Wkudk

Sådan får mest ud af Phantasy Star univers

Phantasy Star Universe (PSU) er et online rollespil fra SEGA, der blev udgivet til PC og konsol gaming systemer i oktober 2006. Det løst følger den oprindelige Phantasy Star genre, der startede på SEGA Master System. PSU følger en ny historie-line, men indstillingen er udelukket i SEGA tidligere online spil, Phantasy Star: Blå Burst.
Denne vejledning er fokuseret på at hjælpe nye spillere rykke hurtigt gennem PSU, men bør også tjene som en central how-to guide til almindelig PSU-strategi.

Steps

Sådan får mest ud af Phantasy Star univers. Niveau din nye karakter.
Sådan får mest ud af Phantasy Star univers. Niveau din nye karakter.
 1. 1
  Niveau din nye karakter. De fleste spillere vil ønsker at nå level 20, før de overveje at udforske verdener af PSU. På niveau 20, vil specifikke racer få deres basale evner, såsom SUV våben for cast og Nanoblasts for Beasts. Andre racer og klasser bliver mere stabilt omkring level 20 på grund af udjævning af techs, færdigheder og tegnet selv.
  Fra niveau 1 til 20 skal spillerne finde den lineære linje (4. sal på Space Colony) den nemmeste måde at få karakter niveauer. Det er også den mest afbalancerede tilgang til at øge alle aspekter af din karakter, fra færdigheder til typen niveauer. Afspilles via disse missioner alene (Usikker Passage og kæmpe for fødevarer) bør gøres primært på C rating, men kan også ske på B rating, hvis bruge varierede angreb. For partier, er B bedømmelse ideel.
  Efter level 20, kan spillerne ønsker at udforske lidt mere ved at overskriften over til Parum for gale Creatures og Sleeping Warriors missioner. Neudaiz er også godt for Mizuraki Defense og Forest Islands missioner, men du måske ønsker at spille de fleste af disse inden en fest. Hvis du keder dig, System Defense og Valley of Carnage missioner på Moatoob er interessante, men ikke nødvendigvis så afbalanceret for elementer og få niveauer.
 2. 2
  Få venner og finde partimedlemmer. Finde partimedlemmer er en enkel opgave, da PSU muligt for spillere at starte missioner der er åbne for alle, der ønsker at deltage. Making venner kan være mere udfordrende, medmindre du er en yngre gamer. Siden PSU blev udgivet på konsol systemer samt pc-platform, er der et væld af unge og yngre voksne med online-konti.
  Making venner i PSU kan være en nem opgave for yngre spillere, men bliver vanskeligere for modne spillere. Inden PSU, kan mange modne gamere finder det udfordrende at møde andre spillere, der er høflig, respektfuld og venlig. Uanset din alder, er du i sidste ende bundet til at finde en anden i PSU, som du kan kalde "ven". Når dette sker, og hver gang du logger ind PSU, forvente at modtage private beskeder anmoder om at gøre en "run".
  En alternativ måde at finde holdkammerater og få venner er at gennemsøge områder umiddelbart uden for populære mission udgangspunkter. Typisk spillere vil pause her, mens de venter på andre i deres team. På tæt befolkede servere, vil dette ventetid tiltrække flere spillere, der søger sociale interaktioner, partimedlemmer og venner.
 3. 3
  Tjen meseta. Gennem missioner, vil du opdage, at containerne kan brydes åbent at finde emner, mens skabninger bærer begge poster og meseta. Disse elementer kan sælges til NPC butikker (dvs.: butikker på 2. sal i Space Colony), men på et stort tab i forhold til deres faktiske værdi. Hvis du lyst til at sælge varer, du har indsamlet til at købe din næste stykke udstyr, sælger kun lavt niveau våben, rustninger og forbrugsstoffer (monomate, dimate, etc.). Selvom du måske finde lidt brug til syntese poster (Photon, El-foton, Carlian, Hustle Berry, etc.), gemme dem med dig partner maskiner (PM). Når du er klar til at åbne din egen butik, vil du være glad for du gjorde.
