Wkudk

Hvordan til at vælge mellem en PS3 eller Xbox 360

En masse mennesker ikke ved, hvad næste generation system til at købe. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge en af ​​de to.

Steps

Hvordan til at vælge mellem en PS3 eller Xbox 360. Overvej, hvad værdi hver konsol har til dig, og hvis prisen kan begrundes med det til dig.
Hvordan til at vælge mellem en PS3 eller Xbox 360. Overvej, hvad værdi hver konsol har til dig, og hvis prisen kan begrundes med det til dig.
 1. 1
  Overvej, hvad værdi hver konsol har til dig, og hvis prisen kan begrundes med det til dig.
 2. 2
  Overvej hvilke de fleste af dine venner har, hvis du ønsker at spille online med dem.
 3. 3
  Overvej de systemer eksklusive eller ekstra funktioner. For eksempel PS3 har Blu-Ray kapaciteter, en bruger kan opgraderes harddisken, og Cross Platform kompatibilitet med PlayStation Vita, mens Xbox har SmartGlass, bagudkompatibilitet med mest originale Xbox titler, flere havne og AV udgange og offentlig støtte til transportable spil gemmer.
 4. 4
  Overvej hvilket ville være bedre for dig: Xbox Live eller PSN, Xbox Live er en Premium Service, hvor de fleste funktioner er utilgængelige, hvis ikke aktiv, mens PSN tilbyder en PS + service med sine egne fordele for 10€ mindre.
 5. 5
  Overvej, hvilke motion control platform vil være bedre egnet til dig eller din familie
 6. 6
  Overvej track record på producenten og nogen tidligere erfaring med dem eller deres konsoller, også huske at overveje pålidelighed spørgsmål med enten konsol
 7. 7
  Overvej som har mere af, hvad du vil, uanset om det er funktioner, spil, eksklusivt indhold osv.

Tips

 • Alt hvad du køber kan bryde så pas godt på dine ting.
 • Hvis du har planer om at opgradere lagerkapaciteten på din PS3 eller Xbox 360 til sidst, overveje at købe den mindste opbevaring mulighed til rådighed, så du kan springe til større harddisk før, for eksempel til en terabyte lagerplads til en PS3 ville koste 75€ og et 320GB harddisk til en 360 vil koste dig 100€. Køb de billigste versioner af disse konsoller ville spare dig 25€ -40€.
 • Sørg for at det passer til din budget.For eksempel 4GB Standalone Xbox 360 koster 150€, eller hvis du ønsker en Kinect Bundle med to års Xbox Live (Hvis relevant) kan du få en Xbox for 165€. Den billigste PS3 modellen er en 160GB model for 190€.
 • Det er godt at spørge andre folk for deres meninger, men husk at overveje din egen så godt. Dine venner kan have forskellige meninger, så prøv ikke og omstrejfende langt fra din egen.
 • Vær sikker på at se på nogle vurderinger
 • Må ikke købe noget, medmindre du ved, hvad dit køb.
 • Have det sjovt!
 • Overvej en Wii, hvis du ikke kan lide nogen af ​​de to, det har mange interessante og innovative funktioner. Men grafikken er ikke sammenlignes med de 360 ​​& PS3, der understøtter op til 1080p. (Wii kun understøtter op til 480p)
 • Hvis du har planer om at købe Motion Controls til enten konsol, så husk at det ville være billigere at købe et bundt med de medfølgende kontroller skal dog opmærksom på, at PS3 Move Bundle ikke kommer med en navigations-controlleren.
 • Xbox 360 har en komplet online community, som kan tilgås gratis, men du skal betale en 45€ for et år servicegebyr for online gaming og adgang til visse online-indhold. Alle PlayStation 3 online service er gratis og kræver ikke et årligt servicegebyr, medmindre du har den nye PS + service, som giver dig gratis spil til varigheden af ​​abonnementet til nedsatte priser på udvalgte indhold og tidlig adgang vælge indhold og betaer. Alt i alt PS + koster stadig 10€ dollars mindre end Xbox Live, men Xbox Live har en mere aktiv brugerbase end PSN.
 • Husk, at grafik og kompetencer ikke er din første prioritet, men selve spillene er, og du skal være opmærksom på, hvad spil er eksklusive til hver platform.
 • Hvis du køber en konsol for et barn, tilrådes der at i modsætning til Wii, hverken PSN eller Xbox Live har børnesikring, når det kommer til, hvem de vil interagere med, hvis de ikke har interesse i Wii end at være sikker på at lægge nogle jorden regler for online spil og hvad man skal gøre, hvis de bliver chikaneret online.
 • Husk, at selvom begge har standard trådløse controllere, 360 controller har udskiftelige batterier (genopladelige eller andet) eller en officiel genopladeligt batteri versus PS3 controller med en intern batteri, der kan oplades via USB, men også sværere at fjerne og udskifte. Også Xbox 360 tilbyder en kabelforbundet alternativ mens PS3 ikke. Overveje fordele og ulemper ved hver.
 • Hvis du har planer om at købe en 320GB PS3, skal du sørge for at få et bundt med en video game inkluderet, eftersom prisen forbliver den samme på 225€, og hvis du ikke kan lide det spil, du kan altid sælge den for penge.

Advarsler

 • PS3 har en fejlrate på omkring 12% for de ældre modeller, og de nye "Slim" modeller har en fejlrate på omkring 10%, hvilket er omkring gennemsnittet for forbrugerelektronik.
 • De ældre 360-modeller har mere bredt varierende fejlrater, primært afhængigt af chipsættet inde i det, Xbox 360 fejlrate for gamle modeller har en fejlrate mellem 15-50% afhængig af chip sæt, mens den nye "Slim" Xbox 360 har en fejlrate mellem 10-20%
 • Xbox 360 har ikke adgang til de fleste online-funktioner, uden et abonnement på Xbox Live, selv om du allerede har et abonnement på 3. del service.
 • PS3 har ingen bagudkompatibilitet med PS2 spil.
 • Online-indhold er ikke bedømt, og ikke kan kontrolleres, er så skøn tilrådes, hvis lade et barn spille online
 • Xbox 360 kræver proprietære harddiske som har opskruede priser, der er måder at få harddiske med større lagerkapacitet til billigere, men de har ikke den originale Xbox emulator er heller ikke officielt understøttet.
 • Wii har den laveste dumpeprocent på grund af den svagere hardware inde i det, er mellem 3-7%