Wkudk

Sådan spiller begyndersprog elektrisk guitar

At lære at spille el-guitar er noget, der er nemt at gøre, masser af sjov, og hvem ved: Hvis du er talentfuld og praksis hårdt nok, kan du helt sikkert blive den næste seks-string virtuos! Denne artikel vil vise dig, hvordan du kommer i gang!

Steps

Sådan spiller begyndersprog elektrisk guitar. Har din guitar sat rigtigt op.
Sådan spiller begyndersprog elektrisk guitar. Har din guitar sat rigtigt op.

Metode én: bare spille

 1. 1
  Har din guitar sat rigtigt op. Kom din guitar sat korrekt op, er en af ​​de vigtigste nøgler til at have en god og lærerig oplevelse. Du kan få dette gjort af guitar guru på musikbutik, professionel musiker, eller ejeren af ​​din lokale guitar værksted. Der er et par primære fordele ved at have din guitar sat rigtigt op:
  • God intonation. Dette er måske den mest kritiske ting. Din guitar skal være nøjagtige, så når det er i harmoni (og du spiller de rigtige toner), vil det lyde rigtigt. Hvis din guitar har dårlig intonation, kan det være i harmoni på de lavere strenge, men frygtelig out-of-tune, når man spiller højere noter. Dette vil være nedslående, og gør det meget sværere at lære.
  • Nem at spille. En guitar, der er indstillet for højt op kan være næsten umuligt at spille, da det kan tage en enorm mængde af fingertryk til at trykke ned på strengen på bånd. Ikke blot vil dette medføre intonation problemer, vil det gøre ondt, og det vil bremse dig ned! Med tiden vil du udvikle hård hud på fingrene til at lindre smerten, men det vil stadig være svært at spille hurtige kørsler eller slå op akkorder nemt.
 2. 2
  Lyt og gentag. Stort set hver sang, du kan lide har et genkendeligt melodisk mønster, en slags mindeværdige tur noter. Må ikke begrænse dig selv til bare guitar soloer-selvom det er altid godt at lære-men også lytte til sangeren, at de bas linjer, lidt fylder og nudler fra guitarist. Alt, hvad der fanger dit øre vil arbejde-the enklere, jo bedre, som du er ved at lære.
  • For eksempel, låst ude af Heaven af Bruno Mars melodien er forholdsvis enkel, og har meget lidt vokal kroge og fraseringer, som du kan prøve og efterligne med guitaren.
  • Call Me Maybe fra Carly Rae Jepsen har en fængende melodi, men det har også en karakteristisk streng backup mønster, der ville være en god udfordring.
  • Gangnam Style af Psy har en insisterende synth linje, der starter lige i starten, og kører i hele sangen. Selvom du ikke kan få alle de "synthy" tone, kan du få den grundlæggende slikke ned og så have det sjovt med det!
  • Det centrale her er ikke at blive en guitar legende ved at lære soloer, det er at blive en guitar legende ved at lære at lytte og være i stand til at spille, hvad du hører.
  • Hvis du har problemer med at fange en del af en melodi, så prøv at se YouTube-video om det: Ofte vil der være billeder af bandet spiller samme bit.
 3. 3
  Bland det hårde ting og den nemme ting. Giv dig selv en "mental" pause efter arbejder på noget svært ved at spille noget nemmere, noget du er fortrolig med. Dette vil holde fingrene bevæger sig, holde dig bedre støt, og hjælpe med at holde dig fra at få modet.
  • Sørg for at du har altid hårde ting at arbejde på! Dette er, hvordan du vil vokse som en guitarist.
  • Strik de ting, du har en hård tid med hyppigere end de ting, du har en nem tid udretter. For eksempel, hvis du finder, er god til at spille hurtige single-note soloer, det er fantastisk! Holde øve denne færdighed. Hvis du har en hård tid med akkorder, så sørg for at øve dem mindst lige så meget som du øve enkelt note soloer.
 4. 4
  Undgå stomp bokse, når du praktiserer. Sikker på, vil et stomp box giver dig fantastisk shredding tone, og opretholde evigt, men det gør også noget andet: det masker fejl i teknik.
  • En ren, ren guitar tone vil afsløre alle fejl i dit spil. Gem sønderdele tone for når du jamming med dine venner, eller bare skære løs på egen hånd.
 5. 5
  Lær musik. Som du udvikle dig som guitarist, vil du lære at værdsætte "genveje" musikteori kan give dig.
  • For eksempel, i stedet for at skulle rode rundt for at finde de rigtige akkorder til en sang, vil en viden om musikteori muligt for dig at vide, hvad de sandsynlige akkorder er i en given tast.
  • Det vil også lade dig tale musikalsk med andre spillere-især nyttigt, hvis du starter et band. For eksempel vil en keyboardspiller ikke være i stand til at fortolke din finger positioner, når du siger "afspille denne akkord." Et tastatur og guitar er slet ikke ens i hvordan tonerne præsenteres. Men hvis du siger "Play en A7 derefter en B7 derefter tilbage til E," han vil være tilbøjelige til at forstå dig.

