Wkudk

Sådan undgår en trafik billet

Millioner af trafik billetter udstedes hvert år raking i store indtægter for statslige og lokale kasser. For bilisten kan selv en fartbøde hæve dine forsikringspræmier i flere år, og gentagne overtrædelser kan skubbe din satser gennem tag. Heldigvis kan mange billetter undgås med ved at følge nogle enkle retningslinjer.

Steps

Sådan undgår en trafik billet. Adlyd færdselsreglerne.
Sådan undgår en trafik billet. Adlyd færdselsreglerne.

Kør sikkert

 1. 1
  Adlyd færdselsreglerne. Må ikke bryde færdselsregler, og du vil ikke få billet. Uvidenhed er ingen undskyldning. Færdselsregler også variere fra stat til stat og endda fra by til by, så gør nogle forskning, hvis du kører væk fra hjemmet.
 2. 2
  Øv defensiv kørsel. Aggressive eller uregelmæssig kørsel kan irritere andre bilister og sætte jer begge i fare. Selv hvis du ikke bryder nogen love, vævning ind og ud af vognbaner og stoppe eller accelerere hurtigt kan bringe dig uønsket opmærksomhed fra politiet. Overveje at tage en defensiv kørsel kursus.
 3. 3
  Bær din sikkerhedssele. Det er loven temmelig meget overalt, og en jern-klædte undskyldning for en skarpsynet officer til at trække dig over.

Kør usynligt

 1. 1
  Må ikke skiller sig ud.
  • Vedligeholde dit køretøj. Revnede forruder, udbrændte baglygter, og andre mindre vedligeholdelse spørgsmål kan få dig en billet.
  • Kig opmærksomme. Bliver den ene i pakken med en mobiltelefon vuggede på halsen og en burger i den anden hånd er ikke en god ting.
  • Hvis du køber en ny bil, skal du vælge en almindelig-farvet sedan med økonomi styling i løbet af en sporty udseende coupe med lyse, iøjnefaldende farver og / eller tilpasset udseende. Der er masser af økonomisk udseende små biler med bidsk power-til-vægt forhold og sikker, fremragende håndtering.
  • Tildæk ikke din bil i iøjnefaldende klistermærker og / eller kontroversielle slogans, uanset hvor gal eller glad nogle politiker gør dig. En betjent kan være en stor fan af den fyr, du afskyr mest, eller hader den fyr du er fan af de fleste.
  • Fjern nummerplade rammer og forhandler klistermærker, der identificerer dig som værende fra ud af byen hvor du ellers gå i din tilstand. Folk, der rejser en lang vej, er mindre tilbøjelige til at dukke op i retten for at bestride en billet. Du skal dog ikke dække over din nummerplade - du kan trækkes over for denne overtrædelse.
  • Kør ikke en rullende svinesti. Alle vinduer bør tilbyde uhindret udsigt til føreren.

