Wkudk

Hvordan at snige sig ind en R rated film

Der er en ny hit film i byen, og du virkelig ønsker at se det. Desværre, det er vurderet R, og du er mindreårig. Du har ingen voksne til at tage dig, men du ønsker at se det. Trent Miller er ikke et godt navn til at præsentere, hvis fanget. Der er kun én tilbage option, og det er at snige i. Og ja, kan det være virkelig skræmmende.

Steps

Hvordan at snige sig ind en R rated film. Praksis og forberede dig selv.
Hvordan at snige sig ind en R rated film. Praksis og forberede dig selv.
 1. 1
  Se den del. Klæd ligesom du ville gøre, hvis du var den rigtige alder til at se filmen. (Piger, ikke overdrive det.) Må ikke bære høje school logoer på tøjet (kollegium og universitet logoer er stor, selvom - hvis du ser ud som en universitetsstuderende, folk automatisk antage, at du er mindst 18). Guys - Hvis du kan vokse lidt ansigtshår, ikke barbere 2 dage før filmen, så man ser ældre. Prøv også at sænke din stemme til en ældre-klingende tone.
 2. 2
  Praksis og forberede dig selv. Finde ud af hvad du laver i forvejen. Øv dine linjer derhjemme, så du har det godt at sige dem. For eksempel, hvis du ser over 17 plukke en falsk fødselsdag i forvejen. Den nemmeste måde at fange nogen lyver om deres alder er ved at spørge dem om deres fødselsdag. Hvis du stutter forsøger at tænke på et gyldigt fødselsdag, vil de ikke lade dig i. Hvis du ligner du er 18, siger din fødselsdag var i dag, og du forlod dit id derhjemme.
 3. 3
  Gå med andre. Hvis du kan, gå med venner, der er over 17. Det gør det mindre indlysende, at du er under 17.. Gå med en ven kan gøre det lidt mindre nervepirrende, hvis det er din første gang snigende, og hvis du bliver fanget er du ikke alene.
 4. 4
  Finde ud af din flugtplan. Hvis du bliver fanget snigende, ikke panik! Lav en undskyldning som "Åh, mine forældre er derinde, jeg måtte bare gå til badeværelset." Realistisk lyd, når du gør. Hvis du bliver fanget gør filmen switching metode, en god undskyldning er "Åh, undskyld, jeg tror, ​​jeg fik den forkerte indgang." Du vil måske se dig omkring mens du siger det for at gøre det mere realistisk. Aldrig løbe væk, hvis du bliver fanget. Det vil ikke kun vrede hvem det er, der jager dig ned, men trækker også endnu mere opmærksomhed... muligvis en uopdragen manager.

Movie switch metode

 1. 1
  Gå op til billetten stå og købe en billet til ag, PG eller PG-13 film. Løn og takke dem.
 2. 2
  Giv billet til billetten taker ligesom du ville gøre, hvis du var at se den film, du har købt billet til.
 3. 3
  Dernæst kommer den sværeste del, der går i. Walk ved billetten taker og blend ind / følg en flok mennesker, så for ikke at blive bemærket. Men i stedet for at gå til den film, du har købt en billet til at gå ind i teatret, der spiller den R-ratede film.

Voksen overtagelsesmetoden

 1. 1
  Find en god voksen. Kig rundt i teatret og finde en voksen i linje eller en, der synes ikke at være at gøre noget meget.
 2. 2
  Spørg dem, om de kunne købe din billet for dig. Hvis de siger nej i første omgang, være villig til at betale dem nogle penge, en god mængde er omkring 5€ plus udgifterne til billetten.
 3. 3
  Hvis de nægter stadig, finde en anden voksen, og prøv igen.

Ikke at betale metode

 1. 1
  Få en ældre søskende eller ven til at købe en billet og gå inde i teatret.
 2. 2
  Der er normalt en exit nær biografen (ikke inde i teatret), som ikke har et håndtag på ydersiden, men bruges til at afslutte i stedet for at skulle gå gennem lobbyen. Har din person, åbne døren indefra og lad dig i.

Automatisk box office metode

 1. 1
  Hvis du ikke har et kreditkort, kan du normalt få et forudbetalt en på butikker som walgreens, K-Mart osv.
 2. 2
  Hvis din biograf har en automatisk box office, så brug den! Gå op og betale for R-rated film ved hjælp af din forudbetalte kort. Det sparer dig at skulle fake det foran en virkelig person, når de køber din billet. Husk på alle billetautomater udskrive på specialpapir, og dette kunne trække mere opmærksom på dig selv.

