Wkudk

Sådan fjerne lugt fra din bil

Hvis din bil stinker, det er en ubehagelig oplevelse at sidde i den, og dine passagerer vil være ubehageligt. Der er en masse ting, du kan gøre for at forbedre lugten af ​​bilen, startende med at praktisere god hygiejne og lokalisere kilden til enhver dvælende stank. Start med de nemme muligheder først, derefter arbejde din vej op til at finde eventuelle svære at lokalisere lugte sidst.

Steps

Sådan fjerne lugt fra din bil. Tør bilen overflader.
Sådan fjerne lugt fra din bil. Tør bilen overflader.
 1. 1
  Rens din bil. Starte med det grundlæggende ved at rydde alt ud af bilen og fjerne al papirkurven. Før aftørring, hårvask, eller tilføje noget til din bils interiør tæppe, polstring, instrumentbræt, etc., læse bilens manual for advarsler og råd om, hvilken rengøringsmidler er sikre at bruge i din bil. Hvis du er i tvivl, så tal med din lokale bil forhandler for mere rådgivning baseret på din bil.
  • Kontroller under sæderne og fjern al skibscontainere mad, trash, og tabte genstande.
  • Tjek baglommer og fjerne alle elementer. Vær forsigtig, hvis du har børn, da der kan være klistret slik, eller uidentificerede klatter af fødevarer sidder fast i lommen.
  • Hvis du har barnesæder i bilen, skal du kontrollere pull-out drikke containere og under betrækket så godt. Mad og drikke kan indgives i nogen af ​​de disse steder, uden at du realisere. Tag sæderne lige ud af bilen for rengøring.
  • Glem ikke at rengøre bagsiden eller bagagerummet (boot) af bilen så godt. Lugten kan komme fra hvor som helst.
 2. 2
  Tør bilen overflader. Brug en blød klud til at tørre hver plast, træ, glas og metallisk overflade inde i bilen. Hvis du ønsker at bruge andet end varmt vand, er afhængige af mildt vaskemiddel, da det vil være sikkert for de fleste overflader og glas renere til glas. For lædersæder, bruge en passende læder renere. Alternativt kan du bede om en passende indvendig bil renere på din bil butik. Hvis det er en rigtig varm dag, skal du lade døre og vinduer åbne for at lade bilen køle ned først, eller det vil være varmt og ubehagelige samt super lugtende!
  • Tør inde i handskerummet eller handskerummet. Fjern alle elementer fra det først, og derefter udslette alt.
 3. 3
  Børst tæppet før støvsugning. Brug en blød, men fast børste til at løsne snavs og skidt, før støvsugning af bilen.
  • Brug altid rent vand og ændres ofte. Vride ud al overskydende vand, så at der ikke er vand pooling i bilen.
 4. 4
  Støvsug bilen. Fjern eventuelle gulv tæpper, der kan fjernes. Støvsug tæppet og sæderne for at fjerne overskydende snavs. Placer vakuumdysen i alle sæder, åbne puder op så meget som du kan for at frigøre snavs inde i revnerne.
  • Drys tæppe over gulvtæppet. Lad det sidde i den tid anbefalet på pakken instruktionerne før støvsugning op. Dette kan reducere lugt niveauer, hvis kilden til lugte er i bilen.
  • Støvsug stammen også.
 5. 5
  Steam rengøre indersiden af bilen. Efter støvsugning, kan du lide at overveje damp rengøring af gulve ved hjælp af en passende indvendig bilshampoo / enzymatisk lugt remover og en udvinding maskine (damp ren emfjernelse, eller varmt vand ekstraktion). Ved hjælp af en udvinding maskine vil sikre, at du får så meget snavs som muligt.
  • Skrub bilen polstring og tæpper til at frigive snavs fanget inde i stoffet folder. Brug en passende bilshampoo eller enzymatisk lugtfjerner anbefalet af din bil butik og bruge en ren svamp til skrubning.
  • Vær på vagt over for at anvende for meget vand, da dette vil tage dage at tørre bagefter, især i koldt vejr. Og vand, som ikke tør vil efterlade en muggen lugt i bilen,
  • Forsøge at få en udvinding maskine, der har en klar dyse. Dette vil tillade dig at se vandet, der bliver udvundet fra sædet. Så snart vandet bliver klart, og du kan ikke se nogen snavs kommer gennem det, det betyder, at dine bilsæder er ren, og at der ikke er mere snavs inde i dem. Det indikerer også, at når de tørrer, vil de komme til at ligne nyt igen.
  • Gentag processen frem for eventuelle genstridige pletter. Pletterne kan være en kilde til lugt, så deres fjernelse er afgørende for denne grund samt udseende. Pletter kan indikere tung jord, snavs, mad, drikke eller endda vand mærker fra et åbent vindue.