Metode to: tage lektioner

 1. 1
  Find en god guitar lærer. Hvad gør en god guitar lærer vil være forskelligt for alle. Nogle mennesker lærer ved at se, nogle lærer ved at høre. Du ønsker måske at finde nogen, der har specialiseret sig i den slags musik du kan lide, eller nogen, der bare ved, hvordan man får de bedste resultater, uanset hvilken slags musik de studerende foretrækker. Find den bedste stil til din måde at lære på.
  • Den slags musik du kan lide, er kun en overvejelse. For eksempel kan en guitarist, der foretrækker blues tage lektioner i flamenco-style guitar. Mens flamenco og blues slet ikke er ens i stil eller stof, teknikker til flamenco guitar er meget mere involveret, og kan resultere i en guitarist med langt mere komplekse blues stil.
 2. 2
  Lær at læse musik. Uanset undervisningsstil du foretrækker, sørg for at det indeholder læse musik. Fordi der er seks involverede strygere og mange noter, der kan afspilles på forskellige strenge, spille guitar ved at læse musik er ikke let. Træning i denne færdighed er meget nyttigt.
 3. 3
  Hold det sjovt. Ligegyldigt hvilken slags musik du lærer, at tage lektioner indebærer en vis mængde kedsommelige: repetition, vanskeligheder mere repetition og øvelser, der er meget mere om vrikke fingrene på den rigtige måde, end de er om rent faktisk at lyde interessant. Dette kan føre til udbrændthed, hvis du ikke holde det sjovt!
  • Øv de erfaringer, der er fastsat for dig, og så når du er færdig, skal du lukke bogen og spille hvad du vil, nogen måde, du ønsker.
  • Når praktiserende skalaer eller mønstre, og du tror dit sind kommer til at gå følelsesløs fra kedsomhed, krydre skalaer eller mønstre med dekorationer. Sørg for at du arbejder på det faktiske noter, så du lære de teknikker tildelt, men også prøve ting som at bruge bøjninger i stedet for bånd til tætte noter, tilføjer varierende grader af vibrato, tænde forvrængning, rumklang og forsinkelser spille den samme musik baglæns. Ideen er at gøre noget for at bryde rutinen og holde det interessant.
 4. 4
  Praksis. Uanset om du er ved at lære på egen hånd eller tage lektioner, den eneste måde du får bedre, er ved at øve, eller "woodshedding". Dette betyder at øve og spille så ofte som du kan, så længe du kan.
  • At lære at spille guitar indebærer mange ting: opbygge styrke og udholdenhed i dine fingre, læring, hvor tonerne er på guitaren, bygge "muskel hukommelse", spiller rent, og lege med følelse. Disse alle tager tid at udvikle, og nogle dele vil ske hurtigere end andre. Bare holde på det, og du vil få hænge af det.
  • Hver eneste guitarist, du nogensinde har hørt om eller lyttet til i radioen eller beundrede har været præcis hvor du er. De har også en anden ting til fælles: de aldrig stoppede med at spille og øve!

Tips

 • Sørg for at din guitar er det rigtige for dig. Nogle guitarer, såsom Les Paul-stil guitarer, er meget tunge, mens andre, såsom Strat-stil guitarer er meget lettere.
 • At have en god amp vil gøre en forskel i, hvor meget du nyder de lyde, du får. En lav-watt rørforstærker er en fantastisk måde at gå.
 • Stomp bokse kan hæmme teknik, men de kan også give et meget rart miljø til hovedtelefon øve. Hvis det er midnat, men tid til at makulere, vil du ikke vække husstanden!

Ting du behøver

 • Elektrisk guitar
 • Guitar picks
 • Amp og kabel
 • Hoved telefoner (valgfrit)