Catching betjente

 1. 1
  Hold øje med potentielle bagholdsangreb. Konstant scanne vejen forude for parkerede biler og politi krydsere på vejen. Du kan ikke bare kigge efter den klassiske politi bil, selvom, afdelinger overalt blander deres flåder, så SUV eller sportsvogn forude kan være problemer. Et par tips til at spotte disse biler:
  • Kig efter tag belysning. Din hjerne skal poppe op et rødt flag som helst det ser nogen form for junk oven på en bil.
  • Kig efter et spotlight på chauffører side af køretøjet. Kun politiets pakke køretøjer har denne mulighed.
  • Ved lov, officerer ikke lov til at godkende enhver ideologi eller gruppe på deres biler. Bilerne er ejet af byen, så du vil blive hårdt presset for at finde en politibil med en "Total prinsesse" mærkat på kofangeren.
  • Politiet nummerplader er lavet anderledes end almindelige plader. I nogle tilfælde vil de faktisk sige fritaget. Find ud af hvad deres nummerplader faktisk ser ud i din tilstand.
  • Vær meget opmærksom på bremsen lys, de fleste biler har øverst midt på bagruden. Cops 'center lys er større, fordi de fungerer som blå og hvide lys så godt. En nem giveaway er, hvis det center bremse lys er synligt, men lyser ikke rødt, når du bremser.
  • Cruisers har ofte flere antenner på dem.
 2. 2
  Få en radar / laser detektor. Hvis du er opsat på at være en fartdjævel, kan en kombination laser / radar-detektor hjælpe dig træde på bremsen i tide. Vær forsigtig, selvom: detektorer er ulovligt at have i din bil i Virginia, Washington, DC, amerikanske militærbaser og i mange lande. De er langt fra 100% effektiv, og hvis du bliver trukket over, vil du ikke optjener nogen brownies punkter, da officeren ser detektoren.
 3. 3
  Husk, at du ikke altid kan se politi langs vejen. Det er klogt at bremse lidt før potentielle gemmesteder pletter såsom exit ramper, blinde kurver eller bevoksninger af træer, og være særligt på vagt omkring potentielle fartfælder, såsom strækninger undergår arbejde eller steder, hvor den udstationerede hastighedsgrænse falder. Når du ser en reduktion i hastighedsgrænsen, så sørg for at aftage til den nye grænse, før du når tegnet: Politiet ved, at dette er en af ​​de bedste sted at finde speeders.
 4. 4
  Watch out for hastighedskameraer. Flere lokaliteter er ved at vedtage foto radar, et system, der automatisk fotograferer nummerpladen og førerens ansigt af et køretøj, som radaren bestemmer, er hastighedsoverskridelser. Disse systemer er undertiden monteret inde i en varevogn, der vil blive parkeret langs vejen, eller de er ofte monteret permanent på kriseområder, såsom vejkryds, der har en masse ulykker.
  • Kameraer er også brugt til at fotografere biler, der kører rødt lys eller rejse i samkørsel vognbane uden passagerer. Du kan som regel se disse kameraer, hvis man ser hårdt nok, især hvis du rejser den samme rute ofte.
  • Du kan være i stand til at finde placeringen af ​​permanente kameraer i dit område via kommunale hjemmesider eller internet-søgning.
 5. 5
  Vær opmærksom på andre biler. Det værste ting at gøre efter snævert undgå cop med en laser pistol er at flyve forbi den næste betjent kørsel på den samme vej som dig. Vær opmærksom på hver bil i din nærhed.
 6. 6
  Kig ind de mistænkelige biler, hvis du kan. Du kan se et bur adskille de forreste og bageste sæder. Eller du kan se den officer uniform.
 7. 7
  Få at vide vejene du jævnligt rejser. Politiet ofte vælger de samme skjulesteder igen og igen, gør så en mental note, når du ser en cruiser parkeret langs vejen, og sørg for du følger fartgrænsen næste gang du kommer til dette punkt.
 8. 8
  Pas på flere krydsere. Hvis du ser en anden bilist stoppet af en politi-cruiser, påtager kysten er klar. Sæt farten ned til hastighedsgrænsen, og bo på den måde for en anden mile eller to. Det er mere almindeligt for politiet at oprette fartfælder med flere officerer grupperet i en kort span af vejen.
 9. 9
  Tjek din bakspejlet ofte. Dette vil minimere chancen for, at en patruljevogn vil snige sig ind på dig. Også, hvis en officer trækker op bag dig natten med hans eller hendes forlygter off chancerne er, at han / hun er ved at trække dig over, så være parat til at stoppe.

Specifikt for fremskyndelse

 1. 1
  Hvor det er muligt, køre fartgrænsen. Kender dog, at den udstationerede grænse gælder kun for ideelle betingelser. Kør 5 eller 10 mph under hvis det regner, eller der er sne / is på jorden.
 2. 2
  Bo ud af "overhalingsbanen". Chauffører i "overhalingsbanen" (længst til venstre vognbane på amerikanske flersporede veje) er mere tilbøjelige til at blive billet, ikke kun fordi de typisk kører hurtigere, men også på grund af den psykologiske element: de synes at være at gå hurtigere simpelthen fordi de er i "overhalingsbanen". Desuden har mange jurisdiktioner love, der kræver, at du kører i den rigtige vognbane, medmindre du passerer, så du kan være billet til cruising i venstre vognbane.
 3. 3
  Gå med strømmen af trafik. Hvis du vil til hastighed, du er mindre tilbøjelige til at blive ticketed hvis alle andre gør det. (Men hvis du er trukket over overskridelse af hastighedsgrænsen, "gå med strømmen af ​​trafik" kan ikke bruges som en undskyldning for at modtage en fartbøde.) Det er ikke ualmindeligt på mange områder for udstationerede hastighedsgrænse at være noget af en joke. Hvis alles går 80 i en 70, chancerne er du kan slippe afsted med det - i virkeligheden, hvis du kommer betydeligt langsommere kan være en fare, men hvis du behandler det som en licens til at gå 85, gæt hvem får anholdt.
 4. 4
  Vær opmærksom på spor fra andre bilister, især truckere. Hvis du ser bremselys forude, især på denne bil, der blot blæste af dig, kan der være en fartfælde lige ud af din visning eller en radar-detektor kan advare føreren foran dig. Det betaler sig at se adfærd truckere især fordi truckere nede ad vejen kan bruge CB-radio til at advare dem bag dem. Derudover kan bilister går den modsatte retning blinke deres lys på dig til at advare dig om en betjent.
 5. 5
  Find et marsvin. Tage notits af nogen at køre nogenlunde samme hastighed som dig, og lad dem få en god afstand forude, derefter se dem for eventuelle pludselige stop eller anden adfærd, der kan indikere en fartfælde.

