Wkudk

Sådan udgive din musik

Publishing din musik betyder at sætte det derude, så andre mennesker kan lytte til den. Som med enhver form for medie, kan du finde en udgiver til at gøre det for dig, eller du kan gøre det selv (self-publish). Denne artikel vil skitsere, hvordan du gør begge dele.

Steps

Sådan udgive din musik. Definer din genre, og holde sig til det.
Sådan udgive din musik. Definer din genre, og holde sig til det.

Ved hjælp af en udgiver

 1. 1
  Definer din genre, og holde sig til det. Eftersom udgivere kigge efter nyt materiale baseret på genre, det er bedre for dig at fokusere din sangskrivning i et enkelt genre, og du kan også krydse over til andre genrer senere.
 2. 2
  Opret en demo.
 3. 3
  Indsend din musik til udgivere direkte. Søge i databaser ascap.com, bmi.com, sesac.com, i USA eller udøvelsesrettighederne organisation i dit land. Kig efter sangtitler og forfattere i din genre, finde ud af, der udgiver dem og forskning, hvordan du kan indsende dine sange. En anden måde at finde udgivere er at hente Billboard Magazine, se op sange på Hot 100, R & B eller land diagrammer i din genre, og se den medfølgende liste over forlag. Ring til udgiveren for at bekræfte, hvem du skal sende din musik med, og i hvilket format.
 4. 4
  Netværk inden for musikindustrien. Det er så vigtigt, at hvis du ikke bor i eller i nærheden af ​​en by, hvor folk kan gøre en levende skrive sange (a 'musik center «), så bør du seriøst overveje.
  • Deltag industri-funktioner
  • Hæng ud uanset hvor "movers and shakers" i din branche og genre hænge ud
  • Gå til sangskriver nætter
  • Deltag relevante foreninger
   • I Canada: SOCAN (The Society of komponister, forfattere og musikforlag i Canada)
   • I USA: BMI eller ASCAP
  • Være selvhævdende alligevel høflig når møde nøglepersoner i branchen, husk at de formentlig bliver bombarderet med nøjeregnende sultende kunstnere hver dag.
  • Co-skrive sange med både offentliggjorte og ikke-offentliggjorte kunstnere (du aldrig vide, hvornår en person, du har arbejdet med, vil introducere dig til deres udgiver, nu eller senere)
 5. 5
  Når du bliver tilbudt en udgivelse kontrakt, få en advokat. Her er nogle faktorer at overveje, når der træffes beslutning om, hvorvidt eller ikke at underskrive med en bestemt udgiver:
  • Hvor hurtigt kan udgiveren betale?
  • Har udgiveren har et internationalt netværk til at indsamle penge i udlandet via sub-udgivelse aftaler eller via medlemsskab af oversøiske indsamling samfund?
  • Hvordan udgivelse indkomst delt med sangskrivning parthavere eller andre medlemmer af bandet? Ret dette fra starten, så du ikke kæmpe senere i retten.
  • Hvis den person, der underskrev du forlader virksomheden, er der andre, der er så begejstrede for din musik, som de var, hvem der kan samle op, hvor de slap?
  • Har udgiveren specialiserede i din genre?
  • Kan udgiveren udbetale et forskud?
  • Foretrækker du en stor eller lille forlag?

[Note: Musik udgiverens generelt gøre deres indkomst, når forfatterne har gjort deres. Derfor er det for det meste musikforlag, der hører til de store pladeselskaber, der betaler forud for personale forfattere, medmindre du er en sangskriver med store kreditter at have magt til at forhandle for at modtage et forskud. Forskud er derfor recoupable af den indkomst, der genereres af sangen udgivet / sek. De fleste uafhængige musikforlag vil markedsføre din sang gratis indtil sangen genererer indkomst for både forfatter / s og udgiver. Sangskriver skal ikke forvente musikforlag til at betale dem bare for at tage deres sange om bord. Sangskrivere bliver betalt, når sangen genererer indkomst eller forskuddet betales, når der er gode tegn på, at sangen vil generere indkomst.]

Self-publishing

 1. 1
  Optag dine sange på cd'er og shows, via din hjemmeside eller og / eller via en tredjeparts websted.
 2. 2
  Valgfrit: Foretag dine sange kan downloades (koste hvad du finder passende). Du kan gøre dette gennem din egen hjemmeside eller via en tredjeparts websted. En simpel personlige hjemmeside er ikke forbundet med mange vanskeligheder, men hvis du gerne vil skabe noget mere raffineret, ligesom etablere en online butik - det ville kræve mere viden og indsats. På nogle af platformene, du kan sælge ikke kun noder, men også rettighederne for sin præstation.
 3. 3
  Register med en performance rettigheder organisation (PRO). Dette er vigtigt, så hvis airplay og andre offentlige anvendelser af din musik opstår, kan du få betalt.
  • Vælg et navn til din forlag. Dette er, hvad checks vil blive udstedt til.
  • Registrer med BMI eller ASCAP (i USA) som en udgiver. Registrer som musiker så godt for uanset hvilken organisation, du vælger. ASCAP har en 30€ ikke refunderes gebyr for at anvende som en musiker eller en udgiver. BMI vil opkræve en 115€ refunderes ekspeditionsgebyr til at registrere som udgiver (eller 190€, hvis du er indarbejdet). ASCAP har en mere fleksibel aftale.
  • Når navnet er godkendt, indsende en DBA (Doing Business As) ansøgning på en bank. Dette gøres, så du kan hæve checks udstedt til din forlag.
  • Register hver af dine sange.

Tips

 • Hvis du er selvstændig udgivelse, overveje at bruge en online musik-forhandler, så du er i stand til at sælge dine sange på musik-butikker, hvor dine fans normalt køber deres musik.
 • Find ud af hvilke forskningsorganisationer og / eller ophavsret kollektiver, der er aktive i dit land, kan du finde en god liste på wikipedia

Kilder anc citationer