Wkudk

Sådan at slå eliten fire i Pokémon FireRed

Dette how-to indeholder nogle gode tips til at hjælpe dig med at besejre Lorelei, Bruno, Agatha, Lance, og Clark. Du kan overvinde din frygt for står Elite Four, fordi de i virkeligheden ikke er "alt for svært at slå, med lidt arbejde!

Steps

Sådan at slå eliten fire i Pokémon FireRed. Sørg for at alle dine pokemon er over level 60..
Sådan at slå eliten fire i Pokémon FireRed. Sørg for at alle dine pokemon er over level 60..
 1. 1
  Sørg for at alle dine pokemon er over level 60.. Elite Fire s Pokemon er i 50'erne og lavere til midten af ​​60'erne, så hvis du holder dine Pokemon højere vil det være en fordel. Selvfølgelig træne dine Pokemon godt med høje statistik og moves, der bedst passer til de Pokemon du vil møde.
  • Har dine Pokemon afholde en Exp. Del for at hjælpe det få erfaring, og for at få stærkere.
 2. 2
  Stock op på genopliver, hyper potions, fuld gendanner, max potions, fuld heler, og PP ups. Det vil koste dig en masse, men du vinde penge tilbage fra eliten fire!
   • For at få penge, er det bedst at holde et Amulet Coin.
 3. 3
  Har et godt kendskab til typer. Look at nedenstående tips til at se, hvilke typer er effektive mod Elite Four s Pokemon.
 4. 4
  Gem før og efter hver kamp. Hvis du taber, kan du blød nulstilling. Også efter en kamp, ​​gendanne dine pokemon til fuld sundhed.
 5. 5
  Du behøver ikke alle de legendariske fugle, da de alle flyver. Dewgong, Arcanine eller Jolteon ville være gode erstatninger. Prøv at have alle tre fugle sammen med Starter, Arcanine og Dewgong.
 6. 6
  Har flere typer i din fest.

Tips

 • Anden gang du kæmper Elite Four, deres Pokemon er et par niveauer stærkere og har bedre træk. Nogle, som Agatha og Lance, vil have forskellige Pokemon. Andre som Bruno vil have udviklet Pokemon. Så vær forsigtig og justere dine Pokemon i overensstemmelse hermed.
 • Har dine Pokemon holde på et emne, før du går i kamp.
 • De bedste typer at have er vand, Ice, Psychic, Ghost, ild, og Electric.
 • Anbefales, at du har din starter, en magtfuld Fire, Ice, og Electric type samt din starter og en Flying og Ghost type. Jeg ville personligt få min starter, de tre legendariske fugle, en Haunter, og måske en mørk form, da psykiske bevægelser ikke påvirker dem. Kig nedenfor for at finde en liste over nogle af de vigtigste typer.

Poison påvirker ikke Ground Psychic påvirker ikke Mørk Ground påvirker ikke Flying Ghost og Normal påvirker ikke hinanden

Bekymret Lances Drage Pokemon? Ice typer og Drage-typer er gode på dragen.

 • Din starter Pokemon påvirker Elite Four! Din starter skal ikke kun være din stærkeste og højeste niveau, men påvirker også Elite Four Champions Pokemon. Hvis du startede med en Bulbasaur, vil han have en Charizard og Exeggutor samt hans andre Pokemon. Samme gælder med de andre startere.
 Charmander-> Champion vil have Blastoise og Arcanine
 Squirtle-> Champion vil have Venusaur og Gyrados
 • Når du slår Elite Four én gang, gå tilbage igen, og kamp for at få stærkere.

Advarsler

 • Lance bruger Hyper Beam og Outrage, når han kan, især med sin Dragonite. Sørg for at holde masser af Hyper Potions og Full Gendanner med dig, og hvis du ikke er alt for hårdt ramt, kan du slå igen, mens Pokemon opladninger.
 • Være klar, og følg tips ovenfor. Elite Four er noget at se for-de ikke kaldt ELITE Four for ingenting!
 • Når Elite Four s Pokemon HP er i den røde zone, vil de bruge fuld gendanne de fleste af tiden. Watch out for det. Men det normalt sænker deres forsvar. Så holder det i tankerne.