Wkudk

Hvordan man ændrer et bilbatteri

Automotive batterier ikke vare evigt. Hvis du opdager dine forlygter dæmpning, eller hvis det har været 3-7 år siden du fik et nyt batteri, eller bilen har brug for en jump-start, kan det være tid til en forandring. Du kan medbringe din bil til en erfaren og betroet automekaniker, eller du kan få arbejdet gjort selv. Ændring af et batteri er en hurtig og nem opgave i de fleste personbiler og varevogne og kan gøres med minimale værktøjer.

Steps

Hvordan man ændrer et bilbatteri. Sørg for, at batteriet skal udskiftes.
Hvordan man ændrer et bilbatteri. Sørg for, at batteriet skal udskiftes.

Har du brug for et nyt batteri?

 1. 1
  Sørg for, at batteriet skal udskiftes. Du ønsker ikke at bruge tid og penge at installere et nyt batteri, hvis problemet ikke er hos selve batteriet. Tag følgende tre ting i betragtning:
  • Kig efter sulfat oprustning i form af en hvidlig eller blå rest omkring terminalen - fjerner det kan nogle gange løse problemer med en defekt batteri. Bemærk: Du må ikke røre ved dette pulver med dine bare hænder, da det ofte kan indeholde tørret ud svovlsyre, som vil begynde at ruste din hud.
  • Kontroller, at batteriet er blevet givet mulighed for at genoplade korrekt ved at køre konstant i 30 minutter (med minimal elektrisk brug, herunder klimaanlægget).
  • Endelig bør du kontrollere generatoren. Nogle biler har også en batterimåler, med motoren kørende, generatoren normalt opretholder en beregning tæt på 13,8-14,2 volt i et velfungerende afgiftssystem. Batteriet skal have 12,4-12,8 volt med motoren slukket, og ingen tilbehøret belastning.
 2. 2
  Køb den rigtige erstatning batteri. Find ud af, hvad slags batteri du erstatter (Eller dimensioner af dit batteri) og bringe dette bilens mærke, model og motorstørrelse oplysninger til en lokal auto dele butik. Dette er vigtigt, fordi bilbatterier varierer i størrelse, og elektriske kapacitet og vil du ønsker at købe et batteri, der passer til størrelsen af ​​batteriet bakken / support i dit køretøj.
  • I nogle områder af USA, vil du blive opkrævet et "kerne" gebyr, når du køber et nyt batteri, hvis du sætter i din gamle batteriet efter, eller når du køber din nye batteri vil du ikke få opkrævet dette gebyr.

3 ting at gøre, før du fjerner batteriet

 1. 1
  Nummer 1: Oprette en sikkert arbejdsmiljø. Park på en flad, plan overflade i sikker afstand fra trafik, gnister eller åben ild. Sæt på parkering bremsen. Ryg ikke, og sørg for eventuelle rygere i nærhed til arbejdsområdet ved ikke at ryge så godt. Husk, at elektricitet er ikke den eneste fare, batterier indeholder svovlsyre elektrolyt-opløsning, som er stærkt ætsende (dvs. kan brænde din hud) og producerer en brændbar gas. Tag handsker og sikkerhed.
 2. 2
  Nummer 2: Tag cigartænderen og sæt memory keeper i cigarettænderen. En komplementær metal-oxid-halvleder (CMOS) vil holde og indstillinger for radioer og navigationssystemer fra at få slettet, når du fjerner batteriet. Hvis du ikke har en hukommelse keeper at du har alle de stifter til dit elektroniske udstyr, før du starter. Du ønsker måske at tjekke din bil manual for at se, hvilke enheder kan blive påvirket.
 3. 3
  Number 3: - Efter at åbne din hætte, prop stang bruger til at holde din hood åbent (De fleste nyere biler har hætter, der holder sig op.

Tag det gamle batteri

 1. 1
  Find batteriet - Batteriet skal være placeret i en tilgængelig del på hver side af bilens ramme. Batteriet er en rektangulær kasse med to kabler, der er knyttet til den. Nogle europæiske biler (nogle BMW) får batteriet under måtten i bagagerummet, eller inde i fender af hjulet godt (nogle Chryslers). Sidstnævnte er ofte meget vanskeligt at fjerne.
 2. 2
  Identificer batteripolerne - Find de positive og negative terminaler af den gamle bilens batteri. Den positive terminal vil have et plustegn, og den negative terminal vil have et minustegn.
 3. 3
  Afbryd den negative terminal - Løsn negative kabelklemme med en skruenøgle (Normalt 8mm eller 10mm), og skub det ud af terminalen. Hvis kablerne umærket, mærke dem, så de ikke bliver blandet op (ellers kan du ødelægge din bils elektriske system senere). Det er også vigtigt, at du afbryder den negative terminal stikkontakten, før den positive terminal stik. Ellers kan du kortslutte den positive terminal til en jordet del af bilen.
 4. 4
  Afbryd positive terminal.
 5. 5
  Tag bilens batteri - Løsn batteriholderen og fjerne eventuelle skruer, klemmer eller stænger holder batteriet på plads. Forsigtigt løfte batteriet ud af bilen. Husk, at et batteri kan veje 30 til 60 pounds, eller 13,5-27 kilo, så hvis du har nogen rygproblemer, få en hjælpende hånd.

