Wkudk

Sådan skriver gode statusopdateringer på Facebook

Facebook er ikke i sin vorden længere, og dine statusopdateringer bør ikke være enten! Det er tid til at få kyndige om at skrive statusopdateringer, at intriger, interesse og inspirere dine venner og alle andre, der kan skimte dem. Her er nogle forslag til at skrive gode opdateringer.

Steps

Sådan skriver gode statusopdateringer på Facebook. Prøv at skrive en opdatering, der er både overbevisende og relevant.
Sådan skriver gode statusopdateringer på Facebook. Prøv at skrive en opdatering, der er både overbevisende og relevant.
 1. 1
  Prøv at skrive en opdatering, der er både overbevisende og relevant. I stedet for gentagne gange at fortælle folk, hvordan kedeligt arbejde er, eller hvor meget søvn du har endnu til at fange op på, er det bedst at lade oplysninger, der er lidt ud over det sædvanlige. Prøv at:
  • Vær vittig;
  • Find interessante måder frasering, hvad du normalt ville sige uden over-tænker det - for eksempel, i stedet for at sige "Jeg har lige spist en kalorie-laden muffin", siger "My slank krop beklager dybt, at muffin";
  • Word opdateringer om de er nyhedsoverskrifter, eller åbning linjer med henblik på at tegne i læseren for mere, og
  • Hold dem korte.
 2. 2
  Fokus på gode nyheder. Uanset om det er din egen gode nyheder eller de gode nyheder om en ven, de fleste af os nyder at læse den positive, opløftende nyheder. Der er nok dårlige nyheder derude allerede uden din statusopdateringer tilføje til det.
  • Find ting, der gør folk grine - gode vittigheder, sjove historier, sjove anekdoter
  • Find ting, der gør folk - glade fotos, søde ordsprog, venlige drillerier.
 3. 3
  Stil spørgsmål eller bede om råd. Begge disse to tilgange kan bidrage til at trække i folk der kan lide at give deres råd, meninger eller ideer. Det kan sætte gang i en to-vejs samtale, der kan vare i dagevis. Og ofte er det interessant for andre at lære også. De vigtigste retningslinjer kortfattethed, nem at læse og besvare, og interessante emner. Desuden kan multiple choice-spørgsmål være en fantastisk måde at trække folk i, fordi de er nemme.
  • Brug pop / kort eller undersøgelser / meningsmålinger til at få folk besvare og dele deres tanker. Facebook har en spørgsmål funktion, der gør det nemt for dig at tilføje en afstemning. Prøv at undgå meningsmålingerne, at "data mine", og gør det nemt for identitetstyveri (som dem, der spørger, hvad dit første kæledyr navn var, hvad din mors pigenavn er, hvilken vej, du voksede op på og andre spørgsmål, der typisk sikkerhed spørgsmål).
  • Spørg efter tip. Du ved ikke, hvordan man gør noget, eller du bare ikke kender noget? Brug din Facebook-side til at bede om svaret! Brug dette som en chance for at "udveksle erfaringer".
  • Stil spørgsmål med en kant til dem, som "Bor du i nærheden af en atomkraft -station? "
  • Brug "fill-in-the-blanke" spørgsmål. Sørg for at bruge udtrykket "Udfyld blank" ved begyndelsen af ​​dit indlæg.
  • Undgå spørgsmål, der kræver for meget tænkning. Det skal være så let som "Hvad er dit foretrukne farve" i form af at være i stand til at besvare hurtigt. I form af lukkede versus, er der en meningsforskelle. Sociale medier ekspert John Haydon siger lukkede spørgsmål (at fremkalde ja eller nej svar) er fint på Facebook, fordi ingen ønsker at tygge op tid besvare på lang måder. På den anden side, lukker den ned chancen for interessante kommentarer, så det er bedst at prøve lidt af hvert, og samtidig sikre, at dine åbne spørgsmål er kort og let.
  • Vær forsigtig beder om for mange detaljer, være specifik snarere end generel dit spørgsmål. For eksempel kan spørge folk, hvad de gør for at reducere deres carbon footprint opfordre dine die-hard fans til at forlade et svar, men alle andre vil tænke "whoa, for stor et spørgsmål" og komme videre.
 4. 4
  Del interessante links, fotos og årsager med dine opdateringer. Hvis der er en smuk foto, vil det være svært at modstå at kontrollere det. Hvis der er en appel for en sag, vil en masse mennesker tager tid at tjekke det ud. Og links - hvis de er gode, aktuelle, og regelmæssig, har du venner klikke på dem og efterlade kommentarer og.
  • Billeder er gode til gnister kommentarer. Stil et spørgsmål om fotoet, såsom hvorvidt folk kan lide det, eller hvis de ved, hvor / hvad det er et billede af. Eller spørge folk, hvad der er galt med det billede, hvis du beskæftiger sig med en provokerende spørgsmål.
 5. 5
  Være mystisk. Hvis du kan injicere lidt intriger og ukendte ind i dine opdateringer, kan det opfordre dine venner til at spørge "Hey, hvad sker der?" Vær dog forsigtig, kan mysteriet røre virkelig irritere de mere kyniske, "har været-der-done-det" crowd. Hvis du ønsker at bruge denne metode, drille dine venner med budskaber om:
  • 5, 4, 3, 2, dag
  • Hemmelige oplysninger
  • Kendskab til skjulte objekter whereabouts, at du ikke fortæller
  • Strange sygdom lækager, som du eller en anden har... "Åh, jeg ved at dø", "Åh, jeg kan næsten ikke trække vejret..."
  • Må ikke gøre forklaringen langtrukken selv.
 6. 6
  Være eventyrlysten. Mærkeligt er de mennesker, der sidder rundt på nettet hele dagen ikke er, at eventyrlystne, men de er klamrer sig til håbet en anden er. Hvis du er eventyrlystne og du virkelig er, pole Hvælvingerne, eller base jumping, komme på en gang imellem, og fortæl dine venner. Det vil lyse op deres dag-dramatisk-og måske minde dem om, at der er mere i livet end at blive hooked på statusopdateringer hele dagen.
 7. 7
  Diskutere emner folk elsker. Der er nogle emner, garanteret at få et svar:
  • Musik, der er bands, sange etc.
  • Chokolade
  • Aktuelle katastrofer
  • Aktuelle sportsbegivenheder
  • Sæsonudsving og hvad man skal gøre til sommer, vinter aktiviteter
  • En årsag du klart lidenskabelige om (nogle af dine venner vil have fulgt dig for netop denne grund)
  • du har givet eller modtaget
  • Ting, du bør gøre i stedet for at lade Facebook tid suge dig.
 8. 8
  Søge online for idéer. Søg efter emner som "sjove Facebook-opdateringer", eller "bedste Facebook-opdateringer" osv., hvis du har brug for inspiration, eller du er helt tør for idéer. Du kan "låne" en andens ideer indtil kreative flow starter på egen regning.
 9. 9
  Forsøg ikke for hårdt. Statusopdateringer bør være korte byger af genialitet - jo mindre du tænker over dem, jo ​​bedre vil de være.
 10. 10
  Reagere. Facebook handler om at interagere og være lydhør. Når folk svare på dine opdateringer, er det ikke kun høfligt at erkende deres interesse, men det kan også tage tingene til et nyt niveau, hvis du fortsætter med at interagere om et bestemt emne, og du ved aldrig, hvad man kan lære eller hvad godt kunne komme fra det!