Concession rush metode

 1. 1
  Køb din billet.
 2. 2
  Gå til koncessionen stå og købe din popcorn, drikkevarer, mv.
 3. 3
  Når sniger sig ind i teatret med hvad du fik på koncessionen stå, prøv farende i, så det vil virke, som om du allerede ser og ønsker at komme tilbage for at se resten af filmen.

Badeværelse skifte metode

 1. 1
  Køb en billet til en pg, pg-13 film.
 2. 2
  Gå ind i den teater for et par minutter, lige som hvis du rent faktisk kommer til at se den film.
 3. 3
  Gå til badeværelset, og sniger sig ind i R-rated biograf "på din vej tilbage." Du vil sandsynligvis gøre bedre, hvis de ansatte er stansning billetter / taler med en anden, og ikke ser det.

Forældre metode

 1. 1
  Hvis dine forældre ikke noget imod dig at gå til en r-rated film, men bare ikke lyst til at se filmen, bede dem om at tage dig der.
 2. 2
  Har dine forældre købe en billet til dig.
 3. 3
  Tag billet fra dine forældre, og nyd din film. Nogle biografer vil lade dig købe en R rated film billet, hvis dine forældre er der, selv hvis dine forældre ikke købe en, men husk på, at visse teatre kræver forælder at se det med dig.

Tips

 • Husk, at hvis du er en smule høj for din alder og er inden omkring to år for at være 17 (ex. 15 eller 16), vil billet folk tror sikkert, at du er 17, og vil ikke være mistænksom.
 • Helt ærligt, nogle biograf medarbejdere, der normalt gør mindsteløn, ligeglad, hvis du er gammel nok eller ej.
 • Din bedste chance er filmen skifte metode.
 • Der er (i øjeblikket) ingen lov, der kræver biografer til at håndhæve ratings system i Europa, men for at biografer at vise de film, de har indgået juridiske aftaler med filmselskaber til at håndhæve Rated R Policies.
 • Må ikke gøre noget for at rejse et rødt flag. Dette kunne omfatte at blive bedt om et ID og ikke præsentere en, der kommer med store grupper af teenagere, eller købe billetter til en ung kids film. Så snart én personale person får mistænkelige de normalt kan advare andre personale hurtigt.
 • Må ikke være alt falsk, når du gåtur i og forsøge at efterligne en ældre person, så prøv dit bedste, men ikke går over toppen.
 • Husk at handle naturlige og rolig, når sniger i. Hvis du er anspændt og nervøs, måske billetten-kontrollør få mistænkelige og vil sandsynligvis tjekke din billet.
 • Være høflig. Hold stille under showet. Husk, at andre mennesker har betalt for at se denne film, og ikke ønsker at høre en gruppe af børn ødelægger det. Generelt er de eneste gange, at børn bliver smidt ud af en R-rated film er, hvis de taler / råben / væren-utiltalende under fremvisning.
 • Nogle biografer kræver en billet kontrollere uden for teatret, som vil være mere vanskeligt at komme i.
 • Det værste der kan ske er at få opstartet for natten. Chancerne er, vil du ikke blive fanget.
 • Bringe en lys jakke eller hat til at sætte på, hvis nogen synes at være på udkig efter dig.
 • Hvis du ikke kan følge denne artikel, kan du bare vente på, at filmen kommer ud på DVD eller se film online.

Advarsler

 • Hvis du går med venner sørg for at du bringe venner, der ikke vil forsøge at få dig smidt ud (dvs. forlade modbydelige, højt venner hjemme).
 • Den "Non Betalende Method" er faktisk ulovligt, fordi du aldrig har betalt for din billet og kom ind i filmen gratis.
 • Husk på, at mange mennesker er klar over, at teenagere har en tendens til at bryde reglerne, og måske holde et vågent øje med teenagere, hvis de ser mistænkelige.
 • Det er en mulighed, vil du blive udelukket fra biografen.
 • Hvis du bliver fanget forsøger at snige sig ind, vil du sandsynligvis komme i problemer, og dine forældre kan blive kaldt.
 • Gør dette på egen risiko.
 • Nogle teatre (normalt de pænere, nyere dem) er meget strengere end andre teatre (der kan ikke være så nyt og nice). Nogle teatre tjekke billet stumper og id er så godt. Hvis de beder om et ID, vil du højst sandsynligt ikke har en måde omkring det (selvom du allerede har fået en person over 17 at købe din billet).
 • Sørg for at du virkelig ønsker at gøre dette. Du ønsker ikke at gøre noget, der vil forstyrre din samvittighed, og det kan betragtes som tyveri af tjenesteydelser, selv hvis du køber en billet til en anden film.