Sæt det nye batteri

 1. 1
  Rengør klemmer og batteriet bakke. Du kan bruge en bagepulver løsning og en stålbørste. Hvis der er nogen alvorlig korrosion, overveje udskiftning af en mekaniker. Ellers lad området tørre, før du flytter videre til næste trin.
 2. 2
  Udskift batteriet - Placer det nye batteri, hvor du lige har taget det gamle batteri ud, med de positive og negative terminaler på de korrekte sider. Tilslut alle skruer, klemmer eller stænger, der kan holde batteriet på plads.
 3. 3
  Tilslut den positive terminal - Stram klemmerne ved hjælp af en skruenøgle.
 4. 4
  Tilslut det negative terminal - Stram klemmen med skruenøgle.
 5. 5
  Påfør batteri lithium fedt - Sprøjt terminaler med lithiumfedt at forhindre korrosion.
 6. 6
  Luk hætten - Luk hætten af din bil fast og starte din bil. Kontroller, at alle elektroniske enheder fungerer korrekt.

Korrekt bortskaffelse af det gamle batteri

 1. 1
  Bortskaf det brugte batteri på servicestationer garager, auto levering butikker, og genbrugspladser. Der kan være et mindre gebyr for tjenesten, men smide batteriet væk som normal skrald er ikke en mulighed.

  • I USA oplade de fleste batteri detailhandlere et depositum på batteriet, som vil blive refunderet med tilbagelevering af et gammelt batteri.

Tips

 • Horn spørgsmål, hvis din horn slukker mens du tilslutter din nye batteri, så prøv at sætte nøglen i tændingen "tilbehør", så alarmen kender bilen ikke bliver stjålet.
 • Genstart om nødvendigt alt dit elektroniske udstyr ved at skrive i PIN-koden.
 • Mange Auto Electric butikker vil udføre en test af afgiftssystemet samt batteriet og rådgive dig om dine behov. Disse butikker er eksperter i den korrekte funktion af dit køretøj elektriske systemer.
 • Undertiden batteriet er placeret i bagagerummet af bilen eller bag forskærmen.
 • Nogle store køretøjer har mere end ét batteri, til tider i forskellige steder.
 • Nogle biler har batteriet under bagsædet.

Advarsler

 • Hvis du bruger nogen ringe, fjerne dem eller dække dem med elektrisk tape eller latexhandsker før der arbejdes på elektriske systemer. Selv en afladet batteri kan levere strøm nok til at smelte en guldring, som ville resultere i alvorlig personskade.
 • Må ikke tillade nogen bilbatteri at slå på siden eller på hovedet.
 • Ikke efterlade nogen metalgenstande på batteriet som de to terminaler kunne tilsluttes, hvilket gør en kreds.
 • Lad ikke det brugte batteri til at komme i kontakt med dit tøj. Hvis du gør, to eller tre vaskecyklusser senere, vil huller vises i tøj fra hvor syren har ædt gennem dem. For at være på den sikre side, bære en engangs forklæde eller gamle tøj du har til hensigt at skille sig snart.
 • Du bør aldrig forbinde de to batteripoler direkte.
 • Sprøjt ikke lithium fedt på andre dele af motorblokken andet end de positive og negative terminaler.
 • Altid øjenbeskyttelse og handsker.

Ting du behøver

 • 1 nyt batteri
 • 1 batteri lithiumfedt
 • Værktøj for batteripolerne: (enten skruenøgler eller stikkontakter bør arbejde)
  • 2 justerbare skruenøgler
  • 8mm, 10mm, 12mm og 13mm skruenøgler / sokler. Batterier med side-terminaler er normalt 8mm, top terminaler er normalt 10mm men min være 11-13mm. En 13mm sokkel og udvidelse er normalt kræves for batteriet indehaver eller nogen barer over batteriet.
 • 1 PIN memory keeper (valgfri)
 • 1 stålbørste
 • 1 par beskyttelsesbriller
 • 1 par gummihandsker