Wkudk

Sådan køber du en mac computer med rabat

Mange mennesker foretrækker Apple-computere, men er slået fra som de stejle priser. Her er nogle tips om hvad man skal gøre, og hvad man ikke skal gøre for at finde et billigt Apple computer.

Steps

Sådan køber du en mac computer med rabat. Må ikke gå ind i din lokale Apple eller best buy butik og afhente et system.
Sådan køber du en mac computer med rabat. Må ikke gå ind i din lokale Apple eller best buy butik og afhente et system.

Hvad man ikke skal gøre

 1. 1
  Må ikke gå ind i din lokale Apple eller best buy butik og afhente et system. Apple altid opkræver fuld detail plus moms hvor det er relevant. Tjek BestBuy.com for rabatter og derefter gå til butikken og bede om online rabatpris. Selvfølgelig kan den venlige udvælgelse og købsprocessen i Apple Store være værd et par hundrede til nogle mennesker, men det anbefales, at dine besøg på Apple Store er at hjælpe vælge hvilken model til at købe og vælge mellem blanke og matte skærme osv.
 2. 2
  Må ikke købe en model nær slutningen af sit liv. Kontroller MacRumors Buyers 'Guide for at se, om modellen vil blive erstattet snart. Din bedste deal vil være på udgåede modeller, men hvis du vil have den nyeste system, så husk at Apple generelt ikke rabat nuværende modeller som de bliver ældre. En bemærkelsesværdig undtagelse var den nylige prisfald på top-of-the-line MacBook Air med solid-state disk.
 3. 3
  Må ikke forvente at få en skilling bankede fra en build-to-order system fra Apple. Du kan nogle gange få interessante konfigurationer fra forhandlere på nogle rabat, dog.
 4. 4
  Må ikke købe en masse RAM. Apple er berygtet for fugning på RAM opgraderinger - de i øjeblikket opkræve 150€ for 4 GB RAM, dobbelt så meget som du ville betale for chips alene. Og det er nemt at opgradere RAM i næsten alle Apple-systemer, hvis det ikke er den nye unibody MacBook.
 5. 5
  Gider ikke at bruge ekstra for en større harddisk. Overvej en ekstern harddisk til Time Machine / Backup og for noget andet, du har brug for.
 6. 6
  Spild ikke din tid på udkig efter et godt tilbud på macbook batterier eller strømadaptere. Disse ting er notorisk upålidelige og aldrig diskonteret meget. Bare købe dem fra Apple.
 7. 7
  Må ikke købe fra nogen, men en autoriseret forhandler. Da kundesupport er sådan en vigtig faktor i Apple switch, kun købe fra autoriserede forhandlere. Du ønsker ikke at blive snydt med en grå-market enhed, når du har brug for service.

Kom din aftale

 1. 1
  Overvej en "forældet" system. Apple fortsætter gør gamle modeller, og MacMall og MacConnection blæse dem ud for omkring 20% ​​mindre end deres oprindelige pris. Dette er din bedste kilde til tilbagediskonterede Apple-computere!
 2. 2
  Pick dit system og konfiguration og holde sig til det. Find ud af modelnummeret. Det kan få virkelig forvirrende med forskellige produkt generationer deler det samme fælles navn, men du kan ikke gå galt med den officielle MA / MB modelnummer!
 3. 3
  Tjek den hellige treenighed: Amazon, MacMall og MacConnection. Pris det hele, inklusive fragt og moms, hvis relevant. En af disse tre vil næsten helt sikkert have den bedste deal.
 4. 4
  Hvis du kvalificerer dig til en pædagogisk rabat, finde ud af, hvad prisen ville være, og bruge dette som en benchmark. For nuværende systemer, er det sandsynligvis den bedste pris.
 5. 5
  Tjek Apples online clearance butik efter gode tilbud på renoverede systemer. Men du er nødt til at holde kontrol og handle hurtigt!
 6. 6
  Watch out for rabatter. Selvom de er upålidelige, og du er nødt til at bo på toppen af ​​dem til at sikre, at du får de penge, dette er den primære rabat køretøj til Apple-systemer. Så du er nødt til at grine og bære det.
 7. 7
  Overvej bundter. Amazon tilbyder diskonteret AppleCare, MacConnection tilbyder gratis VMware Fusion og MacMall tilbyder gratis Parallels. Hvis du ønsker disse ting, kan dette forsegle handlen.