Wkudk

Sådan får du en sang ud af hovedet

Har du en sang fast i dit hoved, der går igen og igen, men du hader det og ønsker det? Bortset fra at have en snooze, her er nogle tanker om hvad man skal gøre for at befri dig selv for dette alt for menneskelige forbandelse.

Steps

Sådan får du en sang ud af hovedet. Det er simpelt, så prøv det først.
Sådan får du en sang ud af hovedet. Det er simpelt, så prøv det først.
 1. 1
  Det er simpelt, så prøv det først. Syng "Walk Like an Egyptian" (ved Bangles) et par gange. Syng bare "Walk ligesom en egyptisk" del og måske "eh oh valle oh", da det er de eneste ord, du kender alligevel. Det virker, fordi det er for kort til at sidde fast i dit hoved.
 2. 2
  En lignende måde at slippe af med en sang i hovedet, er at synge "Jeg er en lille te pot" i dit hoved afmålt, ligesom du taler det i stedet for at synge den. Må ikke koncentrere sig om det for meget, så tænk på det som rutine, som at tage et brusebad. (Denne måde hjælper en masse mere med sætninger af en sang, der spiller igen og igen) Denne sang er så latterligt, at det skal holde din opmærksomhed længe nok til at lade den anden sang vrikke ud gennem øret. Nu, hvis det får den "Jeg er en lille Tea Pot" sang fast i dit hoved, end du skulle prøve den længere, men mere effektiv måde som følger.
 3. 3
  Begynd med at skrive en liste over sange, der sidder fast med i dit hoved. De kan være gode, dårlige og grimme. Du vil opleve, at nogle du kan lide mere end andre. Nogle du måske hade. Nogle du kan elske.
 4. 4
  Da denne liste vokser, vil du opleve, at nogle er "trægt" end andre, og vil tvinge deres vej til toppen af "sticky" afspilningsliste i dit hoved. Notér hvilke melodier er "stickiest".
 5. 5
  Pick "stickiest" tune som du virkelig gerne, og når du går i stå med en sang, du har brug for at komme ud af dit hoved, afspille en af de melodier, der er "stickiest" sange, som du kan lide. Dette skulle skubbe dårlige "sticky" tune ud af dit hoved.
 6. 6
  Hvis den dårlige sang kommer tilbage, spille en anden god "sticky" sang. Til sidst vil det blive overvældet og vil holde sig ude.
 7. 7
  Gør noget aktivt eller støjende. Gå ud og spille en runde for at ramme en bold mod en væg, sparke fodbold eller se en støjende sports spil. Du vil snart være at tænke på andre ting.
 8. 8
  Gå til den nærmeste computer eller cd og spille den sang igen og igen, så vil det komme ud af dit hoved.
 9. 9
  Skru ned for mentale volumen af sangen, indtil den bliver sunget i en hvisken.
 10. 10
  Tænk på en sang, du kan lide, og en, som du nyder at synge. Anytime den irriterende sang popper ind i dit hoved, begynde at synge eller nynne bedre sang.
 11. 11
  Koncentrer dine tanker på noget andet. Prøv en gåde, hovedregning eller recitere et digt.
 12. 12
  Bliv involveret i fysisk træning.
 13. 13
  Shout i dit hoved.
 14. 14
  Gå alternativ ingen vil høre og råbe højt. Hvis en sådan et sted er utilgængelig, bare snakke med nogen.
 15. 15
  Afspil en cd, der har international musik, mens du gør matematiske fakta.
 16. 16
  En masse gange, kan du opleve, at du ikke engang kan huske alle teksterne af en sang, der sidder fast i dit hoved. man lidt mærkelig metode til at få det ud er at enten lytte til den sang, og være opmærksomme på teksterne, og derefter straks spille en anden sang, du kan lide, eller du kan prøve at kigge op teksterne og læse dem, mens du lytter til en anden sang. Regne ud, hvad de næste par ord i en sang er måske få det ud af dit hoved, hvis den sidder fast, fordi du ikke kender nogle ord.
 17. 17
  Tænk på andre sange, som irriterer dig og synger det højt, selvom du ikke kan synge.
 18. 18
  Spille videospil eller se en film, der har en god historie, som du ikke kender. (Video spil er mere effektiv, fordi du kommer til at interagere.)
 19. 19
  Hvis du forsøger at få til at sove, lytte til lyden af din vejrtrækning.
 20. 20
  Skriv ned teksterne til en helt anden sang og læse (men ikke synger) dem højt et par gange. Derefter læse en bog eller et blad.
 21. 21
  Lær teksterne af de første par vers af sangen. Dette er nyttigt, fordi den del, der sidder fast i dit hoved er normalt koret, og hvis du lærer alle teksterne, vil sangen blive til lang at bo i dit hoved.

Tips

 • Hold en sang uden vokal spiller i baggrunden for at maksimere effekten.
 • Når du kommer til slutningen af ​​sangen, og er færdig med det, synge den sidste tone (højt eller i dit hoved), så lad banen slip, ligesom det at gå ned et dias, indtil du er på en meget lavere note end den, som sangen sluttede. Dette vil hjælpe med at holde sangen fra at starte forfra.
 • Tænk sangtekster af din klæbrige sang, og hvordan de kan gælde for dit liv i dag. Er din underbevidsthed sender dig en besked? Når du får beskeden, kan din klæbrige sang gå væk.
 • Prøve at spille sangen baglæns i dit hoved!
 • Oprette en sang liste til din medieafspiller, eller en cd, der har en samling af "klæbrige" sange, du kan lide og bruge det, hvis du går i stå med en sang, du ikke kan lide.
 • Få eller skrive et computerprogram, der genererer tilfældige kliklyde (som skrivemaskine nøgler), på den teori, at tilfældige intervaller vil afdramatisere rytmen af ​​en sang i dit hoved. Her er en: http://home1.gte.net/res0uhdx/RandomTypist/RandomTypist.htm
 • I en indstilling, hvor de ovenstående tips er uhensigtsmæssigt, så prøv at trykke en anden rytme med fingerspidserne.
 • Lyt til den irriterende sang igen og igen, og derefter vælge fejl i det. Hvilken bit kan du ikke lide? derefter få en anden sang, og sammenligne det med den dårlige bit af med den irriterende sang. Hver gang, at irriterende sang kommer tilbage tænke på den dårlige bit i sangen, og sige til dig selv, det er ikke så godt! Så gå til et roligt sted og skrige så højt som du derefter kan køre og lave dumme lyde og snart du har glemt den irriterende sang og holde gøre dette indtil den irriterende sang ikke findes i dit hoved!
 • Lyt til en film soundtrack. De er som regel lange og forgrene sig på en måde, der undgår gentagelser.

Advarsler

 • Må ikke koncentrere sig for meget på en anden sang, eller du vil få en sang i dit hoved.
 • Sørg og holde tilføje sange til din liste over "klæbrige" sange, du kan lide. Hvis listen er altid det samme, så du kan begynde at associere de dårlige sange med det gode. Så hele processen bryder ned!