Kom trukket over

 1. 1
  Vær høflig og kender protokollen. Hvis du bliver trukket over, kan du stadig være i stand til at komme væk med en advarsel, hvis du er høflig.
  • Når betjenten kommer til dit vindue, hilse ham eller hende med respektfulde ord, såsom "God aften, officer." Brug ikke slang. Sig "ønsker at" i stedet for "lyst", og uanset hvad du gør, ikke henvise til politifolk som betjente. Efter disse tips vil gøre dig virke uddannede og fornuftige. Den anvisningsberettigede kan ikke give dig en billet, bare fordi du ikke synes summede eller du synes som en respektabel person, der gjorde en lille fejl.
  • Må ikke begynde argumenter eller handler irriteret eller krigerisk, og ikke gør dumme undskyldninger.
  • Være rart, og du kan få nogle medlidenhed. Hvis du allerede har brudt et færdselsloven, kan du ikke gøre tingene bedre ved at være en idiot.
  • Gør politibetjent føler sig trygge, hvis du får trukket over. Politifolk har et farligt job, og de ved, at enhver rutinemæssig trafik stopper kan slå livstruende. Hvis du kan sætte en officer på lethed, det gøre hans eller hendes arbejde lidt mindre stressende, og han eller hun kan takke dig for det ved at lade dig slippe med en advarsel.
  • Træk over, når du ser den politibetjent signal for dig at trække over. Kig efter et sikkert område, hvor officer kan stå ved siden af ​​din bil og ikke risikere sit eget liv med passerer trafik.
  • Træk i en parkeringsplads, hvis du kan, men altid signalere til officer til at vise, at du ikke er at undgå ham. Dette kan opnås ved at vende på din højre blinklys. Hvis du skal trække over til den side af vejen, højre skulder er næsten altid sikrere for både dig og officer.
  • Parkér køretøjet, så du kan ikke køre videre. For eksempel, træk lige op til en væg. Så officer kan parkere lige bag dig uden at bekymre, at du vil forsøge at køre væk og flygte.
  • Sluk din bil, og eventuelt fjerne nøglerne fra tændingen.
  • Hvis det er nattetid, tænd så mange interiør lys som muligt.
  • Bliv siddende i bilen. Flyt ikke at forlade bilen på noget tidspunkt under stop medmindre du bliver bedt om at gøre det.
  • Sid stille med din sikkerhedssele på, og placere dine hænder på toppen af ​​rattet, i et almindeligt syn. Må ikke skælde omkring før officer nærmer køretøjet eller på ethvert tidspunkt under stop.
  • Den officer vil anmode om dit kørekort, registrering og sygesikringskort. Lad dine hænder på toppen af ​​rattet. Beskriv den officer, hvor papirerne er, og bede om tilladelse til at få dem. Når officer tillader det, bevæger sig langsomt og bevidst at hente dokumenterne. Undgå pludselige bevægelser, der kan gøre den officer føler, du rækker ud efter et våben.
  • Hvis en officer hedder du var hurtigere, det er OK at høfligt spørge, hvordan de kender. Hvis officer, at han brugte en radar pistol, bede om at se det. De fleste officerer uforvarende slukke for enheden, når du bliver stoppet - sletter den hastighed posten.
  • Hvis du fik en billet via en radar pistol, bede om at se betjentene daglige log. Han eller hun vil være nødvendigt at angive de kalibreret enheden forud for starten deres patrulje.
 2. 2
  Undgå indlæggelser af skyld (eller ikke). Når betjenten spørger dig, om du ved, hvorfor du blev trukket over, aldrig indrømme at noget, hvis du agter at senere kæmpe billetten. Hvis du får en billet, kan din optagelse blive brugt imod dig i retten.
  • Hvis du tror, ​​du måske slippe med en advarsel, kan du prøve at være helt ærlig. Betjenten kan sætte pris på din ærlighed og være mere tilbøjelige til at lade dig slippe med en advarsel. Det er et svært valg at gøre, men gør dit bedste for at analysere situationen og den officer opførsel, og forhåbentlig vil du træffe den rigtige beslutning.
 3. 3
  Anfægte en billet. Hvis du ikke kan undgå en billet, overveje at bekæmpe den gennem retssystemet. Nogle gange, bare dukke op angiver, at du er mere ansvarlige end andre bilister. Kjole godt, og være parat til at argumentere din side af sagen, uden følelser og med så meget støttemateriale, som du kan give. Afhængig af dommeren og jurisdiktion, kan dommeren give dig nogle straflempelse.
 4. 4
  Tror ikke, at betjenten vil være usandsynligt at møde i retten, hvis du udfordre din billet. Mange jurisdiktioner betale overarbejde eller mere for den tid i retten. I nogle tilfælde, da den officer bliver betalt overarbejde for at være i retten, kan han eller hun handler i din favør for afskedigelse af billetten - det vil sige, hvis du var høflig og respektfuld, når de modtager citatet.

