Wkudk

Sådan at købe en billig domænenavn

At købe et domænenavn kan være en god måde at oprette din egen hjemmeside og / eller personlig e-mail-adresse. Her er nogle vigtige faktorer at huske på, samt trin-for-trin anvisninger for både køber et ledigt domænenavn og studehandler for et besat én.

Steps

Sådan at købe en billig domænenavn. Afvejes faktorer, der påvirker pris og værdi, når de vælger et domænenavn.
Sådan at købe en billig domænenavn. Afvejes faktorer, der påvirker pris og værdi, når de vælger et domænenavn.

Ting at huske på

 1. 1
  Afvejes faktorer, der påvirker pris og værdi, når de vælger et domænenavn. En stor domænenavn er enkel, entydig og let at huske. Det er sagt, at prisen (for ikke at nævne den indre værdi) af et domænenavn, afhænger af mange faktorer, herunder den samlede længde, antal ord, nem stavning og hvor meget trafik går der uden at spørge. En kort, en-word navn (ex. cat.com) være pricy, fordi simple titler har en masse potentielle anvendelser, hvilket betyder folk sikkert allerede tjekke dem ud på egen hånd. Hvis du virkelig har brug for at banke prisen ned, forlænge den eller tilføje "den" eller "min" til fronten, Bemærk dog, at dette også vil reducere domæne performance. Før du tillader dig selv helt forelsket i et domænenavn, skal du oprette et par varianter og sikkerhedskopier.
  • Hvis dit ønskede navn indeholder en forsætlig stavefejl, være parat til at miste trafik til korrekt stavet versionen. Alternativt, hvis dit navn indeholder en almindeligt stavefejl, overveje at købe en variation (eller flere) på dit domænenavn og omdirigere det til din primære websted. Selvfølgelig vil dette medføre yderligere udgifter.
  • Undgå herunder tegn (ex. _, *, #) i dit navn. Da disse ikke er intuitive og vil omdirigere trafikken
 2. 2
  Overveje at gå gennem en ICANN-akkrediterede domænenavn registrator. En ICANN-akkrediterede virksomhed har til at gå igennem alle de ICANN akkreditering checks, hvilket er en dyr, dybdegående proces. Dette lader dig vide selskabet er forpligtet.
 3. 3
  Sørg for at du kan styre alle aspekter af dit domænenavn. Mange domænenavnsregistrering virksomheder ikke lade dig foretage ændringer i dine domæner selv. Du er nødt til at indtaste en anmodning via deres støtteordninger og derefter vente dage for assistance. Simple ting som at ændre IPS tags og skiftende navneservere bør være muligt via dit kontrolpanel. Sørg for at du får et kontrolpanel og tjek hvad kontrolpanelet kan du gøre.
 4. 4
  Kontroller at se, om der er et gebyr forbundet med at frigive eller overfører dit domæne. Mange domænenavn registrering og hosting virksomheder opkræve et release gebyr. Andre vil opkræve en transfersum, hver gang du skifter værter (. Com,. Net,. Biz osv.). Denne afgift er helt unødvendigt, og du bør aldrig blive holdt som gidsel over dit domænenavn.
 5. 5
  Kontroller at se, hvis du får nogen e-mail-konti. Mange web-hosting virksomheder omfatter ikke e-mail eller opkræve ekstra for det. I mange tilfælde kan du kun få e-mail videresendelse. Selv for ligetil POP3 email, kun nogle virksomheder tilbyder 1 eller 2 e-mail konti. Du skal sørge for at du får mindst 15-20 POP3 e-mail konti inkluderet gratis med dit domæne.
 6. 6
  Sørg for at du kan bruge deres SMTP-servere til udgående e-mail. Mange hosting og registrering af domænenavn udbydere vil ikke lade dig bruge deres SMTP-servere til at sende e-mails. De antager, at du kan sende e-mail via din internet server udbyders SMTP-servere. Dog vil rigtig mange internetudbydere og udbydere af bredbånd kun lade dig bruge deres SMTP-servere på deres mærkevarer e-mail konti (dvs. davesmith_123@theirISP.net). Det betyder, at hvis du bruger din egen e-mail-adresse (dvs. dave.smith @ davesmith.net), vil du ikke være i stand til at sende e-mail via deres SMTP-servere. Der er løsninger, men du bør ikke have til at gå til den ulejlighed.
  • Pas: der er en række af de øverste hosting virksomheder, der kun vil lade dig bruge deres SMTP-servere på fint e-mail konti, der mod betaling.
 7. 7
  Sørg for at du altid bevare kontrollen over dit domænenavn. Der er hundredvis af virksomheder hosting deres hjemmesider med en web vært, de er ikke tilfreds med. Dårlig service, overraskelse fakturaer, upålidelige oppetid og e-mail-spørgsmål er blot nogle af de almindelige problemer kunderne står overfor i dag. Hvad de fleste af dem ønsker at gøre, er at stemme med fødderne og gå ud af døren og finde en anden web-hosting-udbyder. De behøver ikke gå igennem med det, men fordi at flytte alle deres domæner til en anden vært er en komplet admin hovedpine. Vælg med omhu fra get-go, så du ikke bliver en af ​​disse kunder.
 8. 8
  Aldrig registrere dit domæne i andres navn. Din webmaster eller kid fætter kan være mere tech-savvy end dig, men hvis det domæne ender registreret i hans / hendes navn, kan du miste dit websted natten bør (r) han forsømmer at forny det til tiden eller har en faldende ud med dig.