  • Ved afslutningen af ​​denne proces, vil sæderne være lidt fugtig, men de bør ikke være mere end fugtig. Hvis du finder der er overskydende vand, fortsætte med at bruge udvinding maskine til at trække mere vand fra sæderne, indtil de bliver mindre fugtigt.
 6. 6
  Når bilen er blevet rengjort og er tørret, så tjek for lugt. Hvis du stadig kan registrere en lugt på dette punkt, (eller hvis du ved, hvor lugten kommer fra, og ikke ønsker at rense hele bil), er det tid til at fokusere på de mulige årsager, og se om du kan anvende direkte løsninger behandle præcise lugte. Her er nogle muligheder:
  • Bakterier: Dette vil normalt ske, fordi du har forladt mad til at rådne i bilen, eller en anden naturlig element, f.eks haven stumper og stykker fra folks sko. Den bedste metode til behandling af dette er at fjerne de ulovlige fødevarer eller planters liv, og at rengøre plasteret efterladt. Derefter anvende et enzym eller bakterier rådnetank, fås fra rengøring leverancer butikker. Følg vejledningen på emballagen.
  • Cigaretrøg: Hvis du ryger i din bil, så vil dette være indlysende, men selv en andens ryge i bilen uden deltagelse kan du efterlade en dvælende lugt. At forsøge at slippe af med det, skal du placere to håndklæder i to separate plast skåle og fyld med hvid destilleret eddike. Hvis bilen er virkelig store, bruge ekstra skåle. Placer plast skåle i bilen med eddike-gennemblødt håndklæder. Man skal sidde nær askebæger, og den anden på bagsædet. Den eddike vil absorbere cigaret lugt fra bilen, så når du fjerner skåle, bør lugt forlader også. Gentag om nødvendigt. Du kan også prøve at drysse bagepulver og / eller tæppe deodorizer over polstring og tæpper henholdsvis orlov til et par timer, og så støvsug det op. Hvis du eller en anden regelmæssigt ryger i bilen selv, vil lugten altid være til stede, så de bedste ting at gøre, er at stoppe med at ryge i bilen.
  • Fire røg: Hvis din bil er blevet beskadiget af brand, vil lugten blive fanget i polstring og andre porøse overflader. I dette tilfælde, er du nok bedst at få professionelle detaljer på bilen. Prøv eddike metoden først, men hvis det ikke virker, søge professionel rådgivning.
  • : Kontroller for lækager først, da du ønsker at forhindre vandet i at komme ind i bilen udefra. Hvis det ikke er et problem, kan meldug eller mug opstået pga. rådnende fødevarer, en spildt drink eller tilsætning af vand fra sko, våd sportsudstyr eller andre våd gear bliver placeret i bilen og efterladt der. Fjerne eventuelle kontaminanter, såsom skibscontainere fødevarer og rense området af bilen. Spray tæppet med financielle for meldug, hvis man tror, ​​der er kilden til lugten. Læs også hvordan man kan slippe af tæppet skimmel for mere information.
  • Vomit (kæledyr eller menneske): Læs disse Google ressourcer for mere information - Hvordan at rengøre PET opkast fra tæpper, Hvordan at rengøre opkast ud af tæppet, og hvordan at rydde op din hunds opkast, mens i bilen. Dette er en duft kilde, der er bedst renses op med det samme, fordi maven syrer i opkast klamrer sig til fiber og kan beskadige den.
  • : En stærk lugt, urin bør fjernes fra bilen så hurtigt som muligt. Rengør urinen først og forsøge at fjerne pletten. Brug en pletfjerner, der er egnet til polstring, et tæppe eller anden overflade, der rengøres. Derefter kontrollere, at det er i orden at gælde for den pågældende overflade, overveje at bruge et kæledyr urin lugt remover. Hvis du bruger dette på polstring eller tæppe, skamplet i stedet gnide at fjerne det efter det har siddet i den tid foreslået af emballagen. Dette vil undgå at skade fibrene. Shampoo som anvist tidligere.
  • Mælk: Mælk spild på gulvtæppet, læder eller polstring bør renses straks som de begge vil pletten og forårsage en dårlig lugt. For lædersæder, fugte en klud og vride ud overskydende vand. Tør pletten og hente al den mælk. Vær sikker på at komme ind i eventuelle revner i sædet samt. Lad tørre, derefter anvende en læder renere. For tæppe spild fjerne en mat, hvis det er på måtten og rengør måtten separat. Hvis på gulvtæppet selv, anvende rent vand og konstant duppes at fjerne mælken. Lad lufttørre - hvis du bruger en varme tørretumbler kilde, kan mælken holde sig til tæppet og begynder at lugte meget dårlig.
 7. 7
