Wkudk

Hvordan til at spotte en falsk gennemgang hjemmeside

Et af de mere populære teknikker i sort-hat internet markedsføring er at skabe "falske anmeldelse sites." En falsk anmeldelse site overfladisk ligner en rigtig gennemgang websted og hævder at tilbyde uvildig sammenligning af et eller flere produkter. Forskellen er, at korrekturlæseren aldrig faktisk har undersøgt nogen af ​​produkterne. Dele af revisionen kan baseres på salgsmaterialet han har modtaget fra leverandøren, andre dele, såsom testimonials og numeriske ratings, er helt gjort op. Korrekturlæseren får en provision, uanset hvilket produkt, du vælger, forudsat at du køber gennem en af ​​de falske korrekturlæserens links. Naturligvis de produkter, der betaler den højeste provision får de mest positive vurderinger.

Falske anmeldelser kan være for ethvert produkt, men er allestedsnærværende i brancher såsom vægttab, software, udlån, online dating, og web hosting. De er så almindeligt, at det er næsten umuligt at finde en rigtig gennemgang for nogen af ​​disse produkter.

Med praksis, kan du lære om de vildledende markedsføring metoder disse sites bruger, og hvordan man kan opdage dem.

Steps

Hvordan til at spotte en falsk gennemgang hjemmeside. Tjek om de udgående links på de gennemgåede produkter omfatter en affiliate tracking kode.
Hvordan til at spotte en falsk gennemgang hjemmeside. Tjek om de udgående links på de gennemgåede produkter omfatter en affiliate tracking kode.
 1. 1
  Tjek om de udgående links på de gennemgåede produkter omfatter en affiliate tracking kode. Den mest gennemskuelige måde at linke til Tom og Elaines Cleaners "Vi rense din, din, og din bankkonto" er at linke direkte til http://www.tomandelainescleaners.com. Det er den måde en selvstændig korrekturlæser, hvis kompensationen er ikke baseret på, hvor mange læsere køber produktet bliver diskuteret vil sandsynligvis link.
  • Affiliate marketing har brug for at være i stand til at få kredit for alle, der køber gennem deres link, så de skal indeholde en sporingskode i webadressen.
  • Siden sporingskoder ser dårligt, mange affiliate marketing kappe deres forbindelser gennem omdirigeringer. I så fald, vil linket se ud som et internt link til en anden side på deres hjemmeside, som omdirigerer til sporing linket. Du kan få brug for at deaktivere automatisk omdirigering i din browser for at se den fulde affiliate link.
  • Mens en affiliate forhold kan findes bag næsten alle falske review sites, det omvendte er ikke nødvendigvis sandt. Det er muligt at tjene en affiliate indkomst uden at ty til nogen form for vildledende markedsføring. Brug oplysningerne i de senere trin, og din forsigtige dømmekraft som forbruger at vurdere troværdigheden af ​​enhver affiliate korrekturlæser.
 2. 2
  Kig efter en FTC oplysningserklæring. The Federal Trade Commission kræver korrekturlæsere at erklære eventuelle interessekonflikter, de har om de produkter, de gennemgår. Hvis deres anmeldelser indeholder affilierede links og de ikke oplyse dette, så deres websted overtræder loven, hvis de gør forretninger i Europa.
 3. 3
  Se på, hvad der ellers er på webstedet. Hvis hele webstedet er intet, men reklame forklædt som uvildige anmeldelser, så forfatteren har nogen forventning om at besøgende vender tilbage, og derfor bør ingen risiko for at miste stamgæster, de spørgsmålstegn ved hans ærlighed.
 4. 4
  Kig på nogen datoer på websiden, især dem inden for et par uger efter den aktuelle dato. Ofte falske korrekturlæsere vil ændre datoerne til at gøre deres side ser nyere end det er. Hvis siden indeholder blog-lignende kommentarer fra læserne, kan disse kommentarer har gjort op tidsstempler så godt. Påstande om "Købstilbuddet udløber [indsæt dags dato]" næsten helt sikkert forkert, men du behøver at handle hurtigt - før Oprah og Dr. Oz sagsøge deres moderselskab i konkurs i løbet af vildledende angivelser. Hvis du har mistanke om falske tidsstempler og ønsker at fange dem på det, så prøv at ændre datoen på din computer, genindlæse siden, og se, hvilke ændringer.
 5. 5
  Kig efter eventuelle steder, især dem i nærheden af dig. De kan køre et GeoIP script til at bestemme din placering og forsøger at vinde din tillid ved at optræde mere lokale, end de reelt er.
 6. 6
  Kør billeder af nogen giver en testimonial gennem TinEye Reverse Image Search. Skrivning falske testimonials er enkelt og meget almindelige. Billederne er knap og kan anvendes med forskellige navne, steder og oplevelser på andre hjemmesider. Hvis ja, har du fanget den falske anmelder i en anden løgn.
 7. 7
  Læs brugeren bemærkninger afdeling. Mange respekterede websteder, herunder blogs og aviser, give læserne til at sende feedback på deres indhold. Andre respekterede websteder som wikis og nyheder sammenlægning sites består næsten udelukkende af læseren indsendte indhold. Falske review sites forsøger at efterligne udseendet af respekterede websteder uden egentlig at gøre noget for at tjene så henseende. Besøgendes kommentarer skabe det indtryk, at stedet har en aktiv følgende og at hans læsere værdsat hans værdifulde anmeldelser og havde store oplevelser med produkterne. Selvfølgelig kan han ikke faktisk åbne hans hjemmeside for at besøgendes kommentarer uden risiko for at få dem som, "ikke virkede.", "Forsøgte jeg at annullere. Hvordan får jeg dem til at stoppe fakturering mig?" Eller Hvis han bruger GeoIP tricks, selv de tilsyneladende harmløs "Hey, jeg bor i Nashville også." Prøv at efterlade en kommentar, chancer er submit knappen er blot et billede og er ikke knyttet til noget, undtagen måske en popup annonce.
 8. 8
  Læs anmeldelser. Der er flere ting at se til her:
  • Kig efter tal. Tal ser videnskabelig og alvorlig. Nogle gange er de, men kun hvis disse numre faktisk står for noget, det giver mening at sætte et tal på. Hvad betyder det, hvis et produkt fik en 96% rating i værdi, mens en anden fik en 92%. Er korrekturlæser forklare, hvad 96% værdi betyder? Hvor meget af en rabat ville være behov for at gøre det til en 97% rating? Du vil ikke få et svar, fordi der ikke er en. Det er bare lavet for at imponere dig ved at kigge vigtigt.
  • Se om revision indeholder nogen egentlig dokumentation for at have brugt produktet. Ignorer ingrediens lister, restitution politikker, etc. - du kan studere dem selv uden at skulle købe noget. Ignorer stjerneklassifikationer - dem var sandsynligvis blot baseret på Kommissionens udbetalinger. Ignorer testimonials - påtage sig dem, var fuldstændig opdigtet. Er der noget tilbage, som måske er kommet fra de faktiske erfaringer med produktet?
 9. 9
  Hvis en gennemgang websted har en affiliate forhold til produkter, der revideret kombineret med nogen af de andre vildledende metoder beskrives her, kan du roligt antage at det er en falsk anmeldelse site, og at der vises noget på webstedet ikke er baseret på sandhed, men i hvad der er mest sandsynligt, at generere salg.