at fange (søvn og frosne er mere effektive).
 8. 8
  For Diamond / Pearl / platin / HeartGold / SoulSilver gutter, hvis du går til kampen tårnet vil hver Pokémon du ser der i en kamp IKKE blive registreret i din Pokédex. Det er ikke godt. Så ikke gider at komme ind, hvis du ønsker at fuldføre din Pokédex. Gider dig selv, hvis du ønsker at se, hvor stærk en Pokémon egentlig er. Du kan købe nyttige elementer såsom HP Up, Sjælden Candy, Life Orb, og TM'er! Disse elementer vil gøre din Pokémon super stærk!
 9. 9
  Besejre andre trænere. Start kæmper undervisere når dine Pokémon har kæmpet mod vilde Pokémon og få stærkere. En træner har stærkere Pokémon end vilde dem, og disse Pokémon giver mere erfaring end vilde dem. Nogle mennesker hævder, at "tvinge" Pokémon at bekæmpe hinanden misbruger dem, hvad disse mennesker glemmer, er, at Pokémon er konkurrencedygtige, og elsker at kæmpe hinanden, så gå videre og og kæmpe til dit hjerte indhold! Du kan også kæmpe dine venner til enhver Pokémon Center, så grib dine venner og se hvem der er den bedste!
 10. 10
  Gå spelunking. Hvad er en god Pokémon quest uden nogle spelunking? Hvis du ser en mystisk hule, så ved alle midler, gå ind! Hvis du ser en forladt kraftværk siges at have en vild og vildt power Pokémon hærgende indeni, så gå inde i det på trods af de anbringender ingeniørerne! Hvis du ser en lang tårn fører op til himlen, hvor primal Pokémon af himlen, der nemt kan rive dig ud liv, og derefter begynde at klatre det tårn! Du vil ikke få nogen steder, hvis du bare holde os til fange Pokémon, der vises tilfældigt i nogle National Park! Go eventyr, finde nogle skat, finde nogle stærke Pokémon, og nogle sindssygt stærke Pokémon.
 11. 11
  Besejre de otte gym ledere. Gym ledere er eliten trænere, og de har stærkere Pokémon end de fleste trænere. Der er otte gym ledere i en enkelt region, og hver leder har deres eget tema, som f.eks Rock-types Brock i Pewter Gym, Ghost-typen Morty af Ecruteak City, Flying-typen Winona for Fortree Gym, og Electric-typen VöLKNER af Sunyshore City. Hver gym leder giver dig en badge, der beviser du kan slå ham / hende. Tjen otte badges, og du vil ankomme til Pokémon League, hvor de mest magtfulde undervisere finpudse deres færdigheder.
 12. 12
  Begynd kæmper eliten fire. Din region bør have en gruppe, kendt som Elite Four, de øverste fire trænere i denne region som præsiderer over Pokémon mesterskaber. Det tager otte badges til at bevise din klar til Elite Four. The Four følge et tema ligesom gym ledere, medmindre de er bare lidt mere slap på deres tema type. Elite Four skal bekæmpes lige efter den anden, uden pauser, i modsætning til gym ledere, som er kæmpet, når du kommer til deres respektive byer. Når du har slået dem, du er den bedste! Eller er du?
 13. 13
  Kæmp mesteren. Du troede ikke, at du er den første til at slå Elite Four? Du vil som regel finde ud af, at din rival netop gjort det til Elite Four, før du gjorde, og han allerede tog kagen. Eller du kan komme til den Elite Four kun til at indse, at et godt betroet allieret er mester, hvilket fører til en ganske interessant kamp. Ligegyldigt, hvad sagen, Champion er endnu stærkere end den Elite Four, og som regel har den mest varieret blanding af Pokémon. Når du har slået ham / hende, du er den bedste!
 14. 14
  Fange alle de Pokémon. Tja, hvis du blev Champion, du er bare en meget, meget kraftfuld Pokémon træner. Hvis du ønsker at være en sand Pokémon mester, er du nødt til at gøre en masse ting. Du bliver nødt til at fange alle de Pokémon. Hvis du fik langt nok til at slå Elite Four, skal du have penge nok til at købe de nye Poke Balls, såsom Ultra Balls, eller de specielle bolde ligesom Timer Balls eller Quick Bolde, der er mere specialiserede. Du har en masse af Pokémon til at fange, Pokémon forskere har fundet 649 Pokémon hidtil. Du bliver nødt til at handle rundt til nogle af de sjældne Pokémon. Du vil også nødt til at overføre de legendariske Pokémon fra originale GBA spil i Diamond og Pearl for at få det komplette sæt.