  Deodorize hele bilen. Når du har renset bilen og kiggede for bestemte lugte, laver en samlet deodorizing af bilen for at forsøge at slutte eventuelle hængende lugte overveje. Her er hvad man skal gøre:
  • Bevæbnet med en spray flaske af en kvalitet lugt Neutralizer, ved at åbne hætten af ​​din bil i et godt ventileret (helst udendørs) placering begynde.
  • Start motoren og sæt parkeringsbremsen bremsen for sikkerheden. Herefter sættes AC (air-condition) og ventilator på fuld. Vigtigt: Sørg for "frisk luft / recirkuleres" indstillingen er i "Fresh Air" (uden luft) position.
  • Gå til forskærm side af bilen (normalt i passagersiden) og kigge i motorrummet. Find AC / varmelegeme "Luftindtag", også kaldet hætten vent. Forskellige køretøjer bruger forskellige indsugningsåbning konfigurationer, men alle er lige under den nederste kant af normalt i passagersiden, og alle har en form for skærmen, grid eller lameller dækker indtag.
  • Liberalt sprøjte deodorizer direkte ind i indtaget skærmen.
  • Efter et par spray, komme tilbage i bilen og lugte at afgøre, om deodorizer cirkulerer gennem AC-system.
  • Gentag om nødvendigt. Dette program bør behandle klimaanlægget fordamper, blæser, samt rør, de steder, hvor røg og lugt partikler vil indsamle.
  • Nu skifte AC / varmelegeme styring til "Full Heat", forlader motoren kørende luften kontrol "Fresh Air", og blæseren på fuld.
  • Gå tilbage uden for bilen og gentag sprøjtebehandlinger i luftindtaget, som du gjorde tidligere.
  • Ved at skifte til varmen position er deodorizer nu behandle varmer kerne, blæser, samt rør, et andet sted, lugt vil skjule.
  • Gentag sprøjtning hvis nødvendigt.
 8. 8
  Udskift kabinefilteret hvis køretøjet ikke har en. Dette kan gøre en vigtig forskel. Der henvises til bilens instruktionsbog.
 9. 9
  Efter andre rengøringsmidler muligheder er udtømte, skal du bruge en ozon generator til at gøre en ozon chokbehandling til køretøjet. Dette vil faktisk dræbe bakterier og meldug og destrueres lugtende organiske forbindelser. Læs Sådan gør en ozon chok behandling på et køretøj for at få oplysninger om, hvad de skal gøre.
 10. 10
  Søge professionel hjælp, hvis lugten fortsætter med at drysse efter alt andet, du har prøvet. Der er fagfolk, der fokuserer specifikt på at fjerne lugt, enten gennem professionelle detaljering forretninger eller gennem specialrengøring. Søg online efter et egnet sted i nærheden af ​​dig, eller ringe til en lokal bilforhandler for deres råd om, hvem der skal bruge. Hvis de ikke kender, kalder fællesskabet politiet, da de kan have kontakt med folk, der gør vanskelige rengøringsopgaver.
  • I mange tilfælde er der kommercielle rengøringsmidler, som du kan bruge til at fjerne bestemte lugte, men du kan være nødvendigt at bede om disse fra professionelle detailers eller auto butikker. Vær parat til at give dem oplysninger om lugt.
 11. 11
  I fremtiden rydde op i alle spild med det samme. De er meget nemmere at fjerne, når de først opstår, og vil forlade den mindste lugt bagefter, når fjernet hurtigt. Også, en regelmæssig feje til at fjerne madrester, tomme drik flasker, og alle organiske materialer, der er blevet traipsed ind i bilen på gebyret, tøj og udstyr.
  • Når du rejser med kæledyr, sikre, at de passes forsvarligt, så der ikke er små messer. Katte kan transporteres i vandtætte containere, der vil fælde urin i beholderen snarere end på polstring. Og hunde skal toileted før ind i bilen og givet regelmæssig toilet stopper, hvis du er på en lang rejse.
  • Altid har ekstra etage beskyttelse. Fjernelse gummi-backed måtter til at rense ud rod og lugt er meget lettere end at forsøge at få det ud af tæppet på bilen. Forestil dig forskellen mellem at fjerne hundens afføring, der er blevet smurt på en måtte eller på gulvtæppet og du vil snart foretrække at have måtter ned.
  • Sted håndklæder eller tæpper på de områder, hvor børnene sidder. Du ved, de kommer til at spilde ting, så dækker det op først!
  • Plan for en ugentlig interiør rent ud. Det vil være meget hurtigere, når det gøres regelmæssigt og lugt vil ikke have meget af en chance for at opbygge.
  • Forlade windows afvikles, når du ikke er i bilen. Dyr kan hoppe i, regn kan vaske sig i, og folk kan endda kaste kuld i, når vinduerne er nede.