  De fleste Synthesis poster sælger godt til andre spillere, især fotoner. Fotoner ikke solgt af NPC butikker (dvs.: Ban-foton og Ray-foton) kan sælge for hundreder, hvis ikke tusinder af meseta til andre spillere. Sammenlign dette med 5-25 meseta du vil modtage, når de sælger til NPC butikker. Du ønsker sælge disse indsamlede elementer i din butik, når du køber en "Åben Shop" billet.
  Mængden af ​​meseta (PSU valuta) du optjener for hver mission er i alt fire faktorer:
  • Meseta droppede når et væsen bliver dræbt (positivt beløb)
  • Meseta tjent som en bonus, når en mission er fuldført (positivt beløb)
  • Meseta Værdien af ​​genstande indsamlet fra skabninger og beholdere (positivt beløb)
  • Den meseta at genoplade dine våben (negativt beløb)
 4. 4
  Køb og lagerføre en butik. Som nævnt ovenfor, bør dette være dit første store køb og din første prioritet. Det er det afgørende første skridt i at erhverve store mængder af meseta på kortest mulig tid. Spilleren shop ("Åben Shop" punkt), kan købes for 15.000 meseta fra værelset dekorationer butik på 2. sal i Space Colony. Tag det til din PM og "remodel" dit værelse ved hjælp af billetten.
  Hvis du har gemt de fleste af de syntese elementer, du fandt tidligere i spillet, vil du ønsker at sælge dem nu gennem din butik. Gøre nogle forskning før tid ved at besøge andre player-run butikker for at få en ide om PSU player-drevet marked. Husk, at nogle spillere er kun interesseret i pris fugning. For mere information om prisen udhuling, henvises til advarslen "Undgå player shop fugning" nedenfor.
  For nu, sælger simpelthen, hvad du finder. Når din PM får nok niveauer (20 eller flere), begynde at syntetisere dine egne emner efter din PM s fagområde. Et eksempel prisliste for fotoner, der matcher markedet på en bestemt dag (hvad spillerne er villige til at betale for at flytte elementer hurtigt) er inkluderet i tips sektionen.
 5. 5
  Feed din partner maskiner (PM). Din PM er den mest dynamiske komponent i online fraktion af PSU. Det kan holde elementer, syntetisere elementer indrette dit værelse, og endda køre din butik! Alligevel er det mest udfordrende og tidskrævende del af at udnytte din PM fodre den. Dine PM gevinster niveauer i forhold til hvilke emner, du fodrer den, at miste point i nogle områder, da det får point i andre. Din PM har højst 100 niveauer, kan det få, men disse niveauer kan distribueres i et område (Striking, Ranged, Technic eller Armor). Desuden vil din PM også morph på niveauer 20, 50, og 80. På niveau 80 (omtalt som en fuldt udviklet PM), vil din PM tilbyde dig hendes partner kort og være i stand til at deltage i din fest for missioner.
  For en slående PM (GH-410 og GH-420), skal du starte ved at fodre den lavt niveau restoratives såsom monomates og nærkampsvåben. For en Ranged PM (GH-430 og GH-440), bruger fælder og varierede våben. Og for en Technic PM (GH-450), brug tech skiver eller stænger kombineret med lavt niveau restoratives. Der er i øjeblikket ingen kendte fuldt udviklet PM for kun Armor. Men der er sko, der sælges for 1000 meseta på tøjbutik i Moatoob som er guldstjerner og vil øge ur PM rustning bedømmelse efter en kæmpestor 22 i rustning. Som du tjene mere meseta, vil du ønsker at fodre din PM dyrere varer. Dette er især nyttigt, hvis du er i et kapløb for at få en fuld-udviklet PM, med masser af tid til at spille PSU. Det er nyttigt at bruge de fleste af din butik indkomst til at finansiere opgaven med at fodre din PM. Når din PM er fuldt udviklet, vil det være i stand til at syntetisere de dyrere våben, linje skjolde, og elementer. Dermed vil give dig mulighed for at gøre en endnu større fortjeneste fra din butik.