 15. 15
  Indgå Pokémon konkurrencer (i de nyere versioner). Der er mere til Pokémon end blot kæmper! Der er også konkurrencer for kølighed, nuttethed, sejhed, smartness og skønhed! Indtast dine Pokémon ind i disse konkurrencer og få dem til at deltage i tre runder. Den første runde, bliver de bedømt af publikum baseret på udseende og høj statistik, baseret på temaet. Den anden runde består af en dans udstilling. Den sidste runde er en mock kamp, ​​hvor pointen er at gøre Pokémon ser cool, sød, sej, smart eller smukt, når de bruger visse angreb. At vinde disse begivenheder vil give dig bånd.
 16. 16
  Træn det perfekte Pokémon (hvis du kan). Hvis du kan bygge en perfekt Pokémon, og føle sig godt bagefter, så gør det med hele dit team! Om hjælp,.
 17. 17
  Begynd at være en Pokémon mester. Nu hvor du har vundet en masse bånd, samlet alle 493 Pokémon bliver Champion, og uddannet et hold af perfekte Pokémon (hvis du gjorde det), kan du begynde at være en ægte Pokémon mester! Men vent, hvad nu hvis du ønsker at være Pokémon Master? Nå, begynder at konkurrere mod andre Pokémon Masters i høj-drevne kampe og konkurrencer. Tag det til det næste niveau, 3-D konsoller i Stadium, Colosseum, eller endda den nye Battle Revolution og kampen mod pumpes op trænere. Find de mennesker, der har begge kommer ud på toppen i at være Champion, at fange alle 493 Pokémon, vinde alle de konkurrencer, måske fik til uddannelse den perfekte Pokémon team, og vandt i 3-D konsoller til yderligere adskille Pokémon Master fra Semi-Pokémon Mester.
 18. 18
  Den pokeathlon! I HeartGold / SoulSilver der er en ny funktion kaldet Pokeathlon, er det ordene Pokemon og Triathlon, fordi du vælger 3 pokemon og gøre 3 begivenheder. Der er 5 kurser: hastighed, udholdenhed, Power, hoppe, og dygtighed. Alle de pokemon har basen statistik i hver kategori, og et maksimalt beløb, de kan få. Du kan hæve base stat op til den maksimale stat ved hjælp Aprijuice. Der er ti kurser i alt: The Snow Throw, at Pennant Capture, Goal Roll, Relay Run, hurdle Dash, Disc Catch, lampen Jump, The Ring Drop, The Block Smash og Circle Push. Hvad er cool om Pokeathon er dine Pokemon kan gøre godt uden at blive højt uddannede, bare høj evolution og masser af aprijuice. Så hvad venter du på? Gå ud og starte din Pokemon oplevelse. Tough kampe og spændende udfordringer venter på dig. Når du er blevet en mester, så husk at fortælle dine venner til at komme her, hvis de ønsker at være mestre. Nu gå derude og vise Pokemon verden, hvem du er! Nu hvor du har besejret Johto gym ledere, du er klar til at rejse over til Kanto! For at komme til Kanto bare gå til Olivin byen og gå over til Olivin havnen og tale med manden for at komme på SS Aqua (kun efter du besejre eliten fire) Skibet kører kun på mandage og fredage, og din i Vermilion byen. Eller du kan tage Magnet Train, når du får bolden fra Copycat.

Tips

 • Træn dine Pokémon, så de ser ud som de blev trænet af en mester. Hold dem på et højt niveau, med en bred vifte af angreb høje statistik, og en stor beholdning af emner som Magnet, Charcoal, Mystic Water og Miracle Seed. Sørg for, at de dækker hinandens svagheder, også.
 • Især mere erfarne spillere. Dem, som kender konsollen af ​​spillet de spiller. Ellers kan nægte at hjælpe dig, eller bare trash dig i kamp.
 • Træn dine Pokémon med vilde Pokémon eller undervisere, når du har noget at gøre, mens du spiller dit spil. Elite Four kan blive slået et uendeligt antal gange og er en stor kilde til penge, også!
 • Få alle de badges og slå Pokémon liga. Det er et oplagt skridt.
 • Når du kæmper andre mennesker, ideelt set bør dine Pokémon være højere nivelleret og kraftfuld. Medmindre du gør det for at EV toget, ikke kæmpe lavere nivelleret Pokémon. Plus det vil ikke være sjovt, eller challinging hvis du kæmper et niveau 100 Arceus med niveau 3 Starleys du finder i det første plaster på græs.
