Wkudk

Sådan deaktiveres reverse bip i en Toyota Prius

Motoren af Toyota Prius slukker, når du stopper, så det er let at glemme, at det vil bevæge sig, når du trykker på speederen. Som en sikkerhedsforanstaltning, installerede Toyota en høj bip i det indre, når bilen er i bakgear. Nogle mennesker finder det irriterende. Heldigvis er det nemt deaktiveret. Dette virker kun i de nordeuropæiske modeller og er blevet rapporteret til at arbejde i drøftelserne gennem modelår 2009. Desværre er dette ikke virker med Prius 2010 model (North Europe).

Steps

Sådan deaktiveres reverse bip i en Toyota Prius. Med foden på bremsepedalen, skal du trykke på startknappen for at tænde for bilen på.
Sådan deaktiveres reverse bip i en Toyota Prius. Med foden på bremsepedalen, skal du trykke på startknappen for at tænde for bilen på.
 1. 1
  Med foden på bremsepedalen, skal du trykke på startknappen for at tænde for bilen på.
 2. 2
  Tryk på turen / kilometertæller-knappen, indtil "Odo" vises på instrumentbrættet (hvis det allerede er i denne tilstand, når du starter bilen, tryk på knappen tre gange for at bladre gennem de "tur" tilstande, indtil du er tilbage til "Odo" mode ).
 3. 3
  Tryk på afbryderknappen for at tænde bilens fra.
 4. 4
  Med foden på bremsepedalen, skal du trykke på startknappen for at starte bilen.
 5. 5
  Tryk og hold turen / kilometertæller knappen inden for seks sekunder at starte bilen. Fortsæt med at holde ODO knappen i mindst 10 sekunder, men slip ikke ODO knappen, indtil efter næste trin. (Dette er nemmest, hvis du bruger den simple metode at tælle, "one-one-tusind, to-one-tusind, tre-et-tusinde," osv. op til "1001-tusinde".)
 6. 6
  Mens du stadig holder ODO knappen fra trin før, men efter 10 sekunder er gået, skal du skifte bilen i bakgear og hurtigt tryk på parken knappen. Slip nu turen / kilometertæller knappen.
 7. 7
  Bemærk, at turen / kilometertæller displayet vil vise "b på" i stedet for miles.
 8. 8
  Tryk på turen / kilometertæller knappen, indtil displayet viser "b off."
 9. 9
  Tryk på afbryderknappen for at tænde bilens fra.
 10. 10
  Når du starter Prius op igen, vil det omvendte bip være væk.
 11. 11
  Bemærk ovenstående virker kun i USA og ikke i Europa / dk på 2009-10 modellerne. Men hvis du er i UK, så spørg din lokale servicetekniker pænt (pop i, når de er stille og roligt), og de vil ændre det til et enkelt bip og kun normalt foc (tager kun et par minutter for dem at gøre). Hvilket er den måde, det skulle have været i første omgang. Bemærk dog, at nogle forhandlere vil nægte blankt eller fortælle dig, at det ikke kan gøres - tror ikke dem

Tips

 • Bemærk, at denne procedure fungerer kun på en nordeuropæisk model Prius, ikke på nogen anden model.
 • At genaktivere omvendt bip, gentages proceduren. "B off" vil blive vist i trin 7. Slå det "b on" i trin 8..
 • For at deaktivere sikkerhedsselen bip bruge samme fremgangsmåde som ovenfor, men i stedet for at flytte ind i bakgear, fastgøre førerens sikkerhedssele og derefter hurtigt trykke på "park".

Advarsler

 • Uanset om du deaktiverer den omvendte bip eller ej, bør du være opmærksom på, at det kun er hørbar inde i bilen. Det betyder ikke advare fodgængere, som du vende din tavse bil.
 • Bakgear og sikkerhedssele bipper er der for din sikkerhed. Vær opmærksom på at hvis du slår dem fra, vil du ikke blive advaret om, at du er i bakgear, eller at nogen er ikke sikkerhedssele.