Tips

 • Prøv at undgå disse "dagbog" som indgange - folk ønsker at vide, hvad du gør, eller hvad du er op til, at ikke alle dine inderste tanker. Dette er ikke en LiveJournal konto eller MySpace længere, og "emo" er ikke cool længere.
 • Hold øje med "sunny side op"-tilgang snigende ind i dine daglige opdateringer. Hvis du fører et ellers spændende liv, kan du finde dig selv at tilføje et væld af udråbstegn efter perfekt almindelige kommentarer om ikke at bukke under for en doughnut til frokost!! eller snævert undgå stepping i doggy gør-do!! Ikke blot dårlig grammatik, men også en dårlig forsøg på at gøre dit liv synes at være mere spændende, end det egentlig er. Mens hverdagskost, undgå at gøre det som pesten. Det kan være et tegn på, du har brug for at finde noget virkelig spændende at gøre i stedet.
 • Self-eksponering er et tveægget sværd. På den ene side, kan det gøre dig synes indtagende, real, gribende tragisk, men yderst imødekommende og muligvis elskelig. På den anden side, kan det gøre dig virke som en skvat, og risikerer at give for meget information ud om kropsfunktioner, stuff-ups og åndssvage øjeblikke, der er måske bedst bevarede til dig selv. Brug god dømmekraft at få denne balancegang "lige højre".
 • h
 • Bare undgå statusopdateringer om dine planer for dagen helt. Ikke alene er "Got vasketøj gjort, nu bare arbejde 11-3 og derefter beachh ~" irriterende, er det også ensbetydende med at sige "Hey, weirdo fra high school jeg tilføjet en dag, fordi jeg tænkte, hvorfor ikke, selvom jeg aldrig ønsker at tale med dig igen! Her er hvor jeg vil være hele dagen! velkommen til at dukke op på mit arbejde og krybe mig ud. "