Købe et ledigt domænenavn

 1. 1
  Forskning nogle få selskaber, før de beslutter, hvilken en til at gå igennem. Price, mængden af ​​kontrol, brugervenlighed, niveau kundeservice, og hvad de ellers måtte have at tilbyde dig kan meget mellem selskaberne. Se Ting at huske på at få din kuglelejer.
 2. 2
  Kontroller at se, om dit ønskede navn er taget. Den virksomhed, du beslutter dig for at registrere igennem vil tillade dig at søge en database for at finde ud af, hvorvidt dit domænenavn er taget. Hvis det er, skal du fortsætte med følgende trin, hvis ikke, enten tænke på et nyt navn, eller se afsnittet nedenfor.
  • Må ikke antage, findes et navn, bare fordi du har skrevet det i adresselinjen og fik ikke et hit. Websteder, der endnu ikke er blevet uploadet, eller undergår større reparationer kan undertiden producere falsk negative resultater.
 3. 3
  Vælg og betale for et domæne. At få og holde et domæne, vil du normalt nødt til at betale et køb gebyr en årlig fornyelse gebyr, og eventuelt en setup gebyr.
 4. 4
  Glem aldrig at betale din årsafgift på tid eller du vil miste dit websted natten. Dette vil især være pinligt, hvis dit domæne er købt ud af en usmagelig virksomhed at stød dine gamle besøgende.

Prutte en besat domænenavn

 1. 1
  Find ud af, hvem der ejer domænet. Hvis det er en større operatør med en veletableret site, bare bøje ud yndefuldt. Men du kan få heldige og finde, at domænet er købt på en fiks idé, som en backup, eller uden nøje overvejelse, i hvilket tilfælde du kan være i stand til at forhandle en aftale.
 2. 2
  Kontakt ejeren. Før så meget som antyde en pris, skal du blot e-mail til spørge, hvorvidt domænet er til salg. Hvis du er kendt, eller kan tydeligt være knyttet til en blomstrende forretning, skal du oprette en generisk alternativ e-mail-adresse, hvorigennem til at kontakte dem, da din succes kan være gearede imod dig. Vær dog opmærksom på, at en uformel klingende email-adresse er mere tilbøjelige til at blive betragtet som spam eller junk mail.
 3. 3
  Forhandle en pris. Ifølge internet-iværksætter James Siminoff er der fire grundlæggende studehandler scenarier:
  • Ejeren foreslår en uforholdsmæssig. Hvis dette er tilfældet, tæller med, hvad du synes er fair i stedet for lav-Balling det. Det er ingen hemmelighed, at domænenavne er værdifulde ejendom, så din underwhelming tilbud er usandsynligt, at gøre ejeren tage dig alvorligt.
  • Ejeren beder dig om at foreslå en pris. Hvis dette er tilfældet, de ønsker at sælge og er tilbøjelige til at forsøge at forhandle op. Foreslå 20 til 30% under numsen rækkevidde og lad studehandler begynde.
  • Ejeren beder om mindre end du ville foretrække. Accepter, men ikke alt for begejstret, eller de kan begynde at mistanke de bliver alt for generøse.
  • Ejeren foreslår nøjagtig den pris, du foretrækker. Se ovenfor.
 4. 4
  Vær meget forsigtig, mens du kommunikerer med ejeren. Selv hvis du henkastet accepterer at købe domænet via e-mail, kan kommunikationen blive brugt imod dig i retten som en bindende kontrakt, bør du ændre dit sind. Indtil du er helt sikker på, at du ønsker at lave en aftale, er enige om at købe domænet, forudsat at alle betingelser er behagelige. Dette vil efterlade dig med lem, hvis tingene går sydpå.
 5. 5
  Få ejeren at acceptere snarest muligt. Hvis ejeren ud-og-ud accepterer at din pris, e-mail bliver en eksigibel kontrakt.

Tips

 • . Mobi står for mobil
 • . Com står for Commercial
 • Blot for at give et interval: du skal være i stand til at få en udbyder, der giver dig alle som beskrevet ovenfor for mindre end 20 US $ om året under forudsætning af trafik er ikke høj (gerne <5 GB per måned), og størrelsen af ​​hjemmesiden ikke for stor (ligesom <50 MB). Det er temmelig anstændigt, især for personlige hjemmesider.
 • . Info står for information
 • . Edu står for post-gymnasiale uddannelsesinstitutioner
 • . Biz står for Business
 • Er der en anden måde? Ja, der er. Virksomheder bør være at gøre brug af et domænenavn selskab til centralt administrere alle deres domæner. Der er masser af meget professionel domænenavnet selskaber, der har været i branchen i år, og at levere fuldt funktionelle kontrolpaneler, der giver deres kunder fuld kontrol over deres domænenavne. Så alt, hvad de skal gøre, er at ændre navneserver detaljer fra deres gamle vært til deres nye vært for hvert domæne.
 • . Org står for Organisation
 • . Os står for Europa
 • . Net står for Network