Wkudk

Hvordan finder en sang, du ikke ved noget om

Har et mysterium sang fast i dit hoved? Du ønsker at lytte til det igen, men du aldrig fanget navnet! Her er nogle værktøjer til at hjælpe dig med at finde ud af navnet på en sang.

Steps

Hvordan finder en sang, du ikke ved noget om. Spørg dig selv, hvis sangen lyder bekendt.
Hvordan finder en sang, du ikke ved noget om. Spørg dig selv, hvis sangen lyder bekendt.
 1. 1
  Google det. Sandsynligvis den hurtigste og nemmeste måde at besvare dit spørgsmål er at skrive, hvad du ved om sangen i Google. Tilføj oplysninger, som du kan, såsom tv-show du hørte den, uddrag af teksterne, om dens sunget af en mand, kvinde eller gruppe, og så videre. Sætte i ordet "lyrics" i anførselstegn måske at forfine din søgning. Glem ikke at sætte anførselstegn (") før og efter teksten i sangen.
 2. 2
  Brug en app. Der er gratis tjenester, der kan analysere lyd og fortælle dig, hvis det passer en sang i sin database.
  • Hvis du har en iPhone eller Android smartphone, kan du downloade og installere den Shazam app fra App Store. Næste gang du hører den sang, starte Shazam og bede den om at begynde at tagge en sang.
  • Tunatic er et stykke software, der vil analysere en prøve af musik og forsøger at fortælle dig navnet på sangen. Hvis du kan optage en prøve af den sang, du ønsker at identificere, gå til Tunatic og hente deres ansøgning. Installer den, og følg instruktionerne for at identificere din prøve.
  • Hvis du har en smartphone, kan du prøve at downloade SoundHound. Hvis du har en computer med en mikrofon, prøv Midomi. Begge giver dig mulighed for at nynne eller synge en sang, og vil forsøge at fortælle dig dens navn.
  • Prøv SongTapper og tryk i rytmen i sangen, mens du synger det i dit hoved. Du vil måske være i stand til at finde din sang der.
 3. 3
  Bruge iTunes. Hvis du hørte sangen på et tv-show eller film, kan du prøve at søge efter den soundtracket på iTunes. Hvis du finder det, spille gratis prøver af hver sang på albummet ved at holde musen over nummer og trykke på den blå play-knappen, der vises.
 4. 4
  Lyt til radioen DJ. Hvis du hører den sang i radioen, så prøv at holde sig rundt i et øjeblik og lytte. DJ kan gå over de sange, han eller hun lige har spillet.
  • Mange radiostationer tilbyder en liste over nyligt spillede sange på deres hjemmeside eller via tekst. Hvis de ikke gør det, ringe ind og spørge, om de kan hjælpe dig med at identificere den sang.
 5. 5
  Spørg dig selv, hvis sangen lyder bekendt. Er stemmen adskilt? Kunne det være nogen, du allerede lytte til, eller lignende? Hvis du synes, det lyder meget som en sanger eller gruppe, du har hørt, kontrollere, at bandets hjemmeside eller deres fansider for at se, om de har nogen nye udgivelser.

Tips

 • Prøv at gøre teksterne du skriver i særskilte, og undgå de mest almindelige ord som "den", "og", "eller", "men" osv.