Wkudk

Hvordan man skriver en kærlighedssang

Gennem historien har kærlighedssang været øverst på listen over sangen emner. Der er tusindvis af sange simpelthen hedder "Jeg elsker dig",. Hvis du gerne vil lære, hvordan lave din egen personlige sang om kærlighed, er denne artikel for dig. Læs mere her!

Steps

Hvordan man skriver en kærlighedssang. Skriv om din kærlighed.
Hvordan man skriver en kærlighedssang. Skriv om din kærlighed.

Første del: opbygning teksterne

 1. 1
  Skriv om din kærlighed. Før du tænder dit hjerte i poesi og musik, vil du ønsker at udtrykke dig selv uden de begrænsninger af måleren og rim. For at gøre dette, beskriver den person, du elsker, hvordan de gør du føler, og hvordan det føles at være sammen.
  • Du kan beskrive deres fysiske attributter, herunder hvordan de ser ud, hvordan de bevæger sig, hvordan de elsker, hvordan de dance-noget, der beskriver dem fysisk.
  • Også beskrive dem følelsesmæssigt. Er de stærke, modige og ligefremme, eller måske stille og eftertænksom. Alt, hvad der beskriver, hvem de er, og deres personlighedstræk er godt at skrive ned.
  • Beskriv "os" i dit forhold. Tal om de ting du gør, eller ikke gør. Tal om, hvordan du fik sammen, og hvad dine håb er for fremtiden. Selv hvis du faktisk ikke sammen med genstanden for din kærlighed, kan du forestille dig, hvordan det ville være ligesom hvis du var sammen.
 2. 2
  Opret metaforer. Dette er, hvor din kreativitet vil komme ind Udvid historien om din kærlighed ved at beskrive det på måder, der er meget ikke bogstavelig. En metafor, når det er mest grundlæggende, der beskriver, er hvad noget er ved hjælp af noget, er det ikke.
  • For eksempel kan du elsker hende, dels fordi hun dufter godt, hvilket er rart, men gør ikke til en vindende linje i en kærlighedssang! I stedet kan du skrive, at hun er et felt af blomster på en varm, duftende aften.
  • Arbejde gennem din fortælling, tilføjer så mange metaforer, som du kan. Nogle kan vise sig at være elegante mesterværker, kan nogle være så duftende som byen dump. På dette tidspunkt, er målet ganske enkelt at undersøge, hvad man kan sige om din kærlighed.
 3. 3
  Forskøn din fortælling med vise dem. Ligesom metaforer er lignelser måder at beskrive din kærlighed ved at bruge noget symbolsk. Men en lignelse tyder blot, at én ting er ligesom en anden.
  • Igen ved hjælp af din kæreste s lugter som et eksempel, kan man sige, hun er ligesom et felt af blomster. Men uden at sige hvorfor hun er sådan, forlade dig lytteren hængende: er hun ligesom et felt af blomster, fordi hun er farverigt, eller lugter godt, eller tiltrækker mænd som bier til nektar? Alt er muligheder, så sørg for at fuldføre beskrivelse!
 4. 4
  Find dit billede. Når du har udfyldt i fortællingen, og har en klarere idé om både genstanden for dit ønske, og hvordan du får til at beskrive dem, kan du begynde at regne ud, hvordan din sang kommer til at arbejde. For at give din lyrics formular, oprette et samlet billede plads til teksterne til at udfylde.
  • Ved hjælp af ovenstående eksempel, kan du vælge at bruge den overordnede billede af en have. Du har allerede blomsterne derinde. Måske du kan bruge rødder, eller honningbier, eller andre af havens dele til at bygge dine tekster.
 5. 5
  Byg en ordliste. For at oprette nye foreninger ud af din fortælling, brug dit billede og en synonymordbog til at oprette en ordliste, som du kan trække på.
  • For eksempel, ", have" fra dig kunne opremse ord som "vækst" eller "flower", "tendens" eller måske "væksthus" for en steamier image!
 6. 6
  Find nogle rim. Brug ordlisten du opretter fra dit billede, en rim ordbog bruge til at finde den bedste rimende ord eller ord for hvert billede ord, du har oprettet. Nogle vil måske være lettere end andre!
  • For eksempel låne ord som "flower" sig dårligt til rim: "shower", "bower" og "magt", mens andre er mere af en udfordring, som "vækst". Du kan bruge denne rimede liste til at indsnævre de ord, der vil arbejde ved at fjerne dem, der er enten akavet eller ikke vil arbejde på alle.
 7. 7
  Definer den bue af din sang. Nu hvor du har en idé om, hvordan du kommer til at indramme dit ode til din kærlighed, skitsere, hvad du vil sige, og hvordan du ønsker at sige det. En typisk format til kærlighedssange er "vers, vers, omkvæd, vers, omkvæd."
  • Hvert vers siger noget nyt om emnet, og koret binder det hele sammen. Skitsere, hvad du ønsker hver sektion for at sige.
  • For eksempel kan vers 1 tale om, hvordan du ser din kærlighed, det andet vers, hvordan hun gør du føler, og den tredje vers kunne beskrive, hvordan du forestiller dig i fremtiden.
  • Koret kan gøre en række ting: du kunne som stedet at bringe det hele tilbage til haven, hvor din kærlighed gror, eller bruge den til at beklage, hvordan alle disse ting kommer til intet uden haven din fantasi. Det hele kan trækkes fra narrative du oprettede!

