Wkudk

Sådan at skille en trådløs xbox 360 controller til maling

Dette er en trin for trin guide til hvordan du adskille en trådløs Xbox 360-controller til maling. Maleri controlleren tager tid og kræfter, men hvis du forbereder controlleren korrekt, kan store ting ske. Held og lykke!

Steps

Sådan at skille en trådløs xbox 360 controller til maling. Fjern batteriet sagen - Drej regulatoren over og fjern batteriet.
Sådan at skille en trådløs xbox 360 controller til maling. Fjern batteriet sagen - Drej regulatoren over og fjern batteriet.
 1. 1
  Fjern batteriet sagen - Drej regulatoren over og fjern batteriet.
 2. 2
  Fjern serienummer - Ved hjælp af en hobbykniv forsigtigt fjerne det øverste venstre hjørne af serienummeret mærkat. Derefter placere kniven under mærkaten, og trykker mod den side af kniven med tommelfingeren, fjerne mærkaten.
 3. 3
  Fjern de bagerste skruer - Find de syv skruer på bagsiden af controlleren. Fjern alle de ydre skruer først. Efter de første seks skruer er fjernet, endelig fjerne den midterste skrue under serienummeret mærkat.
 4. 4
  Fjern bagsiden af controlleren - Tag fat i toppen og bunden af controlleren med den ene hånd, forsigtigt fjerne bagsiden af controlleren ved at trække op på det nederste område først, derefter fjerne tilbage forbi trigger område.
 5. 5
  Fjern bundpladen - Uden helt at fjerne kredsløb, bundpladen fjernes. Bundpladen er sikret med fem forskellige lokationer: to i venstre og to på højre og en i midten.
 6. 6
  Fjern printkortet - Ground dig selv! Brug en statisk afladning område! Derefter fat i toppen og bunden af printkortet (plastik stykker, ikke printkortet). Træk forsigtigt printkortet ud og placere til siden. Hvis kredsløb sidder fast, skal du trykke på de to analoge pinde, og printkortet skulle "poppe" op.
 7. 7
  Fjern gummi stykker - Tag forsigtigt gummi pad bag knapperne. Husk hvilken retning puderne vender efter genmontering.
 8. 8
  Fjern alle knapper - Vend ansigtet og lad alle knapperne falder på bordet. B, Y, A, X, Vælg, Start og Dashboard knapper skulle falde let. Den ydre kant af Dashboard-knappen kan tage lidt presserende.
 9. 9
  Fjern d-pad skruer - Find de to skruer på bagsiden af D-Pad. Ved hjælp af en lille Phillips skruetrækker, skru de to sølv skruer og placere ud til siden.
 10. 10
  Frigivelse hak i d-pad - Brug en lille flad skruetrækker, skal du trykke på fanerne mod midten af D-Pad. D-Pad vil bare falde ud.
 11. 11
  Fjern top plade - Grib fat i LB / RB-knapper med begge hænder. Tryk forsigtigt ned på controlleren, mens du løfter op på Top Plate.
 12. 12
  Fjern lb / rb-knapper - Drej den øverste plade, så du kigger på bunden af det. Gribe LB / RB, trykke ned på den øverste plade. Knapperne er sikret ved de to kroge placeret i midten af den øverste plade.
 13. 13
  Sync knap fjernelse - VALGFRI - Tryk skruetrækker ind i bagsiden af sync knappen, og tryk opad. Du vil bryde dette stykke væk, og svejsningen er placeret i midten.
 14. 14
  Fjern rumble packs - forsigtigt fat det hvide stik, der er knyttet til printkortet. Tag stikket, men vær omhyggelig med ikke at trække foden ud af printkortet.
 15. 15
  Fjern trigger arme - Gribe aftrækkeren i den ene hånd og udløserarmen i den anden, forsigtigt adskille de to stykker lige nok til at trykke armen ned, når de er adskilt.
 16. 16
  Fjern udløser - Den bedste måde at gøre dette er på instruktions videoen nedenfor, i indledningen. Brug begge hænder, adskille aftrækkerindretningen og med tommelfingeren op trykke på den nederste arm på aftrækkeren. Vær omhyggelig med at få skruerne. Fjern udløser ved at dreje dem forsigtigt ned og til højre eller venstre. Du er færdig!
 17. 17
  Færdig - Læs nu tutorials om tilpasning din controller!

Advarsler

 • Dette vil ugyldiggøre garantien!
 • Ground dig selv, før du rører ved controller kredsløb.

Ting du behøver

 • Torx T8 Security Driver
 • Mini flad skruetrækker
 • Valgfrit - Mini Philips skruetrækker
 • X-Acto kniv (Pen Style)
 • Static Discharge Area