Wkudk

Sådan låser mobiltelefoner

Generelt telefoner er låst, så de kan bruges på andre netværk og planlægge typer. For eksempel kan du låse din AT & T telefon at bruge med en rival efterbetalte luftfartsselskab som T-Mobile, eller en forudbetalt bærer såsom Straight Talk. Du har en række muligheder, når det kommer til at frigøre din telefon.

Steps

Sådan låser mobiltelefoner. Nå ud til din udbyder for at lære om dens specifikke unlock politik.
Sådan låser mobiltelefoner. Nå ud til din udbyder for at lære om dens specifikke unlock politik.
 1. 1
  Nå ud til din udbyder for at lære om dens specifikke unlock politik. De fleste store mobil udbydere vil låse telefonen, så længe din kontrakt er færdig, eller du har betalt den tidlige afslutning gebyr for at annullere din eksisterende plan. De kan også låse telefonen, hvis du rejser til et andet land og har brug for at bruge en lokal luftfartsselskab der.
 2. 2
  Nogle virksomheder er glade for at låse en telefon, hvis det er fra en af deres rivaler. Nå ud til din ønskede luftfartsselskab og lære, hvad deres politik er.
 3. 3
  Mange telefon producenter frigive unlock koder, som er meget nyttigt, hvis du frigøre din telefon på din egen. Du kan køre en Google-søgning for at finde unlock koder til din telefons mærke og model.
 4. 4
  Tjek fora dedikeret til mobiltelefon oplåsning. De er en stor ressource med en masse mennesker, der er meget vidende.
  • Nogle gange er der er særlige værktøjer (såsom Motorolas RSS software til iden telefoner), som kan låse op telefoner fra en computer. I nogle tilfælde skal du e-mail en fil fra din telefon modtaget med nævnte software til en hacker, som kan låse filen og sende den tilbage til dig. Efter indlæsning af filen tilbage på telefonen, er telefonen låst op.
 5. 5
  Hvis ovenstående muligheder ikke appellerer til dig, er der også tredjeparts websteder og lokale detailhandlere, der specialiserer sig i at frigøre telefoner. Foretag en Google-søgning for at lære, hvad
 6. 6
  Uanset hvilken vej du tager, pas på én hage: Frigørelse en telefon, kan overtræde vilkårene i en kontrakt med din mobiltelefon udbyder. Hvis det er tilfældet, kan du står over for særlige sanktioner, der er skitseret i denne kontrakt, og din tjeneste kunne blive afskåret. Gøre nogle forskning, før du handler.
 7. 7
  Hvis du frigøre din telefon til at skifte til et nyt luftfartsselskab, så sørg for din ønskede luftfartsselskab accepterer din telefon type. For eksempel, mens den forudbetalte carrier Straight Talk har en Bring din egen telefon Program skal din ulåst telefon være en GSM.

Tips

 • Selv om det er altid en god ide at lade fagfolk gøre arbejdet nogle telefoner kan let låses op. For eksempel DCT3 og DCT4 Nokia-telefoner kan låses op gratis, softwaren er bredt tilgængelige på nettet. Gratis oplåsning er også muligt for gamle modeller af Sony Ericsson, Panasonic, Siemens og nogle andre.
 • Hvis du har købt telefonen via den trådløse tjeneste som T-Mobile, AT & T osv., kan kundeservicerepræsentanten give dig detaljerede oplysninger og unlock koder efter et par måneders tjeneste. Rejs ud af landet på en GSM telefon / netværk er en af ​​de almindelige årsager til, at du måske nødt til at låse telefonen op. Uden det, ville du ikke være i stand til at bruge SIM-kort fra en anden udbyder i det nye land.
 • Få detaljerne om planer, der lader dig medbringe din egen plan. Ovenstående eksempel Straight Talk har oplysninger om deres plan på www.straighttalksim.com. Sørg for at gøre din forskning, før der indgås frigøre din telefon.
 • Hvis alt andet fejler, leverer til din lokale mobiltelefon værksted. De kan prøve at ordne det.

Advarsler

 • Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige oplysninger fra telefonen [kontakter, beskeder etc].
 • Uanset hvilken vej du tager, pas på en advarsel. Frigørelse en telefon kunne overtræde vilkårene i en kontrakt med din mobiltelefon udbyder. Hvis det er tilfældet, kan du står over for særlige sanktioner, der er skitseret i denne kontrakt, og din tjeneste kunne blive afskåret. Gøre nogle forskning, før du handler.
 • Lav kopier af alle filer hentet fra din telefon * før * de ændres. Hvis der er noget galt med den modificerede kopi, kan du genindlæse umodificeret en til at gå "back to normal" i mange tilfælde.