Wkudk

Sådan bruger et digitalt kamera som et web-cam

Denne artikel beskriver, hvordan du bruger visse digitalkameraer som webkamera. Nogle mennesker oplever problemer med at bruge det digitale kamera som et web-cam. Sørg for, at du går gennem en ideel metode til at sikre, at du kommer til at gøre det. Her er de nødvendige skridt til at få denne funktion klar til brug.

Steps

Sådan bruger et digitalt kamera som et web-cam. Tjek manualen til dit digitalkamera for at se, om det kan bruges som et webcam.
Sådan bruger et digitalt kamera som et web-cam. Tjek manualen til dit digitalkamera for at se, om det kan bruges som et webcam.
 1. 1
  Tjek manualen til dit digitalkamera for at se, om det kan bruges som et webcam. Mange digitale kameraer har denne funktionalitet, og selv komme med webcam software.
 2. 2
  Installere den. Hvis du har en software-cd, der skal installeres på computeren, før du bruger dit digitale kamera som et webcam, skal du installere det nu.
 3. 3
  Tilslut din USB videokilde opfange enhed til computeren. Sæt den i USB-porten på din computer. Pas på, du har brug for alle dine drivere er installeret i din computer ellers er det ikke til at fungere. Sørg for, at enheden er korrekt placeret, inden du sætter. Hvis du støder på modstand om at indsætte, fjerne og kontrollere positionen igen.
 4. 4
  Sæt den i. Grab alle audio / video kabler USB videokilde opfange enhedens ende og tilslutte dem til audio / video-kabler, der følger med kameraet, som er standard, da de fleste digitale kameraer kommer med dem for at tilslutte kameraet med TV.
 5. 5
  Sæt stikket af audio / video-kabler lige ind i kameraet.
 6. 6
  Gå til min computer, og klik på USB videokilde opfange enhedens drev ikon. Dette vil vise video fanger på kameraet.
 7. 7
  Sæt dit digitale kameras strømadapter ind i kameraet. Nogle vil ikke fungere som et webcam, medmindre de er sluttet til A / C magt, da det kræver for meget strøm. Selv hvis dit digitale kamera fungerer som et webcam, mens på batterier, sparer A / C power dine batterier og forhindrer kameraet i at lukke ud i midten af ​​en udsendelse.
 8. 8
  Sluk dit digitale kamera på. Sæt kameraet på video mode. Du er klar til videochat.
 9. 9
  Sæt mikrofonen til mikrofonstikket på dit lydkort. Brug en separat mikrofon, hvis dit digitale kamera ikke overfører lyd, når det bruges som et webcam.
 10. 10
  Indstil dit kamera så tæt på din skærm som muligt. Dette giver en bedre ansigt til ansigt kommunikation.
 11. 11
  Placer dig selv omkring 2 til 3 meter væk fra dit digitalkamera. De fleste digitale kamera fokus bedst ved denne afstand, når de anvendes som et webcam.
 12. 12
  Nyd bruger kameraet som et web cam.

Tips

 • Hvis computeren ikke registrere USB video fanger som en hardware, er du nødt til at installere USB-enhedsdrivere fra den cd, der følger med produktet, ellers kan du finde det gratis online.
 • Watch fokus afstand på dit digitalkamera. Den mindste fokuseringsafstand på en linse der afgør, hvor tæt du kan komme til et emne. Hvis der er for tæt på, bliver billedet sløret. Generelt kortere brændvidde lader dig komme tættere.
 • Må ikke tilslutte nogen kabler løs!

Advarsler

 • Hvis du ikke er bekendt med elektriske forbindelser og kredsløb, søge hjælp hos en kyndig ven, til at udføre installationen for dig.
 • Sørg for at du ikke får nogen elektrisk udstyr vådt eller det kan knække.
 • Forsøg ikke at tilslutte kabler, før du tænder dit kamera slukket.
 • Vær forsigtig, at det rigtige kabel er i den rigtige position.

Ting du behøver

 • En desktop
 • Alle digital kamera
 • En USB videokilde opfange enheden
 • Audio / video-kabler