Wkudk

Hvordan til at gøre en øresnegl ledning caddie

Så du har fået en iPod... eller anden MP3-afspiller, men det skøre øre BUD ledningen er for lang tid for dig? Her er en billig og nem alternativ til at betale 5€ -7 USD for en snor caddie på elektronik butik.

Steps

Hvordan til at gøre en øresnegl ledning caddie. Saml dine materialer.
Hvordan til at gøre en øresnegl ledning caddie. Saml dine materialer.
 1. 1
  Saml dine materialer. Forladte børns skum puslespilsbrikker arbejde meget godt for dette projekt, som gør billige "flip-flop" eller "Zori" type sko.
 2. 2
  Tegn dit mønster. Din caddie skal være ca 1,5 inches (3,8 cm) i bredden og 3 inches (7,5 cm) lang, så start med en passende størrelse stykke papir og fold det på kvartaler.
 3. 3
  Klip dit mønster og se om du kan lide den ser ud i det. Enderne skal være bredere end midten, og det bør ikke være længere end 4 inches (10 cm), men bortset fra, at din fantasi er den eneste begrænsende faktor.
 4. 4
  Trace dit mønster (r) på skummet.
 5. 5
  Skær skum. Placer et stykke skum under din skære for at beskytte bordpladen.
 6. 6
  Skær slidser i begge ender. Udvide den indvendige ende af spalten til at gøre en bedre indehaver.
 7. 7
  Bevel kanterne ved hjælp af en saks.
 8. 8
  Trim alle hjørner eller skarpe punkter at afrunde dem over.
 9. 9
  Wrap din øresneglen ledningen ved tucking stikket i den ene ende af din caddie og snoede ledningen til den ønskede længde, inden du spiser den anden ende i caddie.

Alternativ mønster

Skær skum som vist. Bemærk at dette ikke var skrå. Øresneglen huller er en nice touch. Skær dem lidt mindre end øret opløbet omkreds efter en dejlig, lun pasform.

Tips

 • Go Miljøvenlige med dine ørepropper og genbruge brugte skum i stedet købe et nyt stykke.
 • Brug en skarp, ny klinge.
 • Du kan dekorere og farvelægge det med permanent markører.
 • Enhver form, der er bredere på enderne end i midten kunne arbejde så længe du er inden for 1,5 x 3,5 inches (3,8 til 7,5 cm). Længere figurer tendens til at rippe og strække vil mindre figurer ikke holde alle i ledningen.

Advarsler

 • Brug passende forsigtighed ved håndtering af skarpe værktøjer som X-Acto knive.

Ting du behøver

 • 3/8ths til 1/2 tommer tyk skumgummi eller "håndværk skum". Den slags, der anvendes til børns legetøj og puslespil fungerer godt, som gør footpads fra de billigere typer flip flops. Undgå de hårdere, gummiagtige gulvmåtter.
 • X-Acto kniv eller lignende bladede værktøj.
 • Pen
 • Papir til mønsteret