 • Fange alle de Pokémon som du kan. Nogle Pokémon er Rares og kan ikke blive fanget undtagen i nogle få spil. Beder et par venner om hjælp som handel, rådgivning mv
 • Køb en guide bog til dit spil, hvis du stadig kæmper. Dette vil hjælpe.
 • Må ikke prale om din sejhed. Dette kan og vil få andre ked af det.
 • Vær venlig at dine venner. Gøre dem ønsker at arbejde med dig igen.
 • IV træne dine Pokemon. IVs er ting, der øger dine Pokemon statistik. Du har ingen kontrol over IVs. Når du får en Pokemon, (Parring / Catching) det tilfældigt beregner 0-31. Jo højere tal jo højere Pokemon stats. For at finde, hvad din Pokemon IVs er gå til.
 • Man kan aldrig få en uovertruffen team. Hvert hold har sine svagheder, så aldrig hævde at være "uovervindelig".
 • Husk, at snyd er ikke ideel, hvis du ønsker at være en Pokemon master. Alt skal gøres lovligt. Det tager tid og kræfter på din side, men hvis du virkelig er dedikeret, og følg derefter den korrekte sti, og tips her for at blive en Pokemon Master.
 • Der er ikke sådan noget som en dårlig træner. Hver træner er stærk i deres egen måde. (For eksempel kan du have stærke Pokémon. Din ven David kan have mange Fire-type Pokémon. Din anden ven Sarah kan være usædvanlige i konkurrencer. Din anden andre ven Billy kan have mange Pokémon æg. Du og hver af dine venner er stærke på deres egen måde.)
 • Tilslut til Nintendo Wi-Fi Connection og teste dine færdigheder.
 • EV træne dine Pokémon. Dette vil hjælpe dem med at blive stærkere og mere magtfuld end normale uddannede Pokémon. Til VE (Effort Value) træne dine Pokémon, kampen mod en Pokémon, hvis vigtigste stat er den, du vil have dine Pokémon at blive stærkere på. For eksempel bør en Blissey hvis værste stat er Defense træne med vilde Geodude eller Graveler. En Geodude giver dig 1 EV Point, og hver 4 point får du 1 mere stat stigning i denne stat, når det niveauer op, og i dette tilfælde, hvis Blissey kæmpede 8 Geodude og jævnet med jorden op, og sige, fik en +3 i Defense den Geodude gav det +2 i Forsvar, fordi hvis du kæmpede 8, du fik 4 to gange, hvilket svarer til en +2 bonus i Defense, hvor du normalt ville have fået en. Dens egentlig ikke så svært, og resultaterne vil gøre din Pokémon stærkere! Det kan være frustrerende at kun kæmpe bestemte Pokémon.
 • Og... Venligst modstå trangen til at snyde. (Gør det til personlig underholdning og idé test alene. Også gøre det på en save fil, du er ligeglad meget, så hvis noget går galt, eller du ønsker en snyde gratis spil senere, vil du have en. At komme i gang snyd bruger en søgemaskine til at lede efter action replay ds/dsi/3ds, pokesav.)
 • Brug ikke en Master bolden. Gem det til senere. (Selv om der er en chance for, at hvis du avle 2 Dittos, (national dex # 132) med en af ​​dem i besiddelse af det ønskede emne, de sammen kunne give dig et æg, som klækker til en pokemon med en kopi af elementet ønskes.)

Advarsler

 • Må ikke prale en masse. Ikke alle er så kraftig som dig, og der er sandsynligvis bedre trænere end dig.
 • Vis god sportsånd om det.
 • 9 ud af 10 mennesker vil ikke fange alle Pokémon. Der er 649 Pokémon, så ikke blive frustreret! For professoren til at sige, du har afsluttet Pokédex, skal du fange alle Pokémon eksklusive begivenhed kun Pokémon.
 • Du vil få frustreret, hvis du ikke stopper for en pause en gang imellem. Hver time tage en pause og gøre noget andet udover videospil, som at se tv eller spille et brætspil med en ven.
 • Må ikke snyde eller udnytte glitches. Rigtige Pokémon Masters aldrig snyde i nogen del af spillet. Nintendo vil finde ud af en dag, hvis de skønner det at påvirke din normale spil. Så prøv at holde snyd til din egen medmindre du ved hvad du får ind. Også snyd kan være en reel smerte, når dit spil eller computer bliver ødelagt fra lejlighedsvis overdrevent begejstret på din side, menneskelige fejl og svindel.
 • Må ikke være et lille barn om noget af det. Det er bare et spil, kan du ikke være i stand til at være en Pokemon master.