Tips

 • Rimelig Photon prissætningen for din butik (disse kan variere fra tid til anden):
 • Gra-foton 500
 • Di-foton 1000
 • Im-foton 100
 • Ray-foton 500
 • Ban-foton 250
 • Zon-foton 500
 • Photon 50
 • El-foton 100

Advarsler

 • Omhyggeligt fodre din PM. Du kan fodre din PM 100 emner, før det er "fuld". Efter en PM har fastet i 12 timer (ikke fodret noget), vil dens emne fodret tælle nulstilles. Så vil du være i stand til at fodre den anden 100 punkter og fortsætte cyklussen. Hvert element fodret til din PM vil lægge sammen og trække point fra visse områder af specialisering. Når din PM når et bestemt antal point i et område (angivet med den røde bar), vil det få et niveau på dette område. Selvom punkter kan fratrækkes et område, niveauet er permanente. Den eneste måde at fjerne uønskede niveauer er at købe en "PM Device NUL" fra værelse dekoration butik på Space Colony. Denne enhed vil nulstille din PM til nul for alle niveauer og point.
  Nogle optjente point vil være vanskeligt at vende, mens andre punkter vundet og tabt ved visse typer af elementer fungerer godt i kombination med punkt justeringer af andre elementer. Dog vil en planlagt fodring tidsplan eliminere behovet for at gøre nogen gætterier. Besøg Psupedia s side for partner maskiner for yderligere tip og en komplet vare typen chart for fodring.
 • Virtuelle genstande solgt for real-life valuta. eBay allerede noget mættet med PSU virtuelle meseta til salg. De fleste af de eBay-auktioner for meseta er "Køb nu" auktioner reklame millioner af meseta til salg i 5€ til 15€ USD. Ærlig ophobning af en million meseta i dette beløb tager uger, hvis ikke længere, og akkumulere 99 mio meseta ærligt er nær umuligt i betragtning af hvor længe PSU har været tilgængelig. De fleste af disse auktionsvarer er genereret som følge af hacks eller snyder. Alligevel er nogle personer sælger meseta og sjældne genstande ærligt. Disse auktionsvarer typisk fra 100 tusind meseta til en million meseta og sælge mere end 15€ USD.
  Intet af dette er dækket eksplicit i SEGAs PSU vilkår og betingelser, EULA, eller regler og bestemmelser, der findes på deres officielle hjemmeside. Alligevel de regler og bestemmelser gør modvirke køber virtuelle genstande for real-life valuta. Desværre er det ikke nærmere konsekvenserne af en sådan handling, eller hvorfor det frarådes. Det er endda usikkert, om SEGA PSU team og / eller PSU GMs ville være i stand til at skelne meseta der blev tjent ærligt vers uærligt. Det er et gråt område, der vil højst sandsynligt ikke ind for køb af virtuelle PSU poster. Mange eBay sælgere sætte en ansvarsfraskrivelse i deres annoncer, at du ikke køber virtuelle genstande, men snarere betale for deres tjenester (dvs. tid) til at erhverve de poster. Hvis du sætter pris på dit PSU-konto, styre fri af eBay-auktioner til PSU poster.
 • Online spil afhængighed. Som med de fleste andre former for afhængighed, er online spil afhængighed en reel og videnskabeligt bevist problem. Folk har forskellige, om ikke enestående, erfaringer med afhængighed, men alle, der spiller online spil for enhver længere periode er udsat for online spil afhængighed. En non-profit organisation til at tilbyde gensidig støtte er kun et link væk: Olg-Anon online gamere anonyme.
  Selvom PSU ikke passer ind i den populære MMORPG (massivt multi-player online rollespil) genre, er det meget ens. Selve spillet tilbyder i øjeblikket 18 officielle servere (hver kaldet en "univers"), hver en nøjagtig kopi af den anden. Intet i de servere er permanent ændret af spillere bortset spiller værelser og spiller butikker, der server uafhængig og langt mindre tilpasselig end de fleste online rollespil. Desuden er parterne er begrænset til 6 spillere ad gangen, nedgradering af populære 'massivt multi-player' udtryk til bare "multi-player" for PSU. Sociale interaktioner mellem aktører uden for et missioner er tættere på online rollespil, men stadig mangler en følelse af fællesskab. Mens dette skrives, i øjeblikket PSU havde 30.000 + spillere, og det er usikkert, om der repræsenterer den samlede spillere fra hele verden eller bare i Europa. Det er også uklart, om dette tal inkluderer spillere, der har købt PSU men i øjeblikket ikke spille online.
  Heldigvis PSU spil ligner klassiske video spil ved at hver "mission" er beslægtet med en »niveau«, med en indlysende start-og slutpunkt, herunder sejr betingelser efter afslutningen. Dette mindsker graden af ​​afhængighed for nogle spillere. Alligevel er det muligt at udvikle en afhængighed af PSU, og derfor tilrådeligt at overvåge dine spilvaner mens du spiller PSU.
 • Undgå player shop fugning. Dem, der spiller PSU, ligesom de fleste andre online communities, hagl fra en række forskellige baggrunde og repræsenterer en ukendt række aldre. Desværre dette inkluderer spillere, der enten har lidt samvittighed eller lidt pleje for andre spillere. Ligesom det er tilfældet i ethvert samfund, vil folk spiller PSU forsøge at con og fidus. En af disse ulemper tager den passive form for pris gouging. Enhver spiller spillet for en rimelig tid, vil nemt kunne spotte overinflated priser (ellers kendt som 'rip-offs "). Men det er lettere at blive offer for de mest lumske pris gouging ordninger.