Advarsler

 • Styr din app brug. Apps er ikke store opdateringer, de er irriterende og kedelig. Hvem bekymrer sig, hvor mange resultater, du har fået på Farmville? Deaktiver standard transmission af din app-aktiviteter.
 • Undgå ble diskussioner. Mens dine babyer er æblet af øjet, de er ikke nogen andens. Faktisk anden mor selv, der kan være en dårlig mål for babysprog, bare fordi hun er gået ind på Facebook for en pause fra ble skiftende! Tage det roligt og holde kid opdateringer sød og interessant.
 • Undgå udstationering pinlige oplysninger om andre mennesker. Dette omfatter udstationering pinlige fotos, først, ville du ikke lide det, hvis det blev gjort til dig og for det andet, er det bare ikke netikette.
 • Prøv hårdt at undgå at efterlade sangtekster. Ikke blot uoriginal, men din øjeblik for at blive dybt bevæget eller kraftfuldt fornyet energi med en lang mistet sang 80'erne er både Passe og tabt på alle andre, der ikke lytter til det. Hvis sangen betyder så meget, forbinde det.
 • Vær meget forsigtig med de "dette job sucks" opdateringer. Sandsynligt din chef eller meget jaloux arbejdskollega læser det også. Facebook-opdateringer lade flere mennesker snage i dine arbejdsvaner, end du måske er klar over...
 • Hold dine statusopdateringer rene. Når din ven cirkel er over en uoverskuelig størrelse af sige, 6, du kan virkelig ikke vide, hvordan folk i din vennekreds vil reagere på uhøflig, uanstændigt, eller bare rå opdateringer, så gør det ikke.
 • Må ikke oversvømme dine venners nyhedsfeeds med snesevis af statusopdateringer hver dag. Dette er en særlig vigtig rettesnor at følge, hvis du føler behovet for at skrive opdateringer om hver verdslige ting forekommer i din dag, som venter på bussen eller smide dine hankie i vaskemaskinen.
 • Definitely holde dine nedsmeltninger, politiske eller religiøse rants og social networking vrede offline. Hvis du begynder at skælde ud, mister det, og klynker over, hvordan ingen besvarer dine opdateringer, gæt hvad? Ikke blot vil ingen holde ikke at besvare, men du vil skræmme folk væk, irritere folk væk, og mister venner. Hvis du har en vrede angreb kommer på nettet, er det tid til at komme ret off indtil du føler dig bedre igen. Desuden starter slagsmål på Facebook end religion eller politik er latterligt og skadeligt, og der er mere konstruktive måder at give udtryk for dine meninger og bekymringer.
 • Undgå inde vittigheder. Så få mennesker vil få dem at alle andre vil blive overladt følelse ud, eller kradse deres hoveder i irritation.
 • Bare undgå statusopdateringer om dine planer for dagen helt. Ikke alene er "Got vasketøj gjort, nu bare arbejde 11-3 og derefter beachhh ~" irriterende, er det også ensbetydende med at sige "Hey, weirdo fra high school jeg tilføjet en dag, fordi jeg tænkte, hvorfor ikke, selvom jeg aldrig ønsker at tale med dig igen! Her er hvor jeg vil være hele dagen! velkommen til at dukke op på mit arbejde og krybe mig ud. "
 • Prøv at undgå disse "dagbog" som indgange - folk ønsker at vide, hvad du gør, eller hvad du er op til, at ikke alle dine inderste tanker. Dette er ikke en LiveJournal konto eller MySpace længere, og "emo" er ikke cool længere.

Ting du behøver