Del to: at sætte din sang til musik

 1. 1
  Tænke frit. Før du rent faktisk begår ord til melodi, er du nødt til at komme op med den grundlæggende idé for melodien. Mange gange som du skriver, vil dette ske spontant. Hvis det er tilfældet, anser dig selv heldig! Dog vil der være tidspunkter, hvor muse svigter dig, og du er nødt til at udvikle en melodi.
  • Start med at tænde din optageenhed. Uanset om det er så simpelt som en kassettebåndoptager eller som involveret som ProTools rig, ideen er den samme: at holde styr på dine ideer.
  • Brug dine tekster som en metrisk hjælp, start summende melodier, der opstår for dig. Hvis du ønsker, kan du bruge de faktiske ord bidrage til at udvikle melodien, eller du kan gøre som kunstnere som Peter Gabriel gøre, og synge nonsens stavelser bare for at få en fornemmelse af melodien.
  • Gør dette for omkring en halv time, så lad det hvile. Tag en pause, gå tur med hunden, se dine favorit tv-show-Det er ligegyldigt, hvad, så længe du klare dit hoved og ører af din sang i omkring en time.
 2. 2
  Lyt til, hvad du har optaget. Sæt dig ned med pen og papir, og lytte til din optagelse. Du kan finde sektioner, som fascinerer dig, og nogle, der placerer dig til at sove. Notér dem, der bevæger dig, og bruge dem til at udvikle din melodi.
  • Som du udvikle dine melodiske ideer, overføre dem til din guitar eller klaver at spille. Hvis du er ligesom mange, og ikke har en uddannet stemme, spille melodien på klaver eller guitar vil virkelig hjælpe dig med at fokusere på sangen.
 3. 3
  Tilføj harmoni. Som du oprettede din melodi, er det sandsynligt, du indebar harmonier, som du vil bruge. Syng gennem din sang, der arbejder ud den grundlæggende akkord struktur. Dette behøver ikke at være involveret eller fancy-melodier kan være reharmonized senere, for ekstra renter eller endda en anden smag.
  • Det er lige gyldige til at begynde med en harmonisk struktur, og arbejde ud melodien baseret på de akkorder, snarere end den anden vej rundt. Faktisk kan du endda oprette teksterne efter du har oprettet den musikalske opbakning. Nogle mennesker finder en metode lettere end de andre. Hvis én måde ikke virker for dig, så prøv de andre i stedet.
 4. 4
  Sæt det hele sammen. Når du har de ord, melodien og harmonien arbejdede ud, spille det! Brug din optageenhed, indspille et par varianter af din sang, så lad det sidde natten over. Den næste dag, lytte tilbage til det, du har indspillet, og vælge de bedste dele af hver variant, og bruge den til at polere din sang.
  • Gentag denne proces, indtil du er tilfreds med, hvordan din sang lyder. Når du er færdig, skal du finde din kærlighed, og syng din sang!

Tips

 • Sørg for, at det kommer fra dit hjerte, mens du skriver og synger den.
 • Skriv hvad du virkelig føler for nogen.
 • Jo mere du skriver, jo lettere bliver det.
 • Selvom det er en crush eller en du allerede med, skal du ikke være bange for at hælde dit hjerte ud.
 • Vær ikke bange for at vise dine sande farver og vise din beslutsomhed.
 • Må ikke være bange for at sige, hvordan du virkelig føler.
 • Sæt følelser ind i dine tekster og gøre dem dybtfølt.
 • Tænk over, hvordan du føler om denne person at gøre sangen lyden bedre.
 • Må være bange bare go for it.
 • Have det sjovt og lad ikke angst være en barriere for din kreativitet.
 • Må ikke overforbrug af ordet "kærlighed"! Prøv at sige, hvad du føler for ham / hende uden at sige "kærlighed", "baby" og andre cliche ord.
 • Power Tab, Guitar Pro, Garage Band og andre musik-indspilning apps er fantastisk til at skrive sange.

Ting du behøver

 • Papir og blyant eller en computer
 • Klaver eller guitar
 • En reel følelse for den pågældende person