Wkudk

Hvordan til at multitaske på en iOS-enhed

iOS 4.0 (tidligere kendt som iPhone OS) har en række ændringer, der gør det muligt for dig at gør multitasking med visse funktioner af dine apps. Ideen er at gøre din brug af apps mere intuitiv og til at give dig til at samle op, hvor du sidst slap, snarere end at have apps lukker ned på dig, når du skifter til en anden. For eksempel bør du være i stand til at besvare en SMS eller ring, holde en chat med en ven går og skifte tilbage til en suspenderet spil, når du er færdig. Eller du kan klikke på en internet-link i en mail, du læser, og i stedet for at lukke din post, vil det blot tage dig til internettet linket mens din mail åben for at skifte tilbage til, når du er færdig med internettet.

Apps er nu betragtes som "running" eller "hænger", afhængig af, hvor meget hukommelse af iPhone kan holde. Mens ikke "true" multitasking (som det ville tygge op batterierne) er ansøgningerne sat på pause, mens nogle emner såsom musik og evne til at modtage opkald fortsætte "kører i baggrunden". Her er hvordan man gør multitasking ved hjælp af iPhone eller iPod Touch.

Steps

Hvordan til at multitaske på en iOS-enhed. Gør dig bekendt med at skifte mellem senest brugte programmer hurtigt, uden at skulle vente på ladning tid.
Hvordan til at multitaske på en iOS-enhed. Gør dig bekendt med at skifte mellem senest brugte programmer hurtigt, uden at skulle vente på ladning tid.
 1. 1
  Gør dig bekendt med at skifte mellem senest brugte programmer hurtigt, uden at skulle vente på ladning tid.
  • Dobbeltklik på knappen Hjem. Dette vil bringe op multitasking display, der viser dine "for nylig brugte" apps. Knappen Hjem arbejder på en lignende måde til proceslinjen i Windows eller dokken i Mac OS X.
  • Rul eller svirp til højre (vandret), hvis du har brug for at se flere apps.
  • Tryk på et app til at genåbne den. Det vil åbne med det samme, og være præcis den samme, som da du forlod det, hvis den app understøtter multitasking. Det betyder, at din sidste spil, søgning, nyhed, etc., vil stadig være venter på dig til at afslutte det (det er blot "suspenderet" eller "frosset", indtil du vække det).
 2. 2
  Luk ud af en app. Hvis du ikke ønsker en app sidder rundt i sin suspenderet tilstand, kan du lukke den. Dette er nyttigt, hvis du er bekymret for, at iPhone kan være ved at løbe tør for hukommelse og lukke apps for dig. Simpelthen:
  • Dobbeltklik på knappen Hjem
  • Rul til højre på tværs af ikoner til at finde det, du ønsker at lukke
  • Tryk og hold på ikonet
  • Tryk på den røde cirkel med en streg (sletningen symbol). Den app vil lukke stedet for at blive suspenderet.

Multitasking aktiviteter at prøve

 1. 1
  Lyt til lyden, mens du fortsætter med at bruge en anden app. Lyd kan fortsætte med at streame, mens du tjekker for e-mails, spille et spil, surfing på nettet, etc.
 2. 2
  Besvare dine voice-over-IP (VoIP) opkald og holde gør hvad du ellers har brug for at på andre apps. En VoIP app klar til iOS 4 ikke længere skal stå åben for at modtage opkald, og det kan køre i baggrunden, mens du gør andre aktiviteter på iPhone.
  • Tage opkaldet, mens du fortsætter med at bruge andre apps. Du kan tjekke din e-mail, surfe på internettet, etc., mens du fortsætter med at snakke.
 3. 3
  Brug GPS med andre apps kører. Bruge GPS-app som sædvanlig, men lad dine andre ønskede apps kører. For eksempel, hvis du ønsker at lytte til musik kan du lade musikken app åbne på samme tid som GPS app. Når GPS app nødt til at fortælle dig hvad du skal gøre næste, vil iPhone 4 sænke musikken, så du kan høre GPS retninger.
 4. 4
  Tillad uploads eller downloads til at fuldføre i baggrunden, mens du fortsætter med at bruge andre apps. Start uploade eller downloade proces og tjekke det sker fint. Når du er beroliget det arbejder, skal du skifte til en anden app, så som din e-mail eller spille et spil, mens baggrunden opgaven er fuldført.

Tips

 • Apps skal være forenelig med iPhone for multitasking at arbejde. Dette betyder, at programmer skal opdateres med den korrekte kode. Du ved, hvis din app er konfigureret af, hvorvidt det pluk fra hvor du slap.
 • Du vil være i stand til at modtage advarsler uden at skulle åbne den app giver indberetningerne. Dette vil arbejde for tredjeparts apps, der giver dig alarmer som nyheder, sport vinder, vejr, alarmer, etc.
 • En række iOS 4 klar apps er allerede forelagt og godkendt til brug, og listen fortsætter med at vokse.
 • iOS 4 er ikke tilgængelig som en opdatering til den oprindelige iPhone eller iPod Touch og multitasking er deaktiveret på iPhone 3G og anden generation iPod Touch grund til at fremskynde problemer.

Advarsler

 • Ikke alle apps vil være tilladt at køre i baggrunden, og dette er en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre afladning af batteriet. Musik, VoIP og beliggenhed-tracking enheder vil fortsætte med at køre, mens du bruger et andet program, såsom at lytte til Pandora melodier eller besvare et Skype-opkald. De andre apps, vil dog blive "suspenderet" mode, let opstandne i dobbelt-tap på Hjem-tasten som beskrevet ovenfor.
 • Apps er slettet fra dvaletilstand, hvis iPhone løber tør for hukommelse. Holde dette i tankerne, hvis der er noget ufærdige!
 • Bemærk, at multitasking er stadig meget nyt, og der er ingen garanti for, at netop din app vil køre, hvor du sidst slap.

Ting du behøver

 • iPhone 3GS, iPhone 4, eller det tredje eller fjerde generation iPod Touch med iOS 4
 • Kompatibel iOS 4 klar apps