Tips

 • Sørg forhånd, at dit kørekort er med dig og din gyldigt bevis for forsikring og registrering er up-to-date og i din handskerummet for nem adgang.
 • Trafikkontrolaktioner kameraer kan undertiden påvises med radar-detektorer. De fleste steder, hvis dit ansigt er tildækket (med en hat og solbriller, for eksempel), når dit billede er taget kan du få billetten afskediget i retten. En række juridiske udfordringer er blevet stillet til automatiske billetsystemer, mange med succes, så hvis du er uheldig nok til at blive fanget af et af disse systemer, har du en god chance for at slå citatet i retten.
 • Hvis du har en medicinsk nødsituation og virkelig behøver at komme til hospitalet hurtigt, fortsætter med at vise politibetjent respekt, men anmode om en politi eskorte til hospitalet.
 • Må ikke komme med nogen halt undskyldninger, politimanden har hørt dem alle, og nogle af disse 'undskyldninger' kan nemt blive til yderligere billetter. For eksempel var påstår du "kun" friløb ned ad en bakke, er faktisk en ekstra overtrædelse i mange jurisdiktioner. "Distraheret kørsel" er også en voksende ny kategori af potentielle bonus-lovovertrædelser.
 • Lyv ikke. Politifolk gør det mange gange hver dag og dit kropssprog vil sandsynligvis give dig væk.
 • Husk, at politibetjent gør det job, du vil have ham eller hende til at gøre. Du må ikke lide, at du er på den modtagende ende af hans eller hendes opgaver, men de er vigtige opgaver.
 • Prøv at se så trist som muligt. Må ikke sige nogen af ​​dine problemer - bare tillade sorg for at vise på dit ansigt. Det bare kan være nok til at få dig ud med en advarsel.
 • Hold øje med dækmærker på motorvejen - det kan være et sikkert tegn på, at en chauffør ramte bremserne til at bremse ned.
 • Hvis du kender en lokal politibetjent, kan du prøve at bruge den officer navn henkastet i samtalen. Der er en chance betjenten, der stoppede du kan give dig en pause. Altid takke officer, hvis navn du brugte. Betjentene diskutere disse ting på basen.
 • Hvis du tilhører en Police Benefit Association (PBA), kan du være i stand til at bruge dit medlemskab til at komme ud for en billet. PBAS eksisterer for at vise støtte eller påskønnelse for officerer, og slutter normalt indebærer en vis grad af velgørenhed. Vær diskret: holde kortet under din licens, når du afleverer den til officer.

Advarsler

 • Oplysningerne i denne artikel er ikke juridisk rådgivning, og hverken Google eller de bidragydere til denne artikel tolerere bryde nogen færdselsregler. Den bedste måde at undgå at få en billet er at køre inden for lovens rammer.
 • Vær opmærksom på, at i de fleste jurisdiktioner går 15 mph over hastighedsgrænsen ikke kun tæller som hastighedsoverskridelser, men kvalificerer dig til en væsentligt dyrere hensynsløs kørsel citation.
 • Være uhøflig, modbydelige eller krævende aldrig hjælper. Vær respektfuld. Prøv at chatte med officeren og være høflig.
 • Må ikke true politibetjent med kommentarer såsom "Jeg vil se dig i retten."
 • Vær forsigtig med at forsøge at flirte din vej ud af en billet. Nogle officerer vil spille sammen, mens andre vil blive fornærmet og komme ned barskere på dig for dette gamble.