Tips

 • Hvis du har problemer med at placere luftindtag skærmen, slukke motoren og placere nøglen i "Kør" position. Kontroller, at AC ventilatoren kører stadig. Gå til forsiden af ​​bilen, som regel i passagersiden, og lyt efter bevægelse af luft og blæseren kører. Efter sprøjtning og behandling både AC og varmelegeme, slukke motoren, luk hætten, og lad bilen sidde uforstyrret i et par timer. Dette vil gøre det muligt deodorizer at "arbejde" på lugt.
 • Brug ikke Oust i store mængder, eller det vil samle et sted i aftræk systemet og efterlade en dårlig lugt natten, når du tænder for luft / varme / udluftning næste dag. Brug financielle (den gammeldags slags) for at dræbe den lugt. Et produkt kaldet Ozium virker også meget godt og har en meget mild duft. Det kan ofte findes i Bilreservedelsforretninger.
 • Selvom nøjagtige tal ikke er veletableret, er det muligt at beskadige indvendige komponenter i et køretøj (for eksempel gummipakninger) gennem overforbrug af en ozongenerator. Generatorer normeret til 3500 til 6000mg / h bør generelt være sikkert at bruge i to timer. Kraftigere dem vil fungere fint på kortere tid. Gentagne behandlinger adskilt af udluftning perioder kan være sikrere end én lang, kontinuerlig behandling.
 • Hold en skyllemiddel (plastik) refill under passagersædet. Den behagelige duft vil gennemsyre bilen hurtigt. Når skyllemiddel lugt svinder, flyttes pakken til dit vasketøj og købe en ny for bilen!

Advarsler

 • Forsigtig: Mange AC / varmelegeme systemer bruger vakuum til at fungere, og kørende motor er udbyder af vakuum. Der er en iboende fare for tilskadekomst ved arbejde under motorhjelmen, mens motoren kører. Aldrig udføre denne procedure med børn i nærheden. Hvis du ikke føler sig trygge gøre denne procedure, tage din bil til en mekaniker eller værksted. De bør opkræve dig meget lidt (hvis noget) for at klemme sprayflaske et par gange.
 • Ozon generatorer kan være skadeligt, hvis de bruges forkert. Læs alle manualer før du bruger nogen ozon maskine. Det er yderst vigtigt, at ingen mennesker eller dyr i bilen under en ozon chok behandling.

Ting du behøver

 • Bil rengøringsudstyr
 • Passende bil renere
 • Støvsuger - hvis din bil er virkelig beskidt, bruge en støvsuger specielt holdt til bilen snarere end at rode op husstanden én
 • Damprenser med passende rengøringsmidler velegnet til bilen