  Pris udhuling består af én del grådighed, og en anden del Fødselskirken. Det starter, når en spiller forsker markedsprisen for hans eller hendes poster ifølge andre player-run butikker. Det spiller så sætter hans eller hendes priser tilsvarende. Prisen udhuling opstår, når de priser, de referencepriser blev overinflated til at begynde med, uanset den reelle markedsværdi. For eksempel kan en spiller har besøgt 20 butikker for at få et udsnit af priser på Omega Acid. Den spiller finder priser i intervallet 1.000 til 20.000 meseta med en stærk hælder til 5.000. De til gengæld markere deres Omega Acid til salg på 6.000. Det samme sker med andre spillere indtil til sidst Omega syrer, som skulle sælge for 1000 nu sælger for 10.000 i et stort antal spiller-run butikker. Dette er ikke et efterspørgselsstyret marked, men resultatet af visse naive eller grådige spillere over-oppustning af prisen på et specifikke elementer med ringe hensyn til rent faktisk at sælge varen. Dette er også til dels skyldes spillerne indstilling priserne alt for høje, fordi de ikke har intentioner om at sælge genstande, men snarere de vælger at behandle deres ulåst rum med en butik som et lager.
  Alligevel er der en markedspris for de fleste emner, og det er udbud og efterspørgsel drevet. De fleste elementer skal sælge for omkring 50% af, hvad en NPC butik ville sælge det til. Dette er også 10 gange, hvad en NPC ville betale for det - NPC shop prisen er 20 gange sælge værdien af ​​et element. For encifret priser, være opmærksom på, at værdien er afrundet lidt (for eksempel, kan en vare, der sælger for 2 meseta faktisk være værd 25. meseta på afspilleren marked og købt fra NPC butikker for 50 meseta).
  En anden meget indflydelsesrig grund til pris gouging er det faktum, at flere og flere meseta genereres gennem udnytter af PSU klienten (snyd). Selv om dette ikke har en direkte indvirkning, det mindre værdifulde meseta bliver, jo flere spillere er villige til at bruge på én shop element. Undgå pris gouging ved at sammenligne fire faktorer. Hvis disse faktorer ikke svarer til prisen findes i player butikker, er det enten en overinflated pris eller resultatet af pris gouging. De fire faktorer:
  • 50% af NPC Shop prisen (eller 10 gange sælger værdi)
  • Efterspørgslen efter elementet (dvs.: behovet for specifikke syntese elementer til at skabe bestemte våben)
  • Item tilgængelighed. Er det almindeligt forekommende i missioner eller popper op sjældent selv få missioner?
  • Prisen på post i butikker, der sælger ud hurtigt vers prisen på post i butikker, der er aldrig i stand til at sælge den.
 • nProtect. PSU beskæftigede software, der kaldes nProtect Spil Guard til at sikre deres online-servere og forhindre spillere i at bruge undergravende software til at hacke og / eller drage fordel af spillets klient. I teorien er det et klogt valg i at holde serverne fri for snydere og hackere. Men nProtect software kendt for at "kapre" en pc funktionalitet og sikkerhed. Det blokerer alle forsøg på en PC software til at skabe besked kroge ind i systemet (såsom tastetryk) og åbner gabende huller i Windows XP sikkerhed. Dette kan være yderst irriterende for enhver, der forsøger at multi-opgave med makroer, mens du spiller PSU. Det er også være et mareridt, hvis pc'en er angrebet af malware, mens nProtect er i drift. I det væsentlige, tilbagekalder nProtect nogle af de computing friheder, vi tager for givet. Besøg Security fokus 'Nprotect artiklen for instruktioner om fjernelse nProtect efter PSU er blevet afinstalleret.
  Den gode nyhed er, at nProtect vil kun blokere besked kroge, når PSU er lanceret, og under spillet (selvom sikkerhedsbrist er stadig til stede). Nogle har hævdet at omgå nProtect eller kode hacks at narre nProtect, men de fleste af disse påstande er rygter eller flygtige øjeblikke. nProtect Spil Guard er opdateret til at beskytte sig mod eventuelle hacks på regelmæssig basis. Et hack eller workaround, der kan arbejde i dag, vil sandsynligvis ikke arbejde i morgen. nProtect vil spærre brugen af ​​alle populære makro-software, specielt forhindre den fra at kommunikere med pc'en. Dette omfatter Logitech G11/G15 tastatur med makro-funktion, og en anden makro funktionalitet, der er software-drevet.

Ting du behøver

 • PSU spil. PSU retail box spil er tilgængelig fra online og butiksfacade detailhandlere.
 • Playsega konto. SEGA sælger forskellige regnskaber for deres spil, men PSU konto (kendt som en "Guardian" konto) var oprindelig til rådighed for en 10€ 0,99 månedligt abonnement. Den aktuelle pris kan reduceres.
 • Gaming platform. PSU er tilgængelig for PC og nogle spillekonsoller.
  • XBox 360. Online spil er på et isoleret netværk.
  • Playstation 2. Online spil er på samme netværk som pc-klienter.
  • PC-platformen. Online spil er på samme netværk som PS2 klienter. PC hardware anbefaling (ikke krav):
   • CPU - Intel Core 2 Duo, Pentium D eller en AMD CPU med en 3800 eller højere ydelse rating. Dette vil virkelig hjælpe skære ned på load-tider mellem områder.
   • Video - PCI-E grafikkort med 128MB RAM eller mere, enten nVidia 7600 serien eller bedre modeller eller ATI X1600